View Full Version : آیا میشود onclick یک دکمه در داخل گرید ویو را مثل خصوصیات دیگرش bind کرد؟
Mostafa_Sabeti
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 09:17 صبح
من داخل یک گرید ویو از یک دکمه استفاده میکنم که میخواهم با کلیک برروی آن مقدار فیلد متناظر آنرا به یک تابع تعریف شده داده و آن تابع اجرا گردد ولی انگار نمیشود onclick آن را bind کرد و مثلا مثل زیر بکار برد:
onclick='<%# MySub(Eval("ID")) %>'
کسی میداند چه کار باید کرد؟:متفکر:
سار
چهارشنبه 30 مرداد 1387, 10:40 صبح
در زمان ایجاد هر سطر میتوانید کنترلی را که قصد دارید onClick آن را مدیریت کنید پیدا کنید و با کمک کد زیر مقدار آن را تنظیم کنید
protected void GridView_RowCreated(object sender, GridViewRowEventArgs e)
{
if (e.Row.RowType == DataControlRowType.DataRow)
{
if (((LinkButton)e.Row.FindControl("GViewOffHourDelete")) != null)
((LinkButton)e.Row.FindControl("GViewOffHourDelete")).Attributes.Add("onClick", "javascript:return confirm('Delete this Record?')");
}
Mostafa_Sabeti
شنبه 02 شهریور 1387, 12:15 عصر
خوب من کدم به این شکل است:
Public Sub Delete(ByVal ID As String)
MyDatasource.DeleteCommand = "DELETE FROM dbo.Table WHERE ID=" + ID
MyDataSource.Delete()
End Sub
Protected Sub Gridview1_RowCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As GridViewRowEventArgs) Handles GridView1.RowCreated
If (e.Row.RowType = DataControlRowType.DataRow) Then
If (e.Row.FindControl("bDel").ToString() <> Nothing) Then
CType(e.Row.FindControl("bDel"), LinkButton).Attributes.Add("onclick", "Delete(" + Eval("ID") + ")")
End If
End If
End Sub
در اینجا می خواهم که تابع Delete به کلیک دکمه حذف هر سطر بایند بشه. ولی ظاهرا نمیشه از EVAL استفاده کرد یا شاید هم من در نوشتن کدها اشتباه کرده ام. اگر میشود خواهشا راهنمایی کنید.
Vahid_moghaddam
شنبه 02 شهریور 1387, 15:04 عصر
کدی که دوستمون نوشتن برای اضافه کردن attribute هست. این کد یک تابع جاوا اسکریپت سمت کلاینت رو صدا می زنه. تابع شما سمت سروره. خیلی راحت اون event رو به onclick نسبت نسبت بدید.
Mostafa_Sabeti
شنبه 02 شهریور 1387, 17:46 عصر
خوب من میخواهم حتما مقدار یک فیلد از اون سطری که دکمه اش کلیک شده به تابع پاس بشود تا بتوانم کوئری delete دیتاسورس را بنویسم. ولی نمی دانم چطور؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.