PDA

View Full Version : سوال: آيا كسي تا حالا يك پروژه enterprise با extjs عملياتي كرده؟

rsalimian
شنبه 26 مرداد 1387, 16:02 عصر
سلام
1. معماري انتخاب شده براي يك پروژه: MySQL ,PHP
2. نياز به يك UI قوي، زيبا با اين قابليت كه حالت desktop app را ايجاد كنه، پس از تحقيق و جستجو extjs را پيدا كرديم.
3. پس با ديد ايجاد UI با extjs شروع به تحقيق و كار روي آن كرديم ولي ديديم كه عملا extjs يك فريمورك هستش.
4. بعد از حدود يكماه تحقيق با اين نتيجه رسيديم كه استفاده از extjs عملا بدرد پروژه ما نميخوره بدلايل زير

1-4. نياز به هزينه گزاري روي يادگيري extjs بطوري كه نيروهاي جايگزين بعدي با پروژه مشكل پيدا نكنند
2-4. استفاده از etjs ما را محدود به خودش مي كنه و شايد نشه از همه قابليتهاي php در اون استفاده كرد.
3-4. اگه حتي license هم خريداري بشه. پشتيباني و debuging اون براي پروژه ما مشكل ايجاد ميكنه. و اين ميتونه يه ريسك خطرناك باشه.

خلاصه ما منصرف شديم. تصميم بر اين شد كه پروژه ما بصورت يك app كاملا توسط خودمون طراحي بشه و در صورت نياز از قابليتها يا بعضي از كلاس هاي extjs (مثلا grid) بصورت individual استفاده بشه.

نهايتا اين سوال را از دوستان داشتم:
آيا كسي يك enterprise project را با etjs تونسته راه بندازه يا نه?
و دوستان چطور مي تونند با من همكاري داشته باشند.؟
ممنون

امید امرایی
شنبه 26 مرداد 1387, 17:14 عصر
بله متاسفانه استفاده از ExtJS محدودین ایجاد می کنه و مهمترین اشکالش همینه
شما چظور همکاری نیاز دارید ؟

vahid4134
شنبه 26 مرداد 1387, 18:16 عصر
سلام
1. معماري انتخاب شده براي يك پروژه: MySQL ,PHP
2. نياز به يك UI قوي، زيبا با اين قابليت كه حالت desktop app را ايجاد كنه، پس از تحقيق و جستجو extjs را پيدا كرديم.
3. پس با ديد ايجاد UI با extjs شروع به تحقيق و كار روي آن كرديم ولي ديديم كه عملا extjs يك فريمورك هستش.
4. بعد از حدود يكماه تحقيق با اين نتيجه رسيديم كه استفاده از extjs عملا بدرد پروژه ما نميخوره بدلايل زير

1-4. نياز به هزينه گزاري روي يادگيري extjs بطوري كه نيروهاي جايگزين بعدي با پروژه مشكل پيدا نكنند
2-4. استفاده از etjs ما را محدود به خودش مي كنه و شايد نشه از همه قابليتهاي php در اون استفاده كرد.
3-4. اگه حتي license هم خريداري بشه. پشتيباني و debuging اون براي پروژه ما مشكل ايجاد ميكنه. و اين ميتونه يه ريسك خطرناك باشه.

خلاصه ما منصرف شديم. تصميم بر اين شد كه پروژه ما بصورت يك app كاملا توسط خودمون طراحي بشه و در صورت نياز از قابليتها يا بعضي از كلاس هاي extjs (مثلا grid) بصورت indivijual استفاده بشه.

نهايتا اين سوال را از دوستان داشتم:
آيا كسي يك enterprise project را با etjs تونسته راه بندازه يا نه?
و دوستان چطور مي تونند با من همكاري داشته باشند.؟
ممنون
چند نکته رو عرض کنم
خرید لایسنس در صورتی هست که شما یک پروژه رو بخوایید به صورت عمده بفروشید و اگر فقط برای سایت خودتون هست و یا می خواید یک بار بفروشید رایگان هست.
extjs شما رو محدود به خودش نمی کنه (ربطی هم به php نداره فقط در سمت کلاینت داره فعالیت می کنه حتی به php کمک می کنه که حالت MVC خودش رو با json و موارد دیگه بدون نیاز به هیچ چیز خارجی حفظ کنه)
extjs بر خلاف مثالهای مشابه قدرت در گسترش و استفاده ازش بسیار زیاد هست. شما می تونید تنها از core اون یا تنها از قسمتهایی از اون استفاده کنید. می تونید یکی از اکسشنهای اون رو بر اساس نیاز خودتون به راحتی تغییر بدید. به عنوان مثال به راحتی تونستم با چند خط کد یه تغییر در منو بدم و منو رو بر اساس نیاز خودم تغییر بدم
http://www.extjs.com/forum/showthread.php?p=208950#post208950
من پروژه های تمام extjs و نیمه extjs انجام دادم و کارفرماهام خیلی ازش راضی بودند اما متاسفانه به دلیل اینکه هنوز دارن نسخه آزمایشی خودشون رو طی می کنند حق دادن لینک رو ندارم
تنها بدی که داره این هست که extjs نیاز به یادگیری داره و یادگیری اون نیاز به وقت زیاد
اما اگر کسی بهش دست بزنه ازش پشیمون نمیشه

vahid4134
شنبه 26 مرداد 1387, 18:18 عصر
در مورد همکاری هم اگر کسی رو نتونستید پیدا کنید و نیاز هم داشتید می تونه به صورت پاره وقت و آنلاین (البته زمان من خیلی محدود هست) براتون فعالیت کنم.
البته یادم رفت بگم که یک پروژه بازمتن هم که با استفاده از desktop extjs هست دارم روش کار می کنم اگر خواستید به عنوان نمونه بعدن براتون ارسال کنم

rsalimian
شنبه 26 مرداد 1387, 19:34 عصر
با تشكر از دوستان
1- يكي از دلايل ديگه كه اجراي كامل پروژه با extjs منتفي شد مربوط به غير فعال بودن javascript در تنظيمات IE سمت Client بود. بخاطر اينكه برنامه ما بيشتر تحت شبكه با تعداد كاربران زياد هست كه اكثر آنها كاربران معمولي هستند (گرچه net admin ها هم تعريفي ندارند). و آموزش و پشتيباني و توجيح كاربر زمانبر و گاها كارفرما را ناراضي مي كنه. ميدونيد كه هميشه حق با مشتري است
2- نهايتا هدف ما :
1-2 آموزش extjs- ( آموزش حضوري، مستندات)
2-2 ارائه اكستنشنها بصورت individual كه بتونم تو web app اصلي بتونم ازش استفاده كنم.
3-2 مبحث RTL - كه من چند روزي روش وقت گذاشتم ولي نتونستم كامل جواب بگيرم. البته من روي ver 2.0 كار كردم.

نهايتا من در پروژه تصميم گرفتم كه مثل gmail كه اگه javascript فعال نباشه، كل عملكرد برنامه زير سوال نره و فقط در مد simpe قرار بگيره.

vahid4134
شنبه 26 مرداد 1387, 20:37 عصر
با تشكر از دوستان
1- يكي از دلايل ديگه كه اجراي كامل پروژه با extjs منتفي شد مربوط به غير فعال بودن javascript در تنظيمات IE سمت Client بود. بخاطر اينكه برنامه ما بيشتر تحت شبكه با تعداد كاربران زياد هست كه اكثر آنها كاربران معمولي هستند (گرچه net admin ها هم تعريفي ندارند). و آموزش و پشتيباني و توجيح كاربر زمانبر و گاها كارفرما را ناراضي مي كنه. ميدونيد كه هميشه حق با مشتري است
2- نهايتا هدف ما :
1-2 آموزش extjs- ( آموزش حضوري، مستندات)
2-2 ارائه اكستنشنها بصورت individual كه بتونم تو web app اصلي بتونم ازش استفاده كنم.
3-2 مبحث RTL - كه من چند روزي روش وقت گذاشتم ولي نتونستم كامل جواب بگيرم. البته من روي ver 2.0 كار كردم.

نهايتا من در پروژه تصميم گرفتم كه مثل gmail كه اگه javascript فعال نباشه، كل عملكرد برنامه زير سوال نره و فقط در مد simpe قرار بگيره. در مورد جاوااسکریپت مخالفم خیلی از سایتهای بزرگ هستند که بدون جاوااسکریپت کار نمی کنند دیگه جاواسکریپت مثل html یکی از نیازهای اساسی شده بنابراین نباید غم فعال نبودن جاوااسکریپت رو داشته باشید. در مورد آموزش هم ... (به کی می خوایید آموزش بدید؟ extjs بیشتر نیاز به کار داره تا آموزش آموزشهایی که در خود extjs قرار داده شده کافی هست). در مورد اکسشنها هم که دیگه نوشتن اکسشن با extjs بسیار راحتتر از موارد مشابه هست مبحث RTL رو من روی نسخه 2.0 انجام دادم اما به دلیل اینکه مستندات مناسبی ازش درست نکردم متاسفانه باید دوباره برای نسخه 2.2 انجام بده که فعلا وقتش رو ندارم. اما این مبحث بسیار پیچیده تر هست و تنها با تغییر direction و float کار ساز نیست. به هر حال امیدوارم در پروژه موفق باشید اما بسیار دقت کنید. من وقتی که اولین پروژه extjs خودم رو نوشتم دوباره از اول نوشتم و بعدش دوباره از اول نوشتم و بعدش دوباره از اول نوشتم تا این دفه رضایت بخش بود

jaza_sa
یک شنبه 27 مرداد 1387, 01:31 صبح
سلام
دوستان میشه راجع به این Framework و کارایش بیشتر توضیح بدید!
خیلی دوست دارم بیشتر راجع بهش بدونم ...

ممنون و متشکر

vahid4134
یک شنبه 27 مرداد 1387, 12:22 عصر
سلام
دوستان میشه راجع به این Framework و کارایش بیشتر توضیح بدید!
خیلی دوست دارم بیشتر راجع بهش بدونم ...

ممنون و متشکر
يك فريم ورك بسيار قوي كه بيشتر به دليل قابليت توسعه شديد اون مورد استقبال خيلي از افراد قرار گرفت. يكي از ويژگي هاي منحصر به فرد اين فريم ورك اين هست كه هر چيزي از يك چيز ديگه extend شده و يك چيز رو هر جايي مي تونيد استفاده كنيد. يعني وقتي كه يك كلاس store وجود داره در هر جايي كه نياز به store داره مي تونيد ازش استفاده كنيد