ورود

View Full Version : ذخیره فیلد در متغیر

raika17metal
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 16:45 عصر
بازهم سلام و بازهم یه سوال دیگه.
چطور میشه محتوای یک فیلد رو تو متغیر ذخیره کرد؟ (ارتباط به وسیله Adodc برقرار شده)

mahmood3d
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 16:53 عصر
اگر اسم متغير ما A باشه و فيلد ما FirstName به اين صورت ميشه اين كار رو انجام داد :

A=ADODC1.RecordSet.Fields("FirstName")

و يا حتي مي توني شماره Index فيلدتو توي پرانتز بنويسي (البته Index از صفر شروع ميشه)

raika17metal
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 19:38 عصر
مرسی آقا محمد من با یه نکته جالب رو به روشدم این برنامه (http://dehkadeh-it.persiangig.ir/SourceCod/VB.zip)Error می گیره ولی وقتی که یه DataGrid بهش افزوده میشه و به Adodc اتصال داده میشه مشکل رفع می شه شما دلیلش رو می دونید؟

raika17metal
جمعه 25 مرداد 1387, 10:03 صبح
منتظر پاسختون هستم

sohrab o
جمعه 25 مرداد 1387, 12:12 عصر
اول در دستور select بجای from نوشته بودی form
دوما برنامه را واست تغییر دادم بگیر ببینش
در ضمن adodc رو باید به یک کنترل وصل کنی که کار کنه.
بهت پیشنهاد میکنم بجای adodc از data enviroment استفاده کنی

mahmood3d
جمعه 25 مرداد 1387, 13:10 عصر
اول در دستور select بجای from نوشته بودی form
دوما برنامه را واست تغییر دادم بگیر ببینش
در ضمن adodc رو باید به یک کنترل وصل کنی که کار کنه.
بهت پیشنهاد میکنم بجای adodc از data enviroment استفاده کنی

وصل كردن به جايي نمي خواد فقط بايد قبل از استفاده با استفاده از خصوصيت Open جدول رو توي برنامه باز كني كه البته وقتي كه به جايي وصل مي كني به صورت خودكار خودش با مي شه .

raika17metal
جمعه 25 مرداد 1387, 15:48 عصر
میشه نحوه استفاده از دستور Open رو بهم یاد بدید؟

sohrab o
جمعه 25 مرداد 1387, 16:15 عصر
وصل كردن به جايي نمي خواد فقط بايد قبل از استفاده با استفاده از خصوصيت Open جدول رو توي برنامه باز كني كه البته وقتي كه به جايي وصل مي كني به صورت خودكار خودش با مي شه .

دوست عزیز،
من هم میدونستم که باید open بشه اما گفتم اگه بگم مثل الان دوستمون متوجه نمیشه

Adodc1.Recordset.Open

raika17metal
جمعه 25 مرداد 1387, 16:19 عصر
آقا سهراب یه سوال دیگه ازتون داشتم.
من برای دریافت برنامه به توصیه شما عمل کردم. و مشکلم حل شد یعنی استفاده از یک تکست.
و توسط تابع Month هم می تونم مقدار ماه رو بدست بیارم و کلی هم حجم کد نویسی ام کم شد.
حالا اگه بخوام مقداری رو که از InputBox گرفتم با مقدار ماه فیلد تاریخ که بصورت 1387/01/01 هستش مقایسه کنم و در صورت برابر بودن تمام اطلاعات اون ماه رو تو DataGrid نشون بده باید چی کار کنم؟

mahmood3d
یک شنبه 27 مرداد 1387, 12:18 عصر
شما مي تونيد عدد ماه رو بگيريد و با استفاده از تابع رشته اي Left شماره ماه رو از ديتا بيس دربيارين و با هم مقايسه كنيد .

sohrab o
یک شنبه 27 مرداد 1387, 12:40 عصر
آقا سهراب یه سوال دیگه ازتون داشتم.
من برای دریافت برنامه به توصیه شما عمل کردم. و مشکلم حل شد یعنی استفاده از یک تکست.
و توسط تابع Month هم می تونم مقدار ماه رو بدست بیارم و کلی هم حجم کد نویسی ام کم شد.
حالا اگه بخوام مقداری رو که از InputBox گرفتم با مقدار ماه فیلد تاریخ که بصورت 1387/01/01 هستش مقایسه کنم و در صورت برابر بودن تمام اطلاعات اون ماه رو تو DataGrid نشون بده باید چی کار کنم؟

متوجه سوالت نشدم

اوبالیت به بو
یک شنبه 27 مرداد 1387, 12:51 عصر
با مقدار ماه فیلد تاریخ که بصورت 1387/01/01 هستش مقایسه کنم و در صورت برابر بودن تمام اطلاعات اون ماه رو تو DataGrid نشون بده باید چی کار کنم؟
بايد از تابع DateDiff استفاده كنيد. و خاصيت Interval رو برابر "M" قرار بدي.
توضيحات:

http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=467931&postcount=7