View Full Version : سوال: ثبت همزمان اطلاعات در فرم و مشاهده در سابفرم
saeed razaee
سه شنبه 22 مرداد 1387, 12:50 عصر
با سلام
من مي خواهم در يك فرم همزمان فيلدهاي ثبت داده باشد و بعد از ثبت هر ركورد اطلاعات در جدولي مانند ساب فرم در همان فرم اطلاعات ثبت شده نشان داده شود .مانند شكل پيوست.در ضمن اگر نمونه فرم باشد ممنون مي شوم
با تشكر
مهدی قربانی
سه شنبه 22 مرداد 1387, 14:21 عصر
سلام
نمي دونم درست متوجه منظور شما شدم يا نه ، نمونه رو ببنيد :
saeed razaee
سه شنبه 22 مرداد 1387, 15:31 عصر
جناب مهندس قرباني واقعاً تشكر مي كنم . من هرچه امتحان كردم درست نمي شد. اما شما همان چيزي را كه من مي خواستم ارسال نموديد . حال ميتوانيد مراحل كار را يا توضيحاتي در اين خصوص بنويسيد.آيا از ساب فرم استفاده كرديد.چون من مي بينم در قسمت فرم يك فرم بيشتر نساخته ايد. با تشكر
مهدی قربانی
سه شنبه 22 مرداد 1387, 15:49 عصر
خدمتتون عرض ميشه كه همونطور كه اشاره كرديد كل كار در يك فرم پياده شده من اول يك فرم Continuous از روي Table ايجاد كردم بعد ارتفاع قسمت Form Header رو افزايش دادم و مجدداً فيلدهاي Table1 رو در اون قسمت اضافه كردم در قدمهاي بعدي خصيتهاي Tab Stop رو به No و Locked رو به Yes تغيير دادم به اين ترتيب شما در آن واحد عملياتي رو كه در قسمت بالا انجام مي ديد نتيجه رو در قسمت Continuous مشاهده مي كنيد . يادآوري ميكنم كه در اين فرم از سابفرم استفاده نشده
saeed razaee
سه شنبه 22 مرداد 1387, 16:07 عصر
با عرض سلام و احترام
اگر فرض كنيم شماره ، رديف باشد و بخواهيم اتوماتيك شماره بخورد و هر بار كه فرم را باز مي كنيم قسمت ثبت بالاي فرم خالي باشد مانند حالتي كه data entry فعال است يا اينكه يك دكمه با نام ثبت جديد باشد كه با هر بار كليك يك ركورد خالي ايجاد شود در صورت امكان راهنمائي فرمائيد . با تشكر
مهدی قربانی
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 01:06 صبح
سلام
بنا به خواسته شما روي نمونه قبلي تغييراتي اعمال شد ، تكست باكسهاي قسمت بالاي فرم از حالت Bound به Unbound تغيير كرده و بواسطه كامند باتون ايجاد شده و شيئ ركوردست عمليات انتقال همزمان اطلاعات به جدول صورت ميگيره ، لازم به ذكره كه ما در قسمت كدنويسي 2 ركوردست داريم ، يك ركوردست به Table1 متصل شده و ركوردست دوم (RstNum) هم به كد SQL ، كار ركوردست اول انتقال ديتاهاي وارده در تكست باكسهاي Unbound به فيلدهاي موجود در جدول Table1هست و ركوردست دوم معرفي بزرگترين عدد موجود در فيلد num جدول Table1 بمنظور محاسبه عدد لازم جهت ثبت در فيلد num ركورد جديد ، با توجه به توضيحات تقديمي متوجه روال و كدنويسي بكار گرفته شده خواهيد شد .
saeed razaee
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 07:06 صبح
با سلام
لطفا تغييرات اعمال شده در فايل را به همراه فايل ارسال نمائيد. با تشكر فراوان
مهدی قربانی
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 11:01 صبح
نمونه آپلود شد .
tali_1367
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 11:31 صبح
من ميخوام اين همين نمونه اي كه ضميمه كردين واسه سابقه پرسنلم بزار ولي به اين شرط كه با يك كد ذخيره بشه يعني با همون كد پرسنلي كه ميزنم در زير فرم سابقه پرسنلم بياد . ممنونم
مهدی قربانی
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 17:12 عصر
سلام
دوست گرامي موضوع سئوال شما به اين تاپيك ارتباط نداره ، بنابراين اول جستجو كنيد در صورتيكه پاسخ مرتبط رو پيدا نكرديد سئوالتون رو در قالب تاپيك جديد با شرح و توضيح كامل طرح كنيد .
موفق باشيد
saeed razaee
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 08:47 صبح
با سلام مجدد
دوستان عزيز حال اگر بخواهيم در يكي از سطرهاي ساب فرم قرار بگيريم و يك باتن ويرايش قرار دهيم تا آن سطر انتخاب شده را در قسمت بالاي فرم مجدد مشاهده كنيم و ويرايش لازم را انجام دهيم چكار بايد بكنيم. با تشكر
ali_bagheri34
چهارشنبه 03 مهر 1387, 13:39 عصر
سلام
بنا به خواسته شما روي نمونه قبلي تغييراتي اعمال شد ، تكست باكسهاي قسمت بالاي فرم از حالت Bound به Unbound تغيير كرده و بواسطه كامند باتون ايجاد شده و شيئ ركوردست عمليات انتقال همزمان اطلاعات به جدول صورت ميگيره ، لازم به ذكره كه ما در قسمت كدنويسي 2 ركوردست داريم ، يك ركوردست به Table1 متصل شده و ركوردست دوم (RstNum) هم به كد SQL ، كار ركوردست اول انتقال ديتاهاي وارده در تكست باكسهاي Unbound به فيلدهاي موجود در جدول Table1هست و ركوردست دوم معرفي بزرگترين عدد موجود در فيلد num جدول Table1 بمنظور محاسبه عدد لازم جهت ثبت در فيلد num ركورد جديد ، با توجه به توضيحات تقديمي متوجه روال و كدنويسي بكار گرفته شده خواهيد شد .
سلام آقای مهدی قربانی
یک سوال از شما داشتم و آن اینست که در همین مثال شما وقتی این سه فیلد را پر می کنیم و دکمه ثبت را می زنیم چگونه به کاربر شماره NUM را نمایش دهیم در حالتی که لیست پایین وجود نداشته باشد
منظورم این است که این سه فیلد که آنبوند هستند را چگونه ثبت کنیم در صورتی که فیلد Num را بعد از ثبت به کاربر نمایش دهیم
لطفا این سوال را جواب بدهید
با تشکر
مهدی قربانی
پنج شنبه 04 مهر 1387, 07:02 صبح
سلام
آقاي باقري متوجه منظورتون نشدم يعني شما مي خواين كه num بصورت مثلاً پيغام به كاربر نمايش داده بشه ؟
ali_bagheri34
دوشنبه 08 مهر 1387, 12:14 عصر
سلام
آقاي باقري متوجه منظورتون نشدم يعني شما مي خواين كه num بصورت مثلاً پيغام به كاربر نمايش داده بشه ؟
سلام
منظورم این است که بعد از ثبت اطلاعات چگونه می توانیم شماره Identity(َAutonumber) که توسط دیتابیس ثبت می گردد را برگردانیم و به کار بر نمایش دهیم چه بصورت پیغام و چه بصورت نمایش در یک فیلد
و خواهشم این است که با Insert این مثال کار شود
dadsara
دوشنبه 08 مهر 1387, 13:07 عصر
با سلام مجدد
دوستان عزيز حال اگر بخواهيم در يكي از سطرهاي ساب فرم قرار بگيريم و يك باتن ويرايش قرار دهيم تا آن سطر انتخاب شده را در قسمت بالاي فرم مجدد مشاهده كنيم و ويرايش لازم را انجام دهيم چكار بايد بكنيم. با تشكر
باسلام
ببین با این نمونه مشکلت حل میشه
mehdiparnia
یک شنبه 04 اسفند 1387, 10:09 صبح
با سلام چگونه ميتوان اطلاعات ورودي در يك فرم ورود اطلعات در اكسس را فقط با كامند ذخيره سازي save نمود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.