View Full Version : سوال: تبدیل فایل dbf به MsSQL Server
impression
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 14:42 عصر
سلام
ببخشید اگر سوال تکراری می پرسم ولی هر چی گشتم هیچ جا توضیح مناسبی پیدا نکردم.
یه سری فایل با پسوند dbf دارم که می دونم توش هم فارسی نوشته و هم انگلیسی. می خوام اینارو ببرم توی ms sql . تو این سایت یه برنامه معرفی کرده بودین به اسم datasource manager که هم کدش و فایل اگزه اش را دانلود کردم ولی اصلا نتونستم ازش استفاد کنم. یه نفر هم یه جا گفته بود که میشه این فایلها را در ویژوال فاکس پرو باز کرد و export کرد و بعد در اس کیو ال import کرد. ولی حتی نمیتونم این فایلها را درست در ویژوال فاکس باز کنم:گریه:
ازم میخواد که کدپیج را انتخاب کنم ولی من اصلا نمیدونم کدپیج چیه که حالا بدونم کدپیج این فایل خاص چیه:ناراحت:
تورو خدا یکی یه راه حل درست و حسابی و کامل بده که من خنگ مبتدی بتونم راحت ازش استفاده کنم.
با تشکر
rezaTavak
جمعه 01 شهریور 1387, 00:50 صبح
این مهمه که بدانید اطلاعات تحت داس است یا ویندوز.
کد پیج هم مثلا اینکه کد ۱۳۴ توی یک کد پیج مال میم باشه و توی یکی دیگه مثلا مال دال.
اما کدپیج 1256 همان کدپیج عربی ویندوز است که برای فارسی هم استفاده میشود.
utf-8 همان یونیکد است.
impression
جمعه 01 شهریور 1387, 11:16 صبح
این مهمه که بدانید اطلاعات تحت داس است یا ویندوز.
کد پیج هم مثلا اینکه کد ۱۳۴ توی یک کد پیج مال میم باشه و توی یکی دیگه مثلا مال دال.
اما کدپیج 1256 همان کدپیج عربی ویندوز است که برای فارسی هم استفاده میشود.
utf-8 همان یونیکد است.
سلام
ممنونم از راهنماییتون
فایل ها تحت داس هستند، حالا از کجا باید بفهمم که کدپیج اونا چیه؟
rezaTavak
جمعه 01 شهریور 1387, 11:32 صبح
فایلهای تحت داس با سه نرم افزار است:
سینا
ایران سیستم
پانیذ
از روی فارسی ساز آنها ببین کدامیک است sepand بر اساس ایران سیستم است. همچنین vegf,egaf
impression
جمعه 01 شهریور 1387, 19:10 عصر
سلام
ببخشید این فارسی سازها را باید نصب کنم تا ویژوال فاکس کدپیجش را تشخیص دهد؟
kia1349
شنبه 02 شهریور 1387, 09:17 صبح
خیر . اگر میدانید تحت کدام یک از این کدپیجها میباشند آنوقت باید فایلهای تحت داس خود را با همان برنامه datasource manager به کد پیج ویندوز تبدیل کنید و در مرحله دوم عملیات انتقال از ویژوال فاکس به اس کیو ال رو انجام میشود
در گام نخست مرحله اول را انجام بدهید و اگر مشکلی نبود مرحله دوم رو ادامه بدهید
impression
یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:17 عصر
سلام
برنامه datasource manager اصلاً روی سیستم من اجرا نمیشه. اون dll هایی را که گذاشته بودید نمیدونم کجا باید کپی کنم. لطفاً راهنمایی کنید.
mehran_337
یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:58 عصر
ویژوال فاکس پرو را باز کنید و با دستور do فایل exe این برنامه را فراخوانی کنید . دیگری نیازی به کپی کردن dll ها نیست . فعلا اینطوری کارتان راه می افتد بعدا با توجه به ورژن برنامه dll های مناسب ان را کپی کنید
impression
دوشنبه 04 شهریور 1387, 00:42 صبح
سلام دوستان
بسیار از راهنماییهای مفیدتون سپاسگزارم
به کمک شما بالاخره تونستم datamanager را اجرا کنم و فایلهایم را داخلش باز کنم. اما هنوز یه مشکل دارم. من فایلهایم را به صورت SQL Script ذخیره کردم ولی نمی دونم چه جوری میشه این فایل را در MS SQL باز و اصلاح کرد.
kia1349
دوشنبه 04 شهریور 1387, 16:53 عصر
خوب این فایلها رو که با پسوندsql ذخیره میشن توی قسمت query در ms sql اجرا کنید
هر دستوری اعم از ایجاد ـ حذف ـ اضافه کردن در اون اسکریپت باشه اجرا میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.