ورود

View Full Version : سوال: طراحی انجمن

enteraks13
جمعه 18 مرداد 1387, 19:45 عصر
برای طراحی صفحات انجمن و نگهداری رمز عبور و نام کاربری و یا ثبت تایپیک باید حتما از پایگاه داده استفاده کرد یا اینکه می شه یه جوری با متغیرهای سیستمی کار رو انجام داد اگه می شه چه جوری ؟ لطفا راهنمایی کنید

tabib_m
شنبه 19 مرداد 1387, 01:12 صبح
راه پیشنهادی همون پایگاه داده هست... اما از روش های نگهداری داده ها در فایل (مثل XML) هم می تونی استفاده کنی...

صرفا با متغیر نمیتونی این کار رو انجام بدی... متغیر کارش نگهداری داده نیست که بخوای یه همچین انتظاری ازش داشته باشی...

موفق باشید...

enteraks13
شنبه 19 مرداد 1387, 10:27 صبح
یعنی شما می گید به کمک application نمی شه این کار رو انجام داد؟
در مورد xml من تجربه ای ندارم می شه درموردش توضیح بدین ؟و اطلاعاتی در این زمینه در این تایپیک قرار بدین ؟

tabib_m
یک شنبه 20 مرداد 1387, 00:24 صبح
البته اگه یوزرهای شما محدود و مشخص باشن، میشه خودشون رو توی کد نوشت و دیگه بیخیال هر چی فایل و دیتابیس شد...
این هم درباره اکس ام ال: http://fa.wikipedia.org/wiki/XML

موفق باشید.

enteraks13
یک شنبه 20 مرداد 1387, 20:31 عصر
طبیب جان اگه به صفحات انجمن خودمون توجه کرده باشی می بینی که اکثر صفحات درواقع یک آدرس رو دارند و فقط متغیرهای صفحات مختلف تغییر می کنه من می خوام بدونم که این متغیرها( که می تونه متن هم باشند) داده ها رو ار پایگاه داده میخونه یا یه فرمول دیگه داره ؟
xml راه حل مناسبیه ؟

tabib_m
دوشنبه 21 مرداد 1387, 08:51 صبح
در مورد این مثال، بله، متغیرها از دیتابیس خونده میشن و به طور کلی، ساختار این انجمن بر اساس دیتابیس هست...

xml استفاده ی خودش رو داره، برای یه همچین برنامه ای هرچند میشه از xml استفاده کرد، ولی پیشنهاد میشه که از دیتابیس استفاده کنید...

پ.ن: مشکلت با دیتابیس چیه؟؟

enteraks13
دوشنبه 21 مرداد 1387, 15:43 عصر
مشكلم اينه كه دسترسي به پايگاه داده ندارم مگرنه همين طور كه مي گيد بهترين راه حله ولي من در شرايطي هستم كه مجبورم به راه حل ديگه فكر كنم .
شما مي گيد چيكار كنم ؟

tabib_m
دوشنبه 21 مرداد 1387, 17:58 عصر
xml...

تا جایی که یادمه یه فروم مجانی بود که بر پایه ی xml کار میکرد... یه گوگلینگ کنی پیدا میشه...

موفق باشید...