View Full Version : پست اشتباه
s.mostafa.rahmani
دوشنبه 28 مرداد 1387, 11:05 صبح
سلام
يه وقتهايي اتفاق ميافته كه اشتباهاً يه مطلبي رو كه مربوط به يه انجمن ديگهاي هست در جاي ديگهاي پست ميكنيم، چه جوري ميشه حذفش كرد؟
به عبارت سادهتر:
چه طور ميتونيم پستهايي رو كه خودمون زديم، حذف كنيم؟
مهدی قربانی
دوشنبه 28 مرداد 1387, 14:19 عصر
سلام
شما مي تونيد از طريق كليد "ويرايش" وارد قسمت ويرايش شده و با استفاده از كليد "پاك كردن" ، تاپيك يا پست ايجاد شده توسط خودتون رو حذف كنيد .
موفق باشيد
emad_67
دوشنبه 28 مرداد 1387, 19:24 عصر
يه وقتهايي اتفاق ميافته كه اشتباهاً يه مطلبي رو كه مربوط به يه انجمن ديگهاي هست در جاي ديگهاي پست ميكنيم، چه جوري ميشه حذفش كرد؟
اگه صرفا مشکلت انجمن نامناسب هست می تونی توسط ابزار های تاپیک که در بالای هر تاپیک هست، اونو به انجمی که می خوای منتقل کنی.
s.mostafa.rahmani
سه شنبه 29 مرداد 1387, 09:43 صبح
اگه صرفا مشکلت انجمن نامناسب هست می تونی توسط ابزار های تاپیک که در بالای هر تاپیک هست، اونو به انجمی که می خوای منتقل کنی.
من همچين ابزاري پيدا نكردم، ميشه بيشتر راهنمايي كنيد.
emad_67
سه شنبه 29 مرداد 1387, 11:15 صبح
من همچين ابزاري پيدا نكردم، ميشه بيشتر راهنمايي كنيد.در نوار بالای هر تاپیک یه گزینه ای هست به اسم "ابزار های تاپیک" وقتی یه تاپیکی رو خودت ایجاد کرده باشی، ابزار های لازم برای انتقال به بخش جدید ظاهر می شن ولی اگه خودت ایجاد نکرده باشی تاپیک رو قسمت انتقال وجود نداره.
s.mostafa.rahmani
سه شنبه 29 مرداد 1387, 11:21 صبح
همين تاپيك فعلي رو كه خودم ايجاد كردم، اين هم ابزارهاش:
22104
اما چيزي براي انتقال نداره!!
emad_67
سه شنبه 29 مرداد 1387, 15:59 عصر
والا نمیدونم قضیه از چه قراره، شاید محدودیت تعداد پست و این چیزا هست. ولی برای من این گزینه وجود داره:
http://irpcn.parsaspace.com/topic.jpg
s.mostafa.rahmani
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 07:19 صبح
من تو تاپيكهاي ديگهاي كه خودم ايجاد كردم، اين ابزارها بود، از كمكتون خيلي ممنون آقا عماد.
حالا چرا تو اين تاپيك نيست خدا ميدونه و مديران سايت.
باز هم از كمكتون و وقتي كه گذاشتيد ممنون و متشكر :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.