ورود

View Full Version : حذف قسمتهايي از سايت

mehdad.koulab
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 12:22 عصر
سلام
چرا قسمتهايي از سايت خود به خود حذف ميشه؟
بدون هيچ پيغامي از پستهياي تاپيك حذف ميشن مثلا تو يه تاپيك ميبيني چند تا پست هست ولي وقتي دوباره اون تاپيك رو ميبيني يكي دو تاش نيست. مشكل از كجاست؟ با تشكر

Nima_NF
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 14:39 عصر
1- یا خود کاربر پاک می کند

2- یا مدیران : (مثلا پست های بی محتوا یا فاقد بار علمی، لینک های وارز ، تبلیغات و غیره پاک می شوند که به این کار می گویند برقراری نظم )

mehdad.koulab
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 18:51 عصر
1- یا خود کاربر پاک می کند

2- یا مدیران : (مثلا پست های بی محتوا یا فاقد بار علمی، لینک های وارز ، تبلیغات و غیره پاک می شوند که به این کار می گویند برقراری نظم )
سلام
وقتي كسي پستي رو پاك ميكنه يه پيغام ميده كه " اين پست به وسيله ... پاك شده"

M-Gheibi
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 21:39 عصر
اگه مدیر حذف کرده باشه همونطور که اشاره کردید مشخص میشه . دقیقاً بگید منظورتون چه پستی از چه تاپیکی هست ؟

mehdad.koulab
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 23:26 عصر
سلام
در تاپيك زير پست آقاي كشاورز رو فقط يك بار ديدم
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=115640
تو يه تاپيك در بخش VB هم اين اتفاق افتاد من ضميمه هاي مربوط رو دانلود كردم بعد كه دوباره رفتم ببينم ديدم يكي از پستها نيست. با تشكر

xxxxx_xxxxx
شنبه 26 مرداد 1387, 09:35 صبح
آيا مدير مي تونه پست و يا تاپيكي بدون پيغام حذف كنه. يعني بعد از حذف اين پيغام وجود نداشته باشه:

اين پست به وسيله ... پاك شده

ین تاپیک توسط ... پاک شده است
دلیل: ...

علیرضا مداح
شنبه 26 مرداد 1387, 10:11 صبح
سلام دوست عزیز،

آيا مدير مي تونه پست و يا تاپيكي بدون پيغام حذف كنه. يعني بعد از حذف اين پيغام وجود نداشته باشه:

بله ، این امکان برای مدیران وجود دارد ، یا اینکه ممکن است پست مورد نظر به بخشی در سایت که ویژه ی مدیران و پستهای مخالف خط مشی سایت و پستهایی که قرار است در آینده مورد استفاده قرار گیرند میباشد ، منتقل شده باشد ،/

xxxxx_xxxxx
شنبه 26 مرداد 1387, 10:34 صبح
خب بعد اونوقت كاربر بايد 2 ساعت جستجو كنه تا تاپيك يا پستشو پيدا كنه و آخرهم بي نتيجه مي مونه.
يك موردش خودم كه دنبال يك تاپيك مي گشتم كه اصلا پيداش نكردم.

mehdad.koulab
شنبه 26 مرداد 1387, 12:55 عصر
سلام دوست عزیز،

بله ، این امکان برای مدیران وجود دارد ، یا اینکه ممکن است پست مورد نظر به بخشی در سایت که ویژه ی مدیران و پستهای مخالف خط مشی سایت و پستهایی که قرار است در آینده مورد استفاده قرار گیرند میباشد ، منتقل شده باشد ،/
سلام
از مديران سايت خواهش ميكنم وقتي پست يا تاپيكي رو اينجوري پاك ميكنند يه جوري خبر بدن تا كاربران سايت همون طور كه xxxxx_xxxxx گفت بيهوده وقت نذارن. با تشكر

whitehat
دوشنبه 28 مرداد 1387, 11:44 صبح
اگر پست متعلق به شما بوده و اکنون اثری از آن نیست ، می توانید برای مدیر بخش مربوطه پیام دهید و دلیل آنرا بخواهید. مدیران در بیشتر مواقع دلیل حذف را به کاربر زننده پست اطلاع می دهند مگر زمانی که یکی از قوانین سایت بطور واضح نقض شده باشد.

vcldeveloper
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 01:50 صبح
در تاپيك زير پست آقاي كشاورز رو فقط يك بار ديدم
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=115640
اون پست من نبود، کاربری سعی کرده بود که یک ID با نام علی کشاوزر ایجاد کنه و با آن ID چند پست هم زد. ID این کاربر و پست هایی که زده بود پاک شدند، به همین دلیل هم شما آن پست را در آن تاپیک نمی بینید.