ورود

View Full Version : سوال: مشکل در نصب sql2000

moferferi
سه شنبه 29 مرداد 1387, 12:01 عصر
سلام به همه دوستان.
من روی ویندوز xp خودم ابتدا sql2005 را نصب کردم.ولی حالا نیاز دارم که sql2000 یا حداقل msde2000 را نصب کنم.اولش اخطار میداد و نصب نمیکرد.(the instance name specifield is invalid).
بعد sql2005 را پاک کردم .این بار پیغام خطا نمیده و لی وقتی روی ستاپ کلیک میکنی اونجایی که please wait میده روی 2secendمیمونه و جلو تر نمیره.
خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه.
در ضمن بگم که برنامه sql من سالمه و روی وینودز دوم خودم نصب کرددم و مشکلی نداره.

AminSobati
سه شنبه 29 مرداد 1387, 18:24 عصر
سلام دوست عزیزم،
شاید در اختصاص نام Instanceها مشکلی دارید:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=43055v

ArtinAraklyan
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 15:57 عصر
سلام به همه دوستان.
من روی ویندوز xp خودم ابتدا sql2005 را نصب کردم.ولی حالا نیاز دارم که sql2000 یا حداقل msde2000 را نصب کنم.اولش اخطار میداد و نصب نمیکرد.(the instance name specifield is invalid).
بعد sql2005 را پاک کردم .این بار پیغام خطا نمیده و لی وقتی روی ستاپ کلیک میکنی اونجایی که please wait میده روی 2secendمیمونه و جلو تر نمیره.
خواهش میکنم اگه کسی میدونه کمک کنه.
در ضمن بگم که برنامه sql من سالمه و روی وینودز دوم خودم نصب کرددم و مشکلی نداره.

البته یه کار دیگر هم میشه کرد و آن اینکه ، شما می توانید service های SQL را در administrative tools / services پاک کرد تا هنگام نصب مجدد دچار مشکل نباشید. البته راهنمایی مدیر بخش مهترم هم خیلی کار ساز است.