ورود

View Full Version : بازم اشکال

najeeb
سه شنبه 24 شهریور 1383, 19:58 عصر
من شبکه ام درست کارمی کرد ولی با نصب مجدد win دوباره خطای
login Failed for servername\Gues
رو میده. نمیدونم چرا ؟؟؟
آخه قبلا برای کاربر خاصی تو sql server یا win لگ این نساختم. شبکه هم بصورت workgroup کار میکرد و sql هم روی Win Ath تنظیم بود ودرست کار میکرد. الان هم همه چی مثل قبل هست ولی پیغام بالا رو میده.

najeeb
سه شنبه 24 شهریور 1383, 23:26 عصر
:cry: :cry: :cry:

AminSobati
سه شنبه 24 شهریور 1383, 23:47 عصر
زمانیکه به ویندوز با Guest لاگین میکنین این پیغام رو میده؟

najeeb
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 00:29 صبح
نه آقای سباتی وقتی با یه یوزر Admin هستم . ناراحتیم ازینه که قبلا اینطور نبود در ضمن قبل از error بالا این error رو میده ( من روی Client فقط فایل exe برنامه ام هس) :

DBNETLIB][ conectionopen( conect()).] SQL server does not exist or access denied ]

AminSobati
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 00:48 صبح
ظاهرا نام سرور رو پیدا نمیکنه. نام سرور رو تغییر ندادین(در نصب ویندوز جدید؟)

reza1357
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 07:15 صبح
سلام
با اجازه دوست عزیز اقای ثباتی
اولا مطمئین شوید که نام سرور همان نام قبلی است
ثانیا در ویندوز جدیدتان یک بار در Sql Query Analyzer چک کنید
شاید مشکل تان حل شود

موفق باشید

najeeb
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 10:31 صبح
1) اگه منظورتون نام Win Servere که نه همون قبلیه واگه منظورتون Sql Servere که همون پیش فرض خودشو توی win قبلی و جدید تایید کردم.
2) توی Sql Query Analyzer ( توی Win Server ) جواب میده.
3) چرا قبل از خطای Login این خطا رو میده ؟؟ :
DBNETLIB][ conectionopen( conect()).] SQL server does not exist or access denied ]
4) این درسته که من روی Client فقط فایل exe برنامه ام هست و Sql Server و هیچ برنامه دیگری نصب نیست؟؟ ( آخه دفعه قبل دقیقا یادم نیست که Sql نصب بود یا نه )

najeeb
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 11:18 صبح
اشکال DBNETLIB][ conectionopen( conect()).] SQL server does not exist or access denied ] درست شد ولی هنوز خطای login Failed for servername\Guest برقراره :cry:
لطفا سوالات بالا را هم جواب بدید :oops: :(

AminSobati
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 11:30 صبح
دوست عزیزم من در Topicهایی که قبلا ارسال کرده بودین کاملا نحوه برقراری Windows Authetication در Workgroup رو توضیح دادم که دوباره تکرار میکنم:

برای اینکه یوزرها بتونن با نامهای کاربری مختلف در workgroup از Windows Authentication استفاده کنن:
1) با هر نامی که یوزر به ویندوز خودش لاگین میکنه، روی کامپیوتری که SQL Server نصبه دقیقا یک Username و Password با همون مشخصات ایجاد کنین.
2) در SQL Server برای این کاربر جدید، یک لاگین (در حالت Windows Authentication) بسازین
الان کاربر با لاگین به کامپیوتر خودش، میتونه به SQL Server از طریق Windows Authentication لاگین کنه. تنها عیب استفاده از Windows Authentication در Workgroup اینه که اگر یوزر روی کامپیوتر خودش، Password رو عوض کنه، در کامپیوتری که SQL Server نصب شده هم روی ویندوز همین تغییر باید صورت بگیره.
لطفا سعی نکنین همیشه از تنظیمات default برای security استفاده کنین، آستینها رو بالا بزنین و زحمت بکشین یکی دو تا لاگین در SQL Server بسازین، ضرر نداره! :)

najeeb
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 11:46 صبح
آقای ثباتی عزیز این قدر هم که شما فکر میکنید تنبل نیستم (:D)
من لاگین ساختم ولی کار نکرد :( . اگه میشه یه کم ساده تر طریقه ساختنشو بگید ( ساده تر از بالا و منظورتونو از لاگین ساختن تو Win و SQL بصورت تفکیک شده بیان کنید) .
در ضمن من که دفعه قبل یوزری نساخته بودم ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!؟!؟!!!
خیلی ممنون :flower:

najeeb
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 12:50 عصر
آقای ثباتی مرسی لاگین درست کردم الان کار میکنه :) واقعا ممنون. :flower: :flower: :flower: :flower:

ولی دلم میخواد بدونم اون دفعه چطور کار میکرد ؟؟؟؟ (:D)
به هر حال واقعا ممنون. :flower: :heart: :flower:

najeeb
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 12:52 عصر
نمی دونم off ی که براتون گزاشتم خوندین یا نه ؟
بازم ممنون :flower:

AminSobati
چهارشنبه 25 شهریور 1383, 14:34 عصر
بله خوندم! شما لطف دارین :)