ورود

View Full Version : عدم دسترسی به فایلها و پوشه های Share شده

javad0062
یک شنبه 27 مرداد 1387, 11:58 صبح
با سلام
من روی سرورم Active نصب کردم و کلاینت ها رو join کردم ، حالا وقتی وارد سیستم های client می شم و می خوام یک فایل یا پوشه رو share کنم ، تب sharing وجود نداره
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون

nima5848
سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:39 صبح
user ra be pawer user taghir bede moshkel hale

javad0062
سه شنبه 29 مرداد 1387, 17:29 عصر
آیا این درسته که به Userای که join شده ، دسترسی power user رو بدیم.

cybercoder
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 01:29 صبح
قرار هم نیست user بتونه فایل share کنه در صورتی که owner نباشه هست ؟

mehdiDER_5
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 07:21 صبح
با سلام
حال اگر بخواهیم به کلاینت ها اجازه شیر بدهیم باید چه کنیم

javad0062
شنبه 02 شهریور 1387, 11:34 صبح
user ra be pawer user taghir bede moshkel hale

در ویندوز سرور 2003 که به صورت Domain controler هست گروه Power user وجود نداره

ramkly
یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:12 عصر
زماني كه tab مربوط به share‌ ديده نميشه راه حل اينه كه از قسمت Folder Option (از منوي Tools در My Computer و يا از control panel) گزينه View را انتخاب كني و از قسمت Advanced Setting تيك مربوط به Use Simple Share را برداري.
اگر مشكلت حل نشد بگو تا گزينه هاي ديگه را بررسي كنيم.

javad0062
یک شنبه 03 شهریور 1387, 16:53 عصر
زماني كه tab مربوط به share‌ ديده نميشه راه حل اينه كه از قسمت Folder Option (از منوي Tools در My Computer و يا از control panel) گزينه View را انتخاب كني و از قسمت Advanced Setting تيك مربوط به Use Simple Share را برداري.
اگر مشكلت حل نشد بگو تا گزينه هاي ديگه را بررسي كنيم.

از راهنمایتون ممنون ، ولی گویا شما به سوال توجه نکردید .اولا که سیستم join هست ، ثانیا تمام این موارد مربوط به Sharing اعمال شده است

ramkly
دوشنبه 04 شهریور 1387, 10:14 صبح
از راهنمایتون ممنون ، ولی گویا شما به سوال توجه نکردید .اولا که سیستم join هست ، ثانیا تمام این موارد مربوط به Sharing اعمال شده است
خواهش مي كنم. ببين زماني كه tab مربوط به sharing نمياد فرقي نميكنه كه pc هاي شما توي يك شبكه workgroup باشند ويا اينكه عضو domain باشند يا حتي single باشه باز سوال خودت را مرور مي كنيم

من روی سرورم Active نصب کردم و کلاینت ها رو join کردم ، حالا وقتی وارد سیستم های client می شم و می خوام یک فایل یا پوشه رو share کنم ، تب sharing وجود نداره
شما داريد وارد client ها ميشيد و ميخواهيد روي كلاينت يك چيزي را به اشتراك بگذاريد. پس روي clientها تنظيماتي را كه گفتم چك كنيد و مطمئن باشيد كه درست ميشه.

javad0062
دوشنبه 04 شهریور 1387, 12:02 عصر
با سلام به ramkly عزیز
همون طور که دربالا هم گفتم تمامی موارد مربوط به sharing اعمال شده است.
شما اگه با یک user معمولی ، مثلا Ali که عضو گروه user هست ، log in کنید ، می بینید که سربرگ sharing وجود نداره ، که برای حل این مشکل اون user رو عضو گروه power user می کنید. اما در سروری که به صورت Domain controler است ، در سرور گروه power user وجود نداره که user رو عضو اون گروه کنید ، حالا چه جوری این user که join سرور است رو عضو گروه power user کنم.
فکر کنم مفهوم سوال این طوری واضح تر شده باشه

ramkly
سه شنبه 05 شهریور 1387, 07:49 صبح
حالا شد. user كه از مفهومش هم پيداست فقط استفاده كننده ميشه. اگر قرار بود user بتونه چيزي را به اشتراك بزاره يا از حالت share خارج كنه كه مديران شبكه روزگارشان سياه بود. ولي با مجوزي كه خودت داري log in كنيد و بعد به اشتراك بزار. البته فكر كنم از توي group policy بتوني يك سري مجوزها را بدي به مسير زير يك سري بزن شايد به دردت بخوره:
group policy -> user configuration -> Shared folder

javad0062
سه شنبه 05 شهریور 1387, 13:39 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
جواب رو خودم پیدا کردم ، به Policyd ارتباطی ندارد ، اگر خواستید بگید تا توضیح بدم.
ولی همون طور که گفتم user ما join دومین است.

mosavi12
دوشنبه 16 دی 1387, 23:06 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
جواب رو خودم پیدا کردم ، به Policyd ارتباطی ندارد ، اگر خواستید بگید تا توضیح بدم.
ولی همون طور که گفتم user ما join دومین است.
لطفاً توضيح بدهيد.

javad0062
سه شنبه 17 دی 1387, 13:16 عصر
لطفاً توضيح بدهيد.

توضیحش با شکل بود pdf اش کردم. از زیر دانلود کن
http://javadshoaei.persiangig.com/other/share%20in%20domain.pdf