View Full Version : میخواهم مهندسی نرم افزار رو شروع کنم...
su-30mk
دوشنبه 21 مرداد 1387, 19:09 عصر
سلام
ببخشید من می خواهم مهندسی نرم افزار رو شروع کنم ...
ولی نمیدانم از کجا از کدام کتاب از کدوم منبع فرقی نمیکنه انگلیسی یا فارسی
-اگر میشه اساتید یه کتابی که بدرد یه تازه کار میخوره معرفی کنید.
-اگر میشه مسیری رو که خودشون رفتن رو بگن که چی اول بخوانم بعد چی بخوانم
-راستی من میخواهم فعلا شی گرا کار کنم نه روال گرا نمیدونم آیا احتیاج هست در مورد طراحی
ساختار یافته بدونم یا نه؟
در ضمن من سی پلاس پلاس را بلدم یکم در باره OOA ,OOD میدونم ولی منبع حرفه ای ندارم
هر چی توی اینترنت میخوانم نمیفهمم چی میگن. در کل میشه بگی چیزی در باره طراحی نمیدونم .خواهش میکنم من دیگه خیلی وقت کشتم .خواهش میکنم اگر امکانش هست سریع به من معرفی کنید.
من ببخشید که شاید مطلب تکراری باشه نمیدونم سرچ کردم ندیدم شاید بد سرچ کردم.
بهر حال شرمنده...
متشکرم
hastie
شنبه 02 شهریور 1387, 08:10 صبح
:لبخند:خیلی خوبه منم دارم مهندسی می خونم تنها راه موفقیتت می تونه با خودن کتابهای زیاد وتحقیق زیاد است و علاقه زیاد هم عامل اصلی محسوب میشه واگر هم راهنمایسی خواستی بگو
ناصرقلی
شنبه 02 شهریور 1387, 15:47 عصر
من به شما توصیه می کنم در ابتدا مستندات تحلیل و طراحی ، یک سیستم نرم افزاری واقعی را پیدا کرده و بخوانید و نیز با طراحان آن حسابی سرو کله بزنید و علت هر کدام از عناصر طراحیرا بپرسید. آنوقت معنی بسیاری ازمطالب اینترنتی را خواهید فهمید . باقی مسیر را باتجربه و مطالعه چندین ساله خواهید رفت.
شما سوال بزرگی کردید که با نوشتن در این فضای کوچک قابل پاسخ دادن نیست . در راه تحلیل سیستم می توانید از مهندسین صنایع هم کمک بگیرید اما در طراحی به خاطرداشته باشید که مهارت طراحی تا حد بسیاری بامطالعه طراحی های اصولی دیگران میسراست و همچنین هشیار باشید که UML تنها یک قرار داد است برای یاد گیری طراحی به مطالب دیگری بسیار فراتر از یو ام ال احتیاج دارید.UML تنها راه نمایش طراحی رابه شما نشان می دهد و نه اینکه چطور طراحی کنید.
راستی طراحی ساختیافته تقریبامنسوخ است و حتی شاید یادگرفتن آن برای برخی مضر هم باشد.
samprp
شنبه 02 شهریور 1387, 22:34 عصر
سلام
ببخشید اینجا مطرح می کنم منظور از طراحی ساخت یافته شئ گراست یا روال گرا یا چیز دیگه
با تشکر
afsharm
یک شنبه 03 شهریور 1387, 08:23 صبح
این خیلی خوبه که شما میخواهید به یک روش اصولی کار کردن را یاد بگیرید. توصیه من اینه که اول برنامه نویس خوبی باشید بعدا کار طراحی انجام دهید. تا زمانی که برنامه نویسی ماهر و با تجربهای نباشید نمیتوانید طراح خوبی باشید. در آمریکا خیلی از برنامه نویسان تا چندین و چند سال صرفا یک برنامه نویس میمانند.
samprp
یک شنبه 03 شهریور 1387, 12:31 عصر
در آمریکا خیلی از برنامه نویسان تا چندین و چند سال صرفا یک برنامه نویس میمانند.
اون وقت مجبورن برای پروژهاشون پول به طراح بدن .
impression
دوشنبه 04 شهریور 1387, 15:34 عصر
سلام
طراحی ساخت یافته فکر کنم همون روال گرا باشه.
su-30mk
دوشنبه 04 شهریور 1387, 20:14 عصر
سلام
از جوابتون متشکرم
-خوب شد تمرکز روی شی گرا.
این یه جای خوندم که میگفت شی گرا همیشه شفا بخش نیست .
درسته که بستگی به کاری که میکنی داره ولی
آیا یاد گیری طراحی ساختار یافته یا روال گرا تاثیری روی فهم طراحیم شی گرا داره یا نه؟
- اگر میشه یک یا چند یا صد تا کتابی که پایه حرفه ای به یه تازه کار میده رو معرفی کنید
درسته الان میشه بری توی کتاب فروشی یکی دوتا کتاب بخری شروع کنی به خواندن
ولی بعد از چند ماه خواندن تازه میفهمی اینهایی که خواندی دستتو نمیگیره درسته
بی نتیجه نیست ولی میتونی بهتر از وقتت استفاده کنی....
دوشنبه 11 شهریور 1387, 21:34 عصر
با سلام
من از خواندن این link استفاده كرىم:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=55167&highlight=%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C
آخر سر هم این دوستمان یک کتاب ترجمه کردند ، که البته با اینکه نصف کتاب مجانی است ، ولی به نظرم خلاصه است و با زبان عامیانه گفته شده و ...
البته خودم هنوز فایده این خط و خطوطها و مربع مستطیل ها را با تمام وجود و در عمل احساس نکرده ام ،( اما می دانم که فایده دارند.)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.