View Full Version : با کدام زبان Asp.Net رو یاد بگیرم؟
golrokh
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 20:36 عصر
سلام،
من میخوام Asp.Net رو یاد بگیرم اما نمیدونم برای شروع کدام زبان برنامه نویسی خوب هست؟
Vb یا C# یا C++ کدام یک بهتر است؟
smrb59
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 20:56 عصر
با هر کدوم که راحتی مثلا من خودم با c# شروع کردم ولی حالا vb.NET شم یاد گرفتم حتی c++.net v,.
araz_pashazadeh
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 21:29 عصر
ولي به نظر من C#بهتر چون از هر نظر كه بقين قدرت مند هستش در ضمن اصول شي گراي رو به خوبي در خودش جا داده و امكانات خوبي در اختيار كاربر قرار مي دهد
Hope22
پنج شنبه 24 مرداد 1387, 23:43 عصر
ولي به نظر من C#بهتر چون از هر نظر كه بقين قدرت مند هستش در ضمن اصول شي گراي رو به خوبي در خودش جا داده و امكانات خوبي در اختيار كاربر قرار مي دهد
با نظر این دوستم موافقم
و این رو هم من اضافه کنم که vb رو برای کار دانش آموزان دبیرستانی ساختند و خیلی ساده کردند.
mp2009
جمعه 25 مرداد 1387, 15:13 عصر
به منظر من c#
چون بیشتر مقالات و .. با C# هستش . در کل انتخاب با خودته . با هر کدومش که راحت هستی
merlin_vista
جمعه 25 مرداد 1387, 15:32 عصر
به نظر من سي شارپ براي طراحي وب Asp.net بهتره .
چون Syntax آن شبيه به جاوااسكريپت است و در وب شما هم ميتونيد تحت سرور بنويسيد و با يكم مطالعه تحت كلاينت .
payam_igi
جمعه 25 مرداد 1387, 17:19 عصر
سلام.نظر من هم مثل اكثر دوستان سي شارپ هست چون كد آماده زياد وجود دره
dr.pantagon
جمعه 25 مرداد 1387, 19:44 عصر
وبی کار کن وبی برای من یعنی زندگی خیلی راحت است و خیلی هم کار آمد سی شارپ هم خوبه یعنی توپه ولی هیچ وقت از زبان های مبتنی بر سی خوشم نیومد D:
golrokh
جمعه 25 مرداد 1387, 21:32 عصر
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون، مثل اینکه سی شارپ از همه پرطرفدارتر هست. من کمی با C++ آشنایی دارم اما تا حالا با سی شارپ یا vb کار نکرده ام. پس با سی شارپ شروع به یادگیری میکنم.
twelve
شنبه 26 مرداد 1387, 01:09 صبح
برنامه های ASP.NET معمولا با یکی از دو زبان های VB.NET یا C#.NET نوشته میشن ، پس پیشنهاد میکنم ++C رو بیخیال شین ، چون برای پیدا کردن رفرنس ها دچار مشکل میشین
بین #C و VB.NET ، تفاوت قدرت وجود نداره ، و هر دوی این زبان ها بسیار قدرتمند و کار آمد هستند و هیچ کم و کسری نسبت به هم ندارن و انتخاب یکی از اون ها بستگی به سلیقه و درک شما در سینتاکس داره.
برای کسانی که با اسکریپت های اکشن و جاوا کار کردن ، یا قبلا PHP کار میکردند ، یا رشته کامپیوتر درس خوندن و با زبان های مبتنی بر C آشنا هستن ، #C ، انتخاب مناسب تری میتونه باشه
برای دوستانی که حائز شرایط بالا نیستن و در برنامه نویسی کم تجربه هستند ، VB انتخاب بهتری هست چرا که سینتاکس این زبان محبوب بیل گیتس ، شبیه به زبان انگلیسی است و به راحتی قابل درک هست
در مورد رفرنس ها ( بر خلاف اعتقاد برخی از دوستان ) برای هیچ کدام از این دو زبان کمبودی وجود نداره ، و بی نهایت رفرنس و مقاله آموزشی و ... در سراسر اینترنت برای این دو زبان وجود داره که البته من اعتقاد دارم رفرنس های VB.NET کمی بی نهایت تره ! البته اصلا از این بابت مشکلی وجود نداره ، این دو زبان هیچ برتری نسبت به هم ندارن ( از نظر قدرت و کارایی و محتوا ) و به راحتی به هم تبدیل میشن و برای این کار مبدل های زیادی هم وجود داره .
خود شرکت مایکروسافت هم اعلام کرد که این دو زبان برنامه نویسی هیچ تفاوت و برتری نسبت به هم ندارن و فقط گفتن که تنها نکته قابل ذکر اینه که ما VB.NET رو با #C نوشتیم (D-:) !!! انتخاب با خودتون !
golrokh
شنبه 26 مرداد 1387, 10:40 صبح
برنامه های ASP.NET معمولا با یکی از دو زبان های VB.NET یا C#.NET نوشته میشن ، پس پیشنهاد میکنم ++C رو بیخیال شین ، چون برای پیدا کردن رفرنس ها دچار مشکل میشین
بین #C و VB.NET ، تفاوت قدرت وجود نداره ، و هر دوی این زبان ها بسیار قدرتمند و کار آمد هستند و هیچ کم و کسری نسبت به هم ندارن و انتخاب یکی از اون ها بستگی به سلیقه و درک شما در سینتاکس داره.
برای کسانی که با اسکریپت های اکشن و جاوا کار کردن ، یا قبلا PHP کار میکردند ، یا رشته کامپیوتر درس خوندن و با زبان های مبتنی بر C آشنا هستن ، #C ، انتخاب مناسب تری میتونه باشه
برای دوستانی که حائز شرایط بالا نیستن و در برنامه نویسی کم تجربه هستند ، VB انتخاب بهتری هست چرا که سینتاکس این زبان محبوب بیل گیتس ، شبیه به زبان انگلیسی است و به راحتی قابل درک هست
در مورد رفرنس ها ( بر خلاف اعتقاد برخی از دوستان ) برای هیچ کدام از این دو زبان کمبودی وجود نداره ، و بی نهایت رفرنس و مقاله آموزشی و ... در سراسر اینترنت برای این دو زبان وجود داره که البته من اعتقاد دارم رفرنس های VB.NET کمی بی نهایت تره ! البته اصلا از این بابت مشکلی وجود نداره ، این دو زبان هیچ برتری نسبت به هم ندارن ( از نظر قدرت و کارایی و محتوا ) و به راحتی به هم تبدیل میشن و برای این کار مبدل های زیادی هم وجود داره .
خود شرکت مایکروسافت هم اعلام کرد که این دو زبان برنامه نویسی هیچ تفاوت و برتری نسبت به هم ندارن و فقط گفتن که تنها نکته قابل ذکر اینه که ما VB.NET رو با #C نوشتیم (D-:) !!! انتخاب با خودتون !
بی نهایت از توضیحات جامع شما متشکرم.
mehdi58
یک شنبه 27 مرداد 1387, 10:22 صبح
به نظر من اینکه از #C استفاده بشه یا از VB بر می گرده به اینکه خود شما با کدوم یکی راحت تر هستین .
بعضی از دوستان گفتن که #C از VB قدرتمند تره و امکاناتش هم بیشتره و اصول شی گرایی در اون رعایت شده !!! ( لطفا این دوستان دلایل خودشون رو مستند کنن)
در مورد اینکه بیشتر کدها در اینترنت به #C باشه هم من مخالفم چون به اندازه کافی کد مشابه واسه VB هم هست و اینکه با Convertor ها هم می شه به راحتی بین کدهای این دو زبان Switch کرد .
Nasim_m
یک شنبه 27 مرداد 1387, 11:24 صبح
چیزی که می توان از آن مطمئن بود اینست که بین این دو زبان هیچ تفاوتی از نظر قدرت وجود ندارد و تنها تفاوت در سینتکس است. اما وقتی همه قبول دارند که VB بسیار ساده تر است چرا نباید آن را بر #c ترجیح داد؟
ضمن اینکه بحث در مورد این موضوعات کاملا بیهوده است چون اکثر استفاده کنندگان این دو زبان نوعی تعصب به آن دارند و هیچکدام نمی خواهند به نفع دیگری کنار بکشند.!!!
golrokh
یک شنبه 27 مرداد 1387, 13:48 عصر
من تصمیم گرفتم به دلیل سادگی vb.net اول با این زبان شروع کنم به یادگیری حالا از دوستان خواهش میکنم مراجعی را برای آموزش این زبان بهم معرفی کنند. برای طراحی یک سایت با asp.net و با زبان vb.net باید از کجا شروع کنم؟
milade
سه شنبه 29 مرداد 1387, 07:05 صبح
اگه vb هست می تونی با کتابهای اموزش و پرورش شروع کنی .
بای
rezaprogrammer
چهارشنبه 15 آذر 1391, 19:48 عصر
با نظر این دوستم موافقم
و این رو هم من اضافه کنم که vb رو برای کار دانش آموزان دبیرستانی ساختند و خیلی ساده کردند.
دوست من زبانی که هم ساده باشه هم قدرتمند که به پای C# هم میرسه vbهست. پس بهتره بریم سراغ سادگی و کارایی با هم. ولی #C ضعف ها و نقص های خودش رو داره. البته هر دو زبان خوبی هستند. ولی به نظر من وی بی بهتره
fakhravari
چهارشنبه 15 آذر 1391, 21:33 عصر
هر چی دل تنگت میخواهد.
ali9698
چهارشنبه 15 آذر 1391, 22:41 عصر
به یه دلیل vb رو انتخاب نکن. چون که هر جا کارت گیر بیفته و از کسی کمک بخوای کد c# میزاره جلوت. اونوقت تازه باید تبدیل کنی به vb
blackcats
پنج شنبه 16 آذر 1391, 22:54 عصر
من خودم vb.net کار میکنم هیچ فرقی نداره با c# اما شما c# کار کن چون عمدتا با اون کار می کنند و اگر بخوای کار گروهی کنی راحت تر هستی
rezaprogrammer
جمعه 17 آذر 1391, 00:23 صبح
امان از کار گروهی. بازار کار رو نگو. خیلی بده فقط سی شارپ میخان :عصبانی:
malloc
جمعه 17 آذر 1391, 01:36 صبح
خوب C# الان یجورایی مد هستش.
حالا شما C# کار کن اگه یروزی از مد افتاد زیاد سخت نیست که از یه زبون به زبون بعدی سوییچ کنی
ali9698
جمعه 17 آذر 1391, 01:56 صبح
دوست عزیز بازار کار C# هم خیلی بهتر از بقیه زبان هاست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.