ورود

View Full Version : بحث RightToLeft کریستال 8.5

reza_optical
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 16:16 عصر
با سلام
آقا ما برنامه ای نوشتم که یه پروژه یه کم بزرگ و گزارشاتو از 8.5 استفاده کردیم و بعد مدتی به این مشکل Right to left برخوردیم وقتی کاربر یه کلمه ای مینویسه که لاتین با حروف فارسی تلفیق شدن هنگام چاپ قاتی میکنه :عصبانی++: هر کاری کردم نتونستم مشکل رو حل کنم آیا کسی واسه 8.5 راحل پیدا کرده و اگر که نه فکر میکنم در ورژن 9 حل شده چطوری میتونم 8.5 به ورژن های بالاتر ارتقاع دهم البته خاطر نشان بشم که من فایلهای report رو embed کردم به vb اساتید و مدیر بخش کمک کنید بن بست شدید پیش آماده

مثال پیچ A2.2 در پرینت پیچ 2.2A

با تشکر از همه

ali_md110
جمعه 25 مرداد 1387, 13:12 عصر
فونت ToradoThoma استفاه کن شایهد مشکل حل بشه

reza_optical
جمعه 25 مرداد 1387, 17:12 عصر
سلام دوست عزیز
در وحله اول از شما قدر دانی میکنم که در مورد مشکل بنده وقت صرف میکنید
ولی فکر نکنم مشکل با فونت حل بشه در ضمن من دنبال راه حلی که شما پیشنهاد کردید رفتم ولی کلا این فونتی که شما فرمودید پیداش نکردم اگر لطف کنید و فونت مورد نظر رو upload کنید اینجا تا من یه تستی بزنم از دوستان و مدیر بخش خواشها در مورد مشکل بنده یه را حل پیدا کنن :افسرده:

محمد رضاپور
شنبه 26 مرداد 1387, 16:05 عصر
با سلام
من هم قبلا با این مشکل در نسخه 8.5 با VB6 مواجه شده بودم و چون توی فیلدهای من همیشه مقادیر فارسی و انگلیسی همزمان نوشته می شد، گزارشات من همیشه دچار مشکل بود، توی این نسخه اصلا خصیصه RightToLeft وجود نداره. من با تهیه نسخه 9.2 که شامل Componentهای VB6 هست، موفق شدم از پس این مشکل بربیام، خوشبختانه این نسخه خصیصه RightToLeft رو پشتیبانی می کنه و هیچگونه مشکلی هم با VB6 نداره.

موفق باشید.