View Full Version : انتقال فایل sql server
بیتافرهی
سه شنبه 29 مرداد 1387, 08:28 صبح
سلام
می دونم سوالم خیلی ابتدایی است ولی شرمنده.
من برنامه ای نوشتم که در ارتباط با c# است .حال می خواهم هم فایل sql server , #c را به کامپیوتر دیگری ببرم. نحوه ی انتقال فایل sql را نمی دانم.آیا باید فایل log را ببرم؟این فایل را باید از کجا پیدا کنم.
یا باید script را ببرم؟
یا export کنم؟یا..............
mannai29
سه شنبه 29 مرداد 1387, 08:42 صبح
میتونی سرویس دهنده رو stop کنی و بعد فایل با پسوند mdf رو کپی کنی در مقصد و بعد attach کنی به بانکت. روش پیدا کردن فایلهات هم کلیک راست روی بانکت در enterprise manager هست. راههای دیگه ای هم هست...
Milad Mohseny
سه شنبه 29 مرداد 1387, 09:40 صبح
میتونی سرویس دهنده رو stop کنی
این روش پیشنهاد نمیشود به جای آن روی بانک راست کلیک کن و روی Properties کلیک کن و مسیر بانکت رو ببین. بعد که مسیر رو فهمیدی باید روی اسم بانک راست کلیک کنی و از قسمت All Task گزینه Deattach را بزنی و ...
بعد میتونی به مسیری که قبلاً دیدی بری و بانکت رو کپی کنی. بر روی سیستم مقصد باید عمل Attach را انجام بدهی.
bamzi software
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 16:13 عصر
سلام
به جز روشی که دوستان پیشنهاد کردند از روشbackup & Restore هم میتونی استفاده کنی:
روی دیتابیست در enterprise manager کلیک راست کن،از all tasks گزینه backup database رو انتخاب کن.
اسم دیتابیس و نام دلخواهت رو انتخاب کن.
در قسمت destination باadd مسیر مورد نظر برای قرار دادن دیتابیس در سیستم خودت رو انتخاب و ok کن.
برای restore کردن در سیستم مقصد ابتدا فایلback up رو تو یک مسیری paste کن سپس در enterprise manager در قسمت databases
دیتا بیست رو با نام اصلی خودش بساز:(گزینه new database)
روی دیتابیست که ساختی کلیک راست کن،از all tasks گزینه restore database رو انتخاب کن.
دیتا بیست رو انتخاب کن.
در قسمت restore گزینه from device رو انتخاب و در قسمت add در قسمتfile name مسیری که فایل backup رو قرار دادی مشخص کن.
با ok کردن فایل restore میشه و میتونی ازش استفاده کنی.
AHMADABDALI
جمعه 01 شهریور 1387, 22:30 عصر
می تونی مشکلتو دقیقاً بگی
رضا عربلو
شنبه 02 شهریور 1387, 17:44 عصر
نه Dettach کردن دیتابیس و نه Stop کردن سرویس توصیه نمی شود. بهترینشان Take Offline کردن دیتابیس است. بقیه اش هم همانطور که دوستان گفتند می توانی با انتقال فایل ها به سرور جدید دیتابیس ات را Attach کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.