ورود

View Full Version : هاست لیناکس

اعظم
یک شنبه 22 شهریور 1383, 02:59 صبح
با سلام
1- در هاست های لیناکس سرویس
SSH (Secure Shell)<span dir=ltr></span>
چیست؟

2- برای یک سایت نسبتا بزرگ با یک گیگا بایت فضا و......
آیا برای back up گیری ، back up هفته ای خود ادمین هاست کافی است؟

آیا راههای دیگری برای backup وجود دارد؟

مثلا back up همین سایت چظور انجام میشه؟

لطفا راهنمایی کنید؟

nematia
یک شنبه 22 شهریور 1383, 11:08 صبح
bakup گیری این سایت خیلی راحت با یک bakup گیری از بانک اطلاعاتی و شاخه files (برای ضمیمه ها) انجام میشه- فقط خیلی دلم میخواد بدونم حجم این فایل دیتابیس چقدر میشه (به صورت gzip)- آقای کرامتی لطف میکنید؟

اعظم
یک شنبه 22 شهریور 1383, 12:18 عصر
شاید برای یک سایت که اساس کار آن پایگاه داده است . Backup از پایگاه داده کافی باشد ولی برای یک سایت مثلا عکاسی علاوه بر پایگاه داده خود عکسهای آپلود شده با آن حجم بالا با توجه به خطوط اینترنتی عالی ما :( بهترین راه backup چیست ؟

oxygenws
یک شنبه 22 شهریور 1383, 13:33 عصر
ssh سرویس کنترله از راه دور لینوکس هستش که شما از روی سیستم خونتون می تونید به سرور متصل بشید و با command لینوکس کار کنید.

در مورد نسخه پشتیبان هم عموما هیچ هاستی نمی یاد اطلاعات شما رو تضمین کنه (مگر اینکه چرت گفته باشه یا اینکه پول نسبتا کلانی به ایشون بدی تا سروریس خیلی خوبی بگیری) شاید بهترین راه برای گرفتن نسخه پشتیبان برای شما این باشه که دو سرور از دو جای مختلف بگیرید و اطلاعات رو روزانه در اون سرور دوم کپی کنید. این کار رو هم با یک برنامه نسبتا ساده می تونید انجام بدید.

نسخه پشتیبان این سایت رو من نمی گم چطوری انجام می شه :) شاید جناب کرامتی هم به دلایل امنیتی نگن :)

در مورد حجم بانک هم، بانک اینجا رو نمی دونم، ولی بانک سایت مجید آنلاین که پست های بیشتری (تاکید می کنم، از نظر تعداد) نسبت به اینجا داره، چیزی حدود ۲۵۰-۳۰۰ مگا بایت هست :) (البته این tar.gz نیست، حجم خود دیتا در بانک هستش)

موفق باشید، امید

jirjirakk
یک شنبه 22 شهریور 1383, 22:43 عصر
نسخه پشتیبان این سایت رو من نمی گم چطوری انجام می شه لبخند شاید جناب کرامتی هم به دلایل امنیتی نگن

:?