View Full Version : نمایش ندادن اضافه شدن item به listbox
moonplant
یک شنبه 27 مرداد 1387, 20:29 عصر
سلام :لبخندساده:
من دارم item های یک Listbox را در زمان اجرا به آن اضافه میکنم. حالا میخواهم تا زمانی که کل item ها را به listbox ام اضافه نکرده ام و کارم با listbox تمام نشده، Listbox پرپر نزد. یعنی هر دفعه که یک item اضافه می شود هی نمایش داده نشود. برای متوقف کردن این "نمایش آپدیت شدن" چه روشی را پیشنهاد می دهید. البته تعداد item ها زیاد هم نیست.
-خیلی ممنون
merced
یک شنبه 27 مرداد 1387, 20:42 عصر
try
ListBox1.Items.BeginUpdate ;
ListBox1.Items.Add()
finally
ListBox1.Items.EndUpdate ;
end ;
moonplant
شنبه 02 شهریور 1387, 16:34 عصر
سلام
از راهنماییتون ممنونم، مشکلم با listbox حل شد.
می خواستم بپرسم که آیا تابعی معادل endupdate , beginupdate در دلفی میشناسید که دقیقاً همین کار را برای dbimage انجام بدهد. من dbimage ام را به دیتابیس وصل کرده ام از طریق یک datasource . بعد به کاربر این امکان را داده ام که با فشردن یک دکمه به عکس مثلاً شماره 50 برود. یعنی مثلا اگر الان در حال تماشای عکس شماره 1 است برای نمایش عکس شماره 50 در یک حلقهfor پنجاه بار query مربوطه را next کرده ام. اما خوب همین قضیه باعث شده است که کاربر پر پر کردن عکس ها راببیند که خیلی خوشایند نیست. می خواستم ببینم که آیا تابعی مانند beginupdate وجود دارد که قبل از وارد شدن به حلقهfor آنرا صدا بزنم؟
(البته اینرا میدانم که این روش از پایه مشکل دارد :خجالت: که بیایم دانه دانه next بکنم و ... اما فعلاً دنبال یک روش موقت هستم)
-خیلی ممنون
Hsimple11
شنبه 02 شهریور 1387, 17:27 عصر
چه راه حلی!
اولا چرا 50 بار next؟؟ یک فیلد number یا ID برای جدول خود تعریف کنید. اگر هم Update باید شود یکبار قبلش اینکار را با باز و بسته کردن یا ReQuery انجام دهید.
vcldeveloper
شنبه 02 شهریور 1387, 19:32 عصر
مثلا اگر الان در حال تماشای عکس شماره 1 است برای نمایش عکس شماره 50 در یک حلقهfor پنجاه بار query مربوطه را next کرده ام. اما خوب همین قضیه باعث شده است که کاربر پر پر کردن عکس ها راببیند که خیلی خوشایند نیست. می خواستم ببینم که آیا تابعی مانند beginupdate وجود دارد که قبل از وارد شدن به حلقهfor آنرا صدا بزنم؟
اولا کاری که می کنید اشتباه هست، برای رفتن بر روی یک رکورد خاص می توانید:
1- از Locate استفاده کنید.
2- از MoveBy استفاده کنید.
3- از RecNo استفاده کنید.
اما برای مسئله ایی که مطرح کردید؛ در این شرایط از متدهای DisableControls و EnableControls دیتاستی قرار هست روی رکوردهاش حرکت کنید، استفاده میشه.
moonplant
شنبه 02 شهریور 1387, 20:09 عصر
(البته اینرا میدانم که این روش از پایه مشکل دارد :خجالت: که بیایم دانه دانه next بکنم و ... اما فعلاً دنبال یک روش موقت هستم)
-خیلی ممنون
چه راه حلی!
سلام
من که خودم اشاره کرده بودم که میدانم این روش درست نیست!!
با تشکر از آقای کشاورز که مثل همیشه کاملترین جواب را دادند.
Hsimple11
شنبه 02 شهریور 1387, 21:20 عصر
من که خودم اشاره کرده بودم که میدانم این روش درست نیست!!
بله. روش صحیح گفته شد.
موفق باشید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.