View Full Version : سوال: پیدا کردن رمز بانک
aradsystem
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 10:44 صبح
سلام دوستان.
من یه بانک Visual Foxpro دارم dbf. می خوام از اطلاعاتش استفاده کنم تبدیل به بانک اکسس بکنم. ولی رمز داره باید چیکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید.
rahro
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 12:09 عصر
سلام دوستان.
من یه بانک Visual Foxpro دارم dbf. می خوام از اطلاعاتش استفاده کنم تبدیل به بانک اکسس بکنم. ولی رمز داره باید چیکار کنم؟ خواهش می کنم کمکم کنید.
منظورتون چيه رمز داره ؟!
اگر جدول باز ميشه واطلاعاتش ناخواناست پس كد شده .
اگر سيستم اعلام ميكنه كه اين جدول از نوع ديتابيس نيست يا هدر جدول دستكاري شده و يا واقعا" نيست
اگر قبل از باز شدن به دنبال متغير خاصي ميگرده مشخصه كه در ايندكس از توابع دست ساز استفاده ميكنه اون تابع رو با خروجي .t. تعريف كني مشكل حلته و غير اين بايد توضيح بيشتري دهيد.
سعید حمیدیانفر
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 12:58 عصر
aradsystem
آقا اين ID شما خيلي آشناست شما اهل بيرجند نيستيد ؟
NewFoxStudent
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 13:34 عصر
اگه برات امکان داره فایل رو اینجا بزار تا بررسیش کنیم
aradsystem
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 16:59 عصر
منظورتون چيه رمز داره ؟!
اگر جدول باز ميشه واطلاعاتش ناخواناست پس كد شده .
اگر سيستم اعلام ميكنه كه اين جدول از نوع ديتابيس نيست يا هدر جدول دستكاري شده و يا واقعا" نيست
اگر قبل از باز شدن به دنبال متغير خاصي ميگرده مشخصه كه در ايندكس از توابع دست ساز استفاده ميكنه اون تابع رو با خروجي .t. تعريف كني مشكل حلته و غير اين بايد توضيح بيشتري دهيد.
اقا از این واضحتر؟ یعنی رمز داره من نمی تونم بازش کنم اجازه دسترسی بهش ندارم؟
با اکسس بازش می کنم میگه پسورد بده؟ چجوری پسوردشو در بیارم؟
rezaTavak
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 18:21 عصر
فایل dbf اصولا رمز ندارد شاید Access درست ساختار DBF را نشناسد و یا ساختار آن دستکاری شده است.
shamim_41
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 18:41 عصر
یادم یک زمانی یک نرم افزار دیده بودم که پسورد رو بر می گردوند فکر کنم password office یا تو همین مایه ها باید باشه البته بیشتر برای فایلها acc بود یک سرچ تو گوگل بزن شاید پیدا کنی البته من اگه پیدا کردم همینجا میزارم.
kia1349
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 06:55 صبح
ببین دوست عزیز:
اول مطمئن شو که فایل اکسس شما بدون رمزه .کافیه یه فایل جدید اکسس باز کنی که پسورد نداشته باشه
بعد فایل dbf رو به اکسل اکسپورت کن.و بعد از داخل اکسس فایل اکسل رو ایمپورت کن
اگر موقع باز کردن فایل dbf با ویژوال فاکس پرو ازت رمز درخواست میکنه پس باید اونجا یه فایل با پسوندdbc داشته باشی یعنی فایل جدول dbf شما عضوی از یک دیتابیس است که داخل دیتابیس کدهائی نوشته شده که موقع باز شدن جدول از شما کلمه عبور رو درخواست میکنه
اگر اینطوره فایل dbf رو به تنهائی از اون محل به یه درایو دیگه کپی کن و بازش کن و .................................
NewFoxStudent
سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:14 صبح
من همچنان منتظر فایل هستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.