ورود

View Full Version : سوال: ساخت قسمت اخبار در سایت

moosa2007
جمعه 25 مرداد 1387, 12:48 عصر
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
از اینکه این درخواست رو دارم واقعا شرمنده ام
من این کد رو به زبان asp و بانک access نیاز دارم.
هر چی تو سایت هم جستجو کردم به دلیل پیچیدگی کد ها و مبتدی بودن خودم به نتیجه ای نرسیدم.
من برای سایتم میخوام یه صفحه اخبار بگذارم به طوریکه دارای این صفحات باشه
1- یه صفحه که اطلاعات رو از من بگیره : شامل موضوع و متن کامل باشه و در پایین همین صفحه هم موضوعات اضافه شده دارای قابلیت حذف باشند.
2-یک صفحه که موضوع اطلاعات رو نمایش بده و بصورت متحرک از پایین به بالا در حال حرکت باشه و با زدن بر روی موضوع متن کامل این خبر در یک صفحه جدید بدونه داشتن status bar و address bar و standard bar باشه نمایش داده بشه.
خیلی گشتم و خیلی چیز ها هم گیر آوردم ولی چون دارای کدهای زیاد و پیچیده ای بود و چون من خیلی خنگم :گریه: به نتیجه ای نرسیدم و مزاحم شما دوستان شدم .
اگه امکانش هست این صفحاتی رو که گفتم به زبان asp و با بانک access برای من طراحی کنید.( در صورت داشتن هزینه همه جوره در خدمتم.

باز هم شرمندم
متشکرم

milade
سه شنبه 05 شهریور 1387, 09:39 صبح
بابا چرا عصبانی می شی؟
به نظر من کوچ کن به asp.net
البته درباره کدت توی فروم asp.net بگردی هست اما asp رو نمی دونم
بای

mehdi.mousavi
سه شنبه 05 شهریور 1387, 10:57 صبح
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
از اینکه این درخواست رو دارم واقعا شرمنده ام
من این کد رو به زبان asp و بانک access نیاز دارم.
هر چی تو سایت هم جستجو کردم به دلیل پیچیدگی کد ها و مبتدی بودن خودم به نتیجه ای نرسیدم.
من برای سایتم میخوام یه صفحه اخبار بگذارم به طوریکه دارای این صفحات باشه
1- یه صفحه که اطلاعات رو از من بگیره : شامل موضوع و متن کامل باشه و در پایین همین صفحه هم موضوعات اضافه شده دارای قابلیت حذف باشند.
2-یک صفحه که موضوع اطلاعات رو نمایش بده و بصورت متحرک از پایین به بالا در حال حرکت باشه و با زدن بر روی موضوع متن کامل این خبر در یک صفحه جدید بدونه داشتن status bar و address bar و standard bar باشه نمایش داده بشه.
خیلی گشتم و خیلی چیز ها هم گیر آوردم ولی چون دارای کدهای زیاد و پیچیده ای بود و چون من خیلی خنگم :گریه: به نتیجه ای نرسیدم و مزاحم شما دوستان شدم .
اگه امکانش هست این صفحاتی رو که گفتم به زبان asp و با بانک access برای من طراحی کنید.( در صورت داشتن هزینه همه جوره در خدمتم.

باز هم شرمندم
متشکرم

سلام.
چقدر زمان دارید و چقدر میخواهید هزینه کنید؟

aryaei2000
سه شنبه 05 شهریور 1387, 15:40 عصر
این یه سیستم خبری رایگان با ASP که با اکسس Mysql و MS SQL کارمیکنه
www.webwizguide.com

moosa2007
شنبه 09 شهریور 1387, 11:18 صبح
با سلام مجدد بعد از کلی گشت و گذار تو سایت های مختلف خلاصه تونستم اون چیزی رو که میخوام پیدا کنم واسه همین تصمیم گرفتم در این تاپیک هم قرارش بدم تا دوستان دیگه هم بتوانند از اون استفاده کنن
رمز admin = 1234
فقط یه سئوال هر چیزی که در پنل مدیریت وارد میکنم توی صفحه اصلی نمیاد چرا ؟( لطفا اساتید چک کنید و در صورت نیاز فایل و یا آموزش را در اختیار من هم قرار دهید )

مرسی