PDA

View Full Version : سوال: رفتارهای عجیب و غریب از فاکس پرو

Esikhoob
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 15:25 عصر
سلام دوستان
اشکالی که برای من پیش آمده اینست که بنظرم ویژوال فاکس پرو ، به شدت دارد بازی در می آورد.
مثلا به این عکسی که attach کردم نگاه کنید .
صفحه debugger نشان میدهد که دستور select 2 ، موجب فراخانی یک متد شده !!!:گیج:
(این کلک فیلمی نیست)

روزهای قبل هم متوجه شده بودم که بدون هیچ دلیلی این قبیل پیغامها میآید:
موقع بازکردن یک فایل SCX:
Memo file "...sct" is missing or is invalid.

موقع use کردن یک table که فیلد memo دارد:
Memo file "...fpt" is missing or is invalid.

در هر کدام از اتفاقات بالا فایل memo هیچ ایرادی نداشت ، نشان به آن نشان که وقتی دوباره آن دستور را اجرا میکردم ، دیگر error نمیداد.

موقع بازکردن یک فایل dbf ، به فایل cdx هم همینطور گیر داد که errorش دقیقا یادم نیست ، مثل بالا اگر دوباره اجرا میکردی رد میشد(بعد از suspend شدن برنامه دوباره ادامه بدهیم).

نمی دانم اشکالش چیست من ویندوز را هم جدیدا عوض کردم ،
Windows SP3 و VFP9SP2 و VFP5
ورژن های مختلف فاکس پرو را در درایو های مختلف ریختم

و تازه کار هم نیستم ، قبلا اینطوری نبود.

آیا دوستان همچین چیزی را دیده اند .

آیا نباید سخت گرفت و از آن دسته اشکالات کامپیوتری است که فهمیدن آن سخت است؟

rezaTavak
چهارشنبه 23 مرداد 1387, 18:17 عصر
شاید مشکل از کش کردن هارد شما باشد.

mn3250
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 16:28 عصر
رم و سی پی یو رو هم چک کنید.
با اینکه کسپرسکی دارید ممکنه ویروس باشه.

sambooseh
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 21:31 عصر
با سلام همانطوری که میدانید تابع ( )printstatuse در فاکس پرو تحت داس برای نشان دادن این است که پرینتر آماده است یا نه( اگر پرینتر آماده باشد .T. برمیگرداند و بلعکس ) مشکلی که من دارم این است که با اینکه هیچ پرینتری به کامپیوترم وصل نیست باز هم این تابع .T. بر میگرداند. به نظر شما مشکل از کجاست؟ (ویندوز من XP است)

kia1349
شنبه 26 مرداد 1387, 07:08 صبح
مشکل اینجاست که شما باید مطلبتون رو در تاپیک خودش بنویسید نه در بخشی که سوال مربوط به کسی دیگه و موضوع دیگه میباشد
.....
احتمالا درایور یک پرینتر روی سیستم شما نصب است

NewFoxStudent
شنبه 26 مرداد 1387, 08:39 صبح
ویا اینکه سرویس فکس شما به عنوان پرینتر default انتخاب شده
به پوشه Printer and fax در کنترل پنل بروید و تمام پرینتر ها و فکس ها را پاک کنید

NewFoxStudent
شنبه 26 مرداد 1387, 08:42 صبح
رفتارهای عجیب و غریب از فاکس پرو

امکان داره فایل ریسورس شما خراب شده باشه
از منوی tools\Option گزینه filelocation رو انتخاب کنید و مسیر ریسورس رو چک کنید
یک بار هم با دستور Set Resource OFF ریسورس رو غیر فعال کنید
ببینید درست میشه

Esikhoob
سه شنبه 29 مرداد 1387, 08:46 صبح
اشکالاتی که گفتم ، به صورت اتفاقی پیش میآید ، و طوری نیست که من راحت امتهانشان بکنم.
در مورد راهنمایی دوستان هم :
من که تنظیمی روی هارد نکرده بودم. به صورت default "Enable write caching on the disk" تیک خورده بود . اما حالا تیکش را برداشتم ببینم چه میشود.
کاسپرسکی را هم update کردم ، ویروسی نشان نمیدهد.
Resource راهم OFF کردم .

اون اشکال دیباگر ، به ندرت پیش میآید . دوباره سعی نکردم تکرارش کنم . ولی اشکال مربوط به فیلدهای memo دوباره تکرار شد.

Esikhoob
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 13:00 عصر
در مورد خطای مربوط به memo فهمیدم اشکال چیست.
این خطا مال تنظیمی بود که من اخیرا روی ویروس کش kaspersky کرده بودم.
در kaspersky ورژن 6 و در قسمت setting ، جایی دارد برای تنظیمات Guard ویروس کش(AutoProtection).
میخواستم سرعت را بالا ببرم ، چون با ریختن ویروسکش اجرای برنامه های فاکس پرو کند میشود.
در آنجا یک قسمت دارد که میگوید کدام فایلها را scan کنم . من گذاشته بودم ByExtention
یادتان باشد روی آن نگزارید ، بگزارید روی default بماند.
راستی برای این کند شدن چه کار میتوان کرد؟

rezaTavak
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 07:38 صبح
اصولا ویروس کش بسیاری از امکانات را به هدر میدهد (خودش از ویروس بدتر است!)

پس ویروس کش خودش باید طوری تنظیم شود که فقط فایلهای جدید را تست کند.

Symantech در این مورد خوب عمل میکرد اما جدیدا واقعا افتضاح شده است و حافظه را 300 مگابایت به هدر میدهد!

واقعا نمیدانم بهترین ویروس کش در ویندوز چیست اما من از antivir استفاده میکنم که رایگان است و بد هم نیست.

تا بحال از Kasparky و NoD32 استفاده نکرده ام. اما خیلی تبلیغ شنیده ام.

سعید حمیدیانفر
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 08:05 صبح
من nod32 3.0.650.0 يا avg رو پيشنهاد ميكنم
و خيلي هم راضي هستم

mn3250
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 09:22 صبح
http://free.avg.com/
کند نیست مجانیه و قدرتمند.

ashkan_gorg
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 14:10 عصر
دوستان من چند باره که ویژوال رو نصب میکنم ودرست نصب میشه ولی زمانی که میخوام گزارشی رو بسازم فرم به صورت خالی نمایش داده میشه ولی زمانی که فیلدمیسازم خطا میده واز ویژوال خارج میشه به نظر شما میتونه چه راه حلی برای مشکل وجودداشته باشه؟

Esikhoob
جمعه 01 شهریور 1387, 19:58 عصر
منظور از گزارش همان فايل با پسوند FRX/FRT است؟
اگر اینطوری هست و فرم به صورت خالی نمایش (چاپ) می شه ، شاید پرینتر جوهر نداره ، یا اصلا اطلاعاتی وجود نداره ، آیا در حالت preview هم روی مونیتور خالی نشان میده؟
فیلد میسازید خطا میده ، خوب پیغامشمعلوم میکنه دیگه ، اگر از ترجمه پیغام چیزی نفهمیدید ، اونوقت پیغام را اینجا بنویسید .(در HELP هم می توانید توضیح بیشتری برای هر پیغام خطا پیداکنید.)

ashkan_gorg
شنبه 02 شهریور 1387, 16:07 عصر
من منظورم به چاپ روی چاپگر نمود زمان ساخت گزارش وقتی در گزارش فیلد قرار میگیره خطا میده واز ویژوال خارج میشه در حالت preview

kia1349
یک شنبه 03 شهریور 1387, 09:06 صبح
خوب دوست عزیز: ارور که میده رو اینجا بنویسید تا ببینیم چیه

ashkan_gorg
یک شنبه 03 شهریور 1387, 14:27 عصر
22256 از خطا عکس گرفتم

mehran_337
یک شنبه 03 شهریور 1387, 16:04 عصر
فرصتی شد که من هم کمی از این رفتارها درد و دل کنم :
1 - گزارش من در هر صفحه شامل عکس پرسنل می باشد اما نمی دانم چرا وقتی گزارش اجرا می شود بدون هیچ پیغامی هیچ صفحه ای نشان داده نمی شود . با behavier = 90 هم که تست کردم پروگرسبار پردازش گزارش هم اجرا می شود اما باز هم صفحه غیب می شود .
2 - البته در برنامه هایم از reportPreviewEx.app که قبلا هم اشاره کرده بودم استفاده می کنم که مشکل فوق را ندارد اما وقتی پیش فرض چاپگر را عوض می کنیم (در کنترل پنل - و یا در برنامه) باز با همان چاپگر قبلی چاپ می کند چاپگر قبلی را حذف کنیم
3 - در هنگام کار با ادیتور با هر دستوراتی نظیر : copy - past - do .. - ctrl+w , ... یه wait windo بهمراه bar() , pad() نمایش داده می شود که امانم را بریده .
دوستان اگر با این مشکلات یا به قول دوستمان رفتارهای عجیب مواجه شدند توضیح دهند ...

سعید حمیدیانفر
دوشنبه 04 شهریور 1387, 09:58 صبح
البته در برنامه هایم از reportPreviewEx.app که قبلا هم اشاره کرده بودم استفاده می کنم که مشکل فوق را ندارد اما وقتی پیش فرض چاپگر را عوض می کنیم (در کنترل پنل - و یا در برنامه) باز با همان چاپگر قبلی چاپ می کند چاپگر قبلی را حذف کنیم

با سلام خدمت استاد عزيزم
در خصوص موردي كه مي فرماييد فقط كافيه موقع طراحي گزارش قبل از save كردن از منوي report گزينه Printer Environment رو غير فعال كنيد (تيك نداشته باشه)
در اين صورت گزارش شما به پرينتر Default ويندوز ارسال خواهد شد.

در ضمن اگه محبت كنيدبفرماييد reportPreviewEx.app چه امكانات شاخص ومهمي داره و ازكجا ميشه گيرآورد ؟
ممنون

سعید حمیدیانفر
دوشنبه 04 شهریور 1387, 10:02 صبح
در هنگام کار با ادیتور با هر دستوراتی نظیر : copy - past - do .. - ctrl+w , ... یه wait windo بهمراه bar() , pad() نمایش داده می شود که امانم را بریده

در اين مورد هم اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم فكر كنم با اين دستور ديگه وضعيت انجام عمليات رو بصورت wait wind نشون نده

SET STATUS BAR on

mehran_337
دوشنبه 04 شهریور 1387, 13:30 عصر
سعید عزیز ! از راهنماییهایت ممنونم

reportPreviewEx.app چه امكانات شاخص ومهمي داره و ازكجا ميشه گيرآورد ؟
ممنون
تولبارش ثابت چسبیده به بالا که راحتم کرده این تولبار فاکس اعصابم و بهم می ریخت .
کمی گرافیکی تره
همیشه در بالای همه فرمها قرار می گیره و کلا دردسرهای خود گزارشگر فاکس و نداره.
یه تخته اش هم کمه ... ;-)

http://www.sweetpotatosoftware.com/SPSBlog/PermaLink,guid,26acb331-c0fa-4e67-bd06-bb7569e2a3a3.aspx

kia1349
دوشنبه 04 شهریور 1387, 16:57 عصر
دوست عزیزی که عکس ارور رو برامون گذاشتی :
محتویات ارور در فایل log که برنامه بهت داره در همون پیغام نشون میده ریخته شده
اونجا تشریحی از اشکال بوجود آمده هست که میتونید مطالعه کنید و بعد با دوستان مطرح کنید

Esikhoob
دوشنبه 11 شهریور 1387, 21:15 عصر
فقط می خواستم بگم وقتی که تنظیمات آنتیویروس kaspersky 6.0.2.614 روی default هم باشد بعضی وقتها همان error که گفتم در مورد memo fields را میدهد ولی خیلی کمتر.

mehran_337
سه شنبه 12 شهریور 1387, 09:17 صبح
در اين مورد هم اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم فكر كنم با اين دستور ديگه وضعيت انجام عمليات رو بصورت wait wind نشون نده

SET STATUS BAR on

متاسفانه باز هم درست نشد . متاسفانه همچنان ادامه دارد

ashkan_gorg
سه شنبه 12 شهریور 1387, 15:10 عصر
روش استفاده از reportPreviewEx به چوپه صورت است؟

سعید حمیدیانفر
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 08:06 صبح
_REPORTPREVIEW = "reportPreviewEx.app"

ashkan_gorg
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:06 صبح
منم همین کاررو کردم ولی چیزی انجام نمیشه کجا باید بنویسم؟فایل رو هم داخل روت ویژوال فاکس پرو و زیرشاخه برنامه خودم کپی میکنم ولی تولبارش به همون صورت است.

mehran_337
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:42 صبح
ابتدا باید در فایل main.prg دستور set reportbehaveir = 90 و سپس _REPORTPREVIEW = "reportPreviewEx.app" .
اگر این فایل در مسیر برنامه باشد در پیش نمایش گزارش نتیجه را خواهید دید

ashkan_gorg
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:11 صبح
من این کار را انجام دادم فایل را هم در زیرشاخه ویژوال فاکس پرو هم اینکه در زیرشاخه برنامه خودم کپی کردم ولی نتیجه ای نداشت

mehran_337
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 14:40 عصر
البته چند فایل کمکی با پسوند app هم در همان لینک باید باشد همه آنها مورد نیاز است .

ashkan_gorg
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 13:14 عصر
ولی فقط فایل reportPreviewEx.app توی لینک است اگه میشه بقیه فایل ها رو هم بزارید ممنون میشم

mehran_337
شنبه 16 شهریور 1387, 10:03 صبح
نمیدونم شاید من دارم اشتباه می کنم . حالا این فایل و توی همون مسیر قرار بدین شاید حل بشه

ashkan_gorg
شنبه 16 شهریور 1387, 13:50 عصر
:گریه::گیج: هرکاری شما بگین انجام دادم ولی بازم درست نمیشه:عصبانی++::گریه:

NewFoxStudent
یک شنبه 17 شهریور 1387, 09:31 صبح
من هم همه این کارها رو انجام دادم ولی تغییری حاصل نشد

mehran_337
یک شنبه 17 شهریور 1387, 10:00 صبح
ببینید این مثال روی سیستم شما اجرا می شه؟

NewFoxStudent
یک شنبه 17 شهریور 1387, 10:24 صبح
این مثال روی سیستم من اجرا شد
خیلی هم عالیه ازتون ممنونم
ممکنه توضیح بدین که این فایلهای APP چطور ساخته میشن و راههای استفادشون چیه

mehran_337
یک شنبه 17 شهریور 1387, 10:55 صبح
خدارو شکر !
چنانچه در مسیر نصب فاکس بروید خواهید دید : Microsoft Visual FoxPro 9\Tools\xsource
یک فایل زیپ شده بنام xsource وجود دارد که حاوی سورس برنامه های فاکس است .
reportoutput هم خروجی اصلی گزارشات فاکس را در بر دارد و بر مبنای آن برنامه دیگری ساختند که هم اکنون در مثال فوق برایتان گذاشتم.
البته بنده خود نتوانستم به این وادی وارد شوم چون الگوریتم lisenter فاکس برای گزارش برایم جا افتاده نیست . اما همیشه با دیدن preview های حتی بسیار ساده امثال بیسیک آهی می کشیدم چون من و پیش نمایش فاکس ، دشمنهای خونی و قدیمی هم هستیم .

Esikhoob
دوشنبه 28 دی 1388, 19:35 عصر
با سلام
در مورد پست اول که خودم زده بودم و یک عکس گذاشته بودم ، . . . باید بگم که آن یک اشکالش را هم که نفهمیده بودم فهمیدم.
پس با این حساب فاکس پرو هیچ رفتار عجیب و غریبی ندارد.:لبخندساده:

و حالا دلیل:
در debugger , وقتی checkpoint را در method Activcate می گذارم ، اگر یک جایی باشد که حتما اجرا شود ، وقتی از پنجره Debugger به پنجراه VFP میآییم ، خوب این Activate دوباره اجرا میشود و Debugger هم کدهای آن را در خودش بار میکند ، حالا شما باید دوباره به Debugger بروید و دوباره این سیکل ادامه دارد.
اما اگر نروید ، و در ادامه مثلا یک CommandButton را کلیک کنید و method Click آن هم checkpoint داشته باشد . فکر میکنم اون شکل به وجود میآید.
یعنی در debugger این طور به نظر میرسد که آن خط از Activate که checkpoint داشته باعث فراخوانی خط checkpoint دار در method Click شده.