PDA

View Full Version : سوال: ازراست به چپ؟

radan63
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 00:01 صبح
در یک پروژه برای گرفتن اطلاعات از کاربر چون تعداد ورودی ها زیاد است بجای edit از string grid استفاده کرده ام .حال چطور می توانم stringgrid را از راست به چپ کنم در تایپ فارسی و همچنین اطلاعات را از آن بگیرم .

SYNDROME
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 06:33 صبح
در یک پروژه برای گرفتن اطلاعات از کاربر چون تعداد ورودی ها زیاد است بجای edit از string grid استفاده کرده ام .حال چطور می توانم stringgrid را از راست به چپ کنم در تایپ فارسی و همچنین اطلاعات را از آن بگیرم .
بهتر است از DBGrid استفاده کنید و آن را به یک جدول Temp و یا ClientDataSet متصل کنید.
در این روش راحتر می توانید داده های ورودی را چک کنید.
موفق باشید

Hsimple11
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 10:58 صبح
خاصبت BiDiMode آن را به RightToLeft تنظیم کنید و در رویداد OnKeyPress آن با استفاده از تابع KeyboradLayout زبان را به فارسی تغییر دهید (در سایت همین کلمه را جستجو کنید).

moonplant
پنج شنبه 17 مرداد 1387, 15:48 عصر
سلام
یک سوالی (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=109422&page=2) تقریباً در مورد همین راست به چپ کردن ها چند وقتی است که پست کرده ام اما کسی جواب نداده است.

من Bidimode کنترل هایم را تغییر می دهم، تفاوتی احساس نمی کنم. واقعاً شما bidimode را تغییر می دهید، برنامه تان درست می شود؟!!! در همان لینکی که گذاشته ام مشکل را واضح تر توضیح داده ام.

-با تشکر