View Full Version : سوال: اضافه کردن ستون جدید در crystal
alireza323
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 17:53 عصر
من میخوام یه فیلد جدید به گزارشم که قبلا ساختمش اضافه کنم،من این ستون رو به datatable که فیلد های گزارشم تو اونه،اضافه می کنم ولی هر کاری می کنم نمی تونم این فیلد جدید رو به گزارشم اضافه کنم،واسه این کار باید چی کنم
یه مشکل شبیه به همین مشکلم دارم،اونم اینه که اگه بخوام نوع یه فیلد رو که به طور پیش فرض string هست رو به نوع دیگه تبدیل کنم باید چی کنم،البته این کارم می خوام بعد از ساخته شدن گزارش انجام بدم
bsng110
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 21:52 عصر
هوالحکیم سلام در مورد سوال اول باید بگم که اگه از دیتا ست استفاده کرده اید و در کریستال نیز دیتا ست را باز کرده اید، باید مجدداً به قسمت Data Expert رفته و در آن قسمت Refresh کنید و حتی ممکن است مجبور شوید یک مرتبه دیتا ست قبلی که به کریستال داده اید را پاک کرده و دیتا ست جدید را به آن بدهید که در این صورت فیلد هایی که در گزارش خود گذاشته اید هم از بین خواهند رفت. من یک بار برای اینکه فیلد های قبلی از بین نروند، آبجکت جدید را مجدداً اضافه کردم و پیغامی آمد که این آبجکت قبلاً اضافه شده است و می خواهید بر روی آن بنویسم یا اینکه با نام دیگری آن را قرار دهم و من بر روی آن نوشتم و مشکلی بوجود نیامد! بهتر است قبل از انجام هر گونه آزمایش یک کپی از گزارش خود بگیرید که در صورت به هم ریختن تنظیمات فیلدها، بتوانید مجدداً نسخه قبلی را استفاده کنید. در مورد نوع فیلد هم باید بگم که به طور پیش فرض string نیست؟! مثلاً من فیلدی که به صورت عددی به کریستال می دم را همیشه به عنوان Number می شناسه نه رشته! اما به هر حال برای تبدل نوع ها می توانید از توابع تبدیل نوع کریستال استفاده کنید. مثلاً تابع CStr برای تبدیل هر نوع داده ای به رشته استفاده می شود . مثال: "CStr(12)=>"12 . تابع CDbl پارامتر خود را در صورت امکان به یک متغییر double یا همان number تبدیل می کنه . توابع دیگری نیز وجود دارند که در قسمت Type Conversion مربوط به توابع کریستال می توانید انها را مشاهده کنید. یا علی خدانگهدارتان
alireza323
پنج شنبه 31 مرداد 1387, 23:03 عصر
ممنون،راهنمایی خوبی بود.شما همیشه خوب و مفید جواب می دی .من مشکلم با قسمت اول جوابتون حل شد،فقط یه سوال دیگه این توابع که میگی مثل CDbl چطور میشه ازشون استفاده کرد
bsng110
شنبه 02 شهریور 1387, 21:18 عصر
هوالحکیم. سلام. ببخشید که یکمی دیر جواب می دم. برای استفاده از این توابع چندین نوع گرانباری وجود دارد که بسته به نیاز خود باید از یکی از آنها استفاده کنید. متأسفانه بعضی از آنها راهنمایی ندارند(و یا بنده مشاهده نکردم!) اما نوع متداول آنها به این صورت است که پارامتر مورد نظر خود را به تابع ارسال می کنید و خروجی آن، تبدیل شده پارامتر شما است. توابع گرانبار شده دیگر را می توانید در همان قسمتی که قبلاً معرفی کردم مشاهده کنید. دقت کنید که بعضی از این توابع دارای گرامر و عملکردی شبیه توابع VB هستند برای همین اگر دنبال راهنما برای آنها می گردید، بد نیست به نسخه های VB این توابع مراجعه کنید. یا علی خدانگهدارتان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.