ورود

View Full Version : گفتگو: بررسی تاپیکهای به نتیجه نرسیده

black_hole
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 09:38 صبح
با سلام
یک نقد برسایت برنامه نویس که اتفاقا به نظر من جزو یکی از بهترین سایتهای مرجع برای برنامه نویسان هست اینه که متاسفانه تاپیکهای به نتیجه نرسیده ،هیچ وقت توسط مسئولین بررسی نمیشه .
مثلا من در مورد ستاپ فکتوری در سایت جستجو کردم حدودا 5-6 تاپیک در موردش پیدا شد که همه آنها یا اصلا به نتیجه نرسیده بود ویا اینکه اصلا پاسخی به تاپیک داده نشده بود.
تقاضای من از مسئولین محترم سایت اینست که اگر ممکنه به این تاپیکها رسیدگی شه تا دیگه تاپیکهای تکراری فرستاده نشه و سایت منسجمتر بشه.
با تشکر فراوان از اساتید محترم.

Behrouz_Rad
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 10:59 صبح
منظورت از رسیدگی چی هست؟

علیرضا مداح
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 12:59 عصر
سلام دوست عزیز،
به نتیجه نرسیدن تاپیک ها از یکی از موارد زیر ناشی میشود که اغلب کاربران تمایلی به شرکت در آن از خود نشان نمیدهند :
سوال مطرح شده از سوی کاربران :
1)تکراری است ،
2)به صورت کلی مطرح شده است و جزئیات به طور دقیق بیان نشده است ،
3)آنقدر ساده/مشهور است که با یک جستجوی ساده در گوگل ، MSDN و سایر منابع پاسخ آن به راحتی یافت میشود،
4)جایی در دنیای واقع ندارد و به عبارتی Practical نمیباشد ،
5)مبهم و بدون ارائه ی جزئیات جهت تفهیم صورت مسئله میباشد ،
6)به مبحث/نرم افزار/تکنولوژی اشاره دارد که مورد استقبال برنامه نویسان/طراحان نمیباشد که ممکن است دلیل آن منسوخ شدن و جایگزینی آن با مولفه ی جدیدی باشد ،
7)همراه با الفاظ نامناسب بوده یا منجر به انحراف بحث از مسیر اصلی خود و بحث های فاقد محتوای علمی میان کاربران میگردد،

نتیجه : در این بین ، کاربران و مدیران باید همراه با یکدیگر تلاش کنند تا سطح علمی یکدیگر را ارتقاء دهند و نیازمند همکاری و همفکری متقابل میباشد ،

باتشکر ،/

reza6384
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 14:37 عصر
به نظر من مواقعی هم پیش میاد که یکی از حالت های ذکر شده توسط آقای مداح پیش نیومده باشه و دلیل عدم پاسخگویی به تاپیک این باشه و مدیر بخش یا سایر اعضا جواب اون سوال به خصوص رو ندونن، چون ممکنه تا حالا باهاش برخورد نداشته باشن.

در مورد تاپیک های تکراری، به نظر من یکی از موثرترین راههای جلوگیری از اونها اینه که موضوعاتی رو که زیاد مطرح میشه شناسایی بشه و توی اعلان ها یه آموزش ابتدایی و یه Sample Project ارائه بشه. مثلا ببینید هر روز چند بار توی تالار VB.Net موضوع دیتابیس Sql و Access به عناوین مختلف مطرح میشه. این اتفاق هم بیشتر برای کاربرانی که تازه عضو سایت شدن پیش میاد ، به نظرم بهتره در بخش قوانین سایت جستجو قبل از مطرح کردن تاپیک جدید HighLigh بشه تا بیشتر مورد توجه قرار بگیره تا این همه تذکر نداشته باشیم که "در سایت جستجو کنید."

متشکرم

black_hole
چهارشنبه 16 مرداد 1387, 15:28 عصر
ممنون از نظراتتون
اما دو نکته اگر رعایت بشه به نظرم خوبه:
1-عنوانهای تکراری که معمولا توسط تازه واردها مطرح میشه را با یک موتور جستجو قبل از ارسال تاپیک ، برای ارسال کننده تاپیک جدید نمایش داده بشه که مفهوم جستجو کارایی تر بشه.
2-بعد از یه مدت که یه تاپیک به علت کمی اطلاعات کاربران بی نتیجه میمونه مورد بررسی قرار بگیره
البته اینها نظرهای من بود اگر منطقی باشه
با تشکر