ورود

View Full Version : سوال: مشکل در isaserver

فرزام امیرصالحی
دوشنبه 28 مرداد 1387, 10:41 صبح
سلام دوستان
من میخوام برای پخش اینترنت و محدود کردن کاربرام واسه استفاده از اینترنت از آیزا سرور استفاده کنم واسه اینکار رو یه سیستم به صورت امتحانی آیزا رو نصب کردم (شبکه هم تحت دامینه) به اون کامپیوتر آی پی استاتیک دادم و با دادن آدرس Gateway بهش اینترنت دادم . آیزا رو هم نصب کردم یه سری تنظیمات اولیه رو هم انجام دادم (از روی سایت isa-server.blogfa.com).نسخه کلاینت رو روی یه کامپیوتر نصب کردم و با تنظیماتی که خودش انجام داد تونست به اینترنت وصل شه . بعدش نرم افزار bandwidth splitter رو نصب کردم تونستم یه سری محدودیت هم ایجاد کنم . ولی یه چند تا مشکل وجود داره :
1.من اینترنتم وایر لسه و نمیدونم چیکار باید بکنم که آیزا رو رو سیستمی نصب کنم که مستقیم به اینترنت وصل میشه.
2.رو همین سیستمی هم که به صورت آزمایشی نصب کردم نمیتونم از اینترنت استفاده کنم.یعنی هیچ صفحه ای باز نمیشه در صورتی که خود همین سیستم داره اینترنت میده به یه سیستم دیگه..
لطفا اگه میدونین کمکم کنین..اگه فایل آموزشی در موردش دارین بهم بدین..ممنون میشم

فرزام امیرصالحی
سه شنبه 29 مرداد 1387, 08:17 صبح
واقعا کسی نیست که بتونه کمک کنه؟!!

nima5848
سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:00 صبح
salam khob hastid man pm nadadam ke javab shoma begam balke manam mesl shoma moshkel daram vaghti isa nasb mikonam service nat disable mishe va dige client ham internet nadaran che jori isa ro server nasb konam che ip bedam va che tanzimati bara dadan internet

فرزام امیرصالحی
سه شنبه 29 مرداد 1387, 10:59 صبح
من خودم زیاد بلد نیستم ولی من روی کلاینت هام نسخه کلاینت آیزارو نصب کردم و بعد با همون یه سری تنظیمات انجام دادم (خودش تنظیمات پروکسی رو انجام میده).

ramkly
یک شنبه 03 شهریور 1387, 14:41 عصر
براي اينكه بتونين از ISA استفاده كنيد بايد روي سيتمي كه ISA نصب شده دو تا كارت شبكه داشته باشيد كه يكي از كارتهاي شبكه به شبكه محلي وصل باشه و كارت شبكه ديگرتون به اينترنت. فرقي هم نميكنه كه از طريق كابل اينترنت داريد يا از طريق وايرلس چون در نهايت يا شما از طريق XDSL اينترنت داريد يا dial up و يا leasd line كه در هر كدام از اين روشها از كابل به مخابرات وصل مي شيد.
اگر يك توضيحي بديد كه از چه طريقي به اينترنت وصل مي شيد راحت ميشه كمك كرد.

Diana_nika
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 18:22 عصر
اگر مشکلتون حل نشده تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنم. diana_nika@yahoo.com

cybercoder
جمعه 08 شهریور 1387, 16:47 عصر
ISA معمولا به عنوان Gateway داخل LAN ه.
شما ISA رو در حالت Edge نصب کردید به خاطر همین به عنوان Proxy داره عمل می کنه.
دلیل این که روی خود سرور اتصال نداری احتمالا اینه که مرورگرت رو برای کار با Proxy server روی خود سرور تنظیم نکردی!
در ضمن این روش خوبی نیست!

فرزام امیرصالحی
شنبه 09 شهریور 1387, 07:52 صبح
من مشکلم حل شده ..ممنون از راهنماییتون