ورود

View Full Version : سوال: فرستادن فرم به سرور در شبكه

mehdad.koulab
سه شنبه 15 مرداد 1387, 19:26 عصر
سلام دوستان چجوري ميتونم يه فرم رو به سرور بفرست.
مثلا طرف تو تبريز نشسته ميخواد يه فرم رو به تهران بفرسته چجوري ميشه اين كارو كرد؟
مثل ثبت نام هاي اينترنتي.
با تشكر

مهران رسا
سه شنبه 15 مرداد 1387, 23:13 عصر
کامپیوتری که در تهران هست رو سرور فرض می کنیم .
ویژگی این رایانه اینه که با اتصال مداوم به اینترنت و یا یک شبکه خصوصی ، در حالت آماده باش برای پذیرش و یا ارسال اطلاعات باشه .
(البته حالا چون گفتیم مداوم حتماً نباید 24 ساعته به اینترنت متصل باشه این زمان رو می تونیم طبق برنامه خاصی تنظیم کنیم . مثلاً برای سرویس گیرندگان مشخص کنیم که فقط در ساعات 12 تا 14:30 می تونن فرم هارو ارسال کنند)
یک خصوصیت دیگه این کامیپوتر برخوردار بودن از برنامه Server هست . یعنی اگه توسط سیستم نرم افزاری برای اون وظیفه یک Server مشخص نشده باشه هیچ خاصیتی نداره .
پس فرض رو بر این میگیریم که کامپیوتر مورد نظر ما به طور مداوم به اینترنت متصل هست و برنامه ی Server هم روی اون نصب شده . پس از روشن نمودن این کامپیوتر به اصطلاح میگیم سرور بالاست . به عبارت دیگه در حال حاظر رایانه مورد نظر آماده سرویس دهی هست .

در مقابل ، سرویس گیرندگان (Client) که وظیفه ارسال فرم ها رو دارند ، باید دقیقاً مثل سرویس دهنده از نرم افزاری مخصوص برخوردار باشند .

البته منظور شما از فرم رو درست متوجه نشدم . ولی من این قطعه اطلاعات رو متن فرض کردم که به صورت پیوسته به سرور ارسال میشه و از اون طرف مرتب میشه و به شکل یک فرم اطلاعاتی در میاد .

پس به صورت ساده نتیجه میگیریم : باید برنامه Server و Client رو کامپیوتر های مورد نظر نصب بشه . بعد از اون در زمان های مشخص ، کلاینت ها در صورتی باید به Server اطلاعات رو از طریق یک محیط انتقال مثل اینترنت ارسال کنند که در اون لحظه سرور بالا باشه .

تا اینجا سعی شد کلیات هرچند دست و پا شکسته توضیح داده بشه !

و اما جزییات کار که در واقع همون کد نویسی توسط VB میشه . قبل از هر کاری همین الآن مشخص کنید از چه طریقی قصد ایجاد یک مسیر ارتباطی بین Server و Client رو دارید ؟ در اینکه باید از اینترنت استفاده کنید که شکی نیست . منتها راه های پیش روی شما یکی استفاده از برنامه نویسی Socket هست . راه دیگه می تونه ارسال فرم از طریق صفحات اینترنتی HTML باشه .

من راه اول یعنی Socket نویسی رو پیشنهاد می کنم . راه ساده و شیرینی هم هست .

به دلیل اینکه به مباحث از اینجا به بعد به دفعات زیادی پرداخته شده از شرح اون خودداری می کنم و پیشنهاد می کنم عبارت Winsock رو در سایت جستجو کنید .

موفق باشید

r0ot$harp
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 01:04 صبح
منم با نظر آقای .M8SPY. (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=58987) موافقم . بهترین روش استفاده از Winsock هست چون واقعا جذاب و شیرین هست چون با دنیای بیرون از کامپیوتر شخصی در ارتباط هست واقعا می تونه شیرین باشه . بازهم مشکلی بود سوال .

باتشکر احسان