ورود

View Full Version : Please Unpackme

Nima NT
جمعه 01 شهریور 1387, 16:01 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی .
بازم مثل همیشه یه زحمت کوچیک واسه دوستان و اساتید گرامی دارم .:خجالت:
یه برنامه Unpackme که علاوه بر استفاده از تکنیک های پک ، از شیوه های برنامه نویسی هم استفاده کردم ، خودم میدونم که احتمالا" امنیت چندانی نداره ولی دوست داشتم اساتید فن نظر بدن.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون میشم اگه آنپک شد ( که البته توسط اساتید میشه‌‌) ، یه سطحی مابین 0 تا 10 بهش لطف بفرمائید.

با سپاس فراوان.

Securebit
جمعه 01 شهریور 1387, 20:32 عصر
نام پروتکتور : Protection Plus 4.X
درجه سختی آنپک 10/5

Nima NT
شنبه 09 شهریور 1387, 00:23 صبح
با سلام دوباره خدمت دوستان و اساتید گرامی ، امیدوارم که ایام همواره به کام باشد.
بنا به قانون این وب سایت بنده موظف هستم که شیوه کار نرم افزار مرحوم شده رو توضیح بدم ولی با توجه به اینکه برنامه فعالیت های زیادی انجام نمی داد ، توضیح مختصره ، بنابراین از دوستان خواهش می کنم یه وقت فکر نکنن که بنده خدایی نکرده قصد توهین یا دادن اطلاعات غلط داشته ام.
اگر در توضیحات اشتباهی کرده باشم ، خوشحال میشم که جناب بردیا به من تذکر بدن .
( چون خود آقا بردیا از من به برنامه ای که خودم نوشتم وارد تر هستن ، اگه این طوری نبود نمیتونستن آنپک کنن ، غیر از اینه ... )

توضیح روش کار :

در آنپک می که توسط جناب بردیا آنپک شد کار به خصوصی انجام نشده بود ، برنامه بعد از اجرا فقط هدر فایل رو در Ram تخریب میکرد ، که جلوی آنپکر های اتوماتیک رو میگیره.

شرح حال Unpack me 4.0 : :لبخند:

این نسخه از آنپک می بنده نسبت به نسخه های قبلی تفاوت های زیادی کرده ، به شکلی که 50 درصد این امنیت از طریق برنامه نویسی اعمال شده تا کار کراکر رو در آنپک کردن برنامه سخت کنه ( نمیگم غیر ممکن ، چون بعید نمیبینم همین فردا آنپک شدش رو ببینم :افسرده: ).
در هر حال از تمامی دوستان و اساتید گرامی خواهش می کنم یه عنایت کوچیکی به فایل بنده بکنن ، خواهش دوم بنده هم مثل همیشه دادن رتبه به فایل بنده هست.

پیشاپیش از زحمت تمام دوستان قدردانی و تشکر میکنم.
با تشکر.

Securebit
شنبه 09 شهریور 1387, 01:18 صبح
نیما جان هر نوع کد نویسی Anti Trace Anti Debug در فایل اصلی کمکی به سختی آنپک نمیکنه مگر در هسته پروتکتور.

سختی آنپک 4/10

Nima NT
شنبه 09 شهریور 1387, 01:26 صبح
آبرو ریزی شد :خجالت::اشتباه: :خجالت:
از راهنمایی تون ممنون.

joker
شنبه 09 شهریور 1387, 01:42 صبح
نیما جان هر نوع کد نویسی Anti Trace Anti Debug در فایل اصلی کمکی به سختی آنپک نمیکنه مگر در هسته پروتکتور.

سختی آنپک 4/10

درصورت امکان درمورد بازسازی IAT این پروتکتور میشه توضیح بدین...

قضیه Relox نشه ها :چشمک:

Nima NT
شنبه 09 شهریور 1387, 18:49 عصر
آقا بردیا از راهنمایی خوبتون ممنون ، من آنپک دستی بلد نیستم و همین باعث شده بود مسیر کار رو اشتباه انتخاب کنم. ولی با توجه به صحبت شما طرز کار Unpack me رو تغییر دادم ، برنامه رو به روز کردم . :لبخند:
وقتی فایل اجرایی ، اجرا بشه ، بعد از یه لحظه کوتاه بسته میشه ، علی الظاهر برنامه با Molebox محافظت شده ولی تمامی موضوع به این پکر معمولی ختم نمیشه ، بنده اومدم از تکنیک های Multipacking و استفاده از SDK های خود برنامه های پکر استفاده کردم ، ممنون میشم یه لطفی به بنده بکنید و نظرتون رو درباره این Unpackme هم بیان کنید که آیا با پیشرفت همراه بوده یا اینکه خیر.

در هر حال از کمک هاتون بسیار ممنونم. :تشویق:

توضیح در مورد روش کار Unpackme 4.0 :

بنده تو این برنامه اومده بودم و به خیال خودم با فراخوانی متد های آنتی دیباگ و آنتی ... ‌، کار رو برای آنپک کردن برنامه سخت تر کرده بودم که دیدم کاملا" اشتباه کردم.
متد های آنتی دیباگ همگی متد هایی بودن که جناب جوکر قبل از این تو سایت گذاشته بودن ، بنده از همه اون ها استفاده کردم.

منتظر نتیجه Unpackme 4.5 هستم .... :افسرده:

joker
شنبه 09 شهریور 1387, 20:58 عصر
اکثر پروتکتورها آخرش برنامه را یه جائی توی حافظه به صورت کامل بارگذاری میکنن
فقط پروتکتورهایی که تاحالا ( به این علت معروف شدن ) که اومدن تغییرات نهایی و روتینهای محافظت و وابستگی خودشون را به داخل فایل اجرائی اصلی هم تزریق و هم جایگزین کردند.
بنابراین وقتی شما روتینهای آنتی دیباگ بکار میبری و بعد برنامه ات را پک میکنی ! اول برنامه آنپک میشه بعد تازه نوبت اجرای روتینهای شما میشه که در اغلب مواقع وقتی کرکر روی OEP فایل اصلی وایساد کار تمومه ( یا مثل من توی بازسازی IAT را هنوز مشکل داشته باشه :لبخند: )

Securebit
یک شنبه 10 شهریور 1387, 01:36 صبح
این دفعه هم زیادی پروتکتور زدی تنگ هم Error میده فقط سختی آنپک مهم نیست یک پروتکتور باید روی هر سیستمی به راحتی اجرا شود.

Nima NT
یک شنبه 10 شهریور 1387, 15:15 عصر
قبول دارم ، رو سیستم خودم هم گه گاه خطا میده و زیاد قابل اطمینان نیست ، گذشته از این ها نظر شما در مورد سطح امنیت این فایل چیه ؟ آیا با پیشرفت همراه بوده؟

ممنون که وقت میذاری. نمیدونم چطوری تشکر کنم. ممنون.

Securebit
یک شنبه 10 شهریور 1387, 17:59 عصر
ترکیب EXECryptor با MoleBox قدرت خوبی به فایل داده اگر Error هم نمیداد عالی میشد.

Securebit
دوشنبه 11 شهریور 1387, 01:55 صبح
پروتکتور: EXECryptor + Molebox
سختی آنپک 10/6

Nima NT
دوشنبه 11 شهریور 1387, 13:32 عصر
با سلام.
آقا بردیا بسیار ازتون ممنونم.
بنا به قانون همیشگی به شرح Unpackme 4.5 می پردازم :

من تو این آنپک می از ترکیب دو پکر EXE Cryptor و Molebox استفاده کرده بودم ، علاوه بر این تمامی متد های آنتی دیباگ رو هم در داخل فایل اجرائی خودم قرار داده بودم ، پکر Molebox به عنوان یه پکر مزاحم عمل می کرد ، آنپکر های اتوماتیک هم اول میتونستن از شرش خلاص بشن.
برای همن من اومدم تو برنامه پروسه پدر ( اجرا کننده ) رو چک کردم و در صورتی که پروسه explorer نمیشد برنامه رو خاتمه میدادم ، این کار تقریبا" جلوی آنپکر های اتوماتیک و OEP Finder ها رو میگرفت ( البته شیوه های بهتری هم بود ، ولی از استفاده از اونها اجتناب کردم ، چون سرعت برنامه رو پائین میاره ) ، علاوه بر این ها من با اضافه کردن Section های دستی و اضافی برنامه هایی نظیر Peid , exe info رو در شناسایی پکر مورد استفاده به اشتباه می انداختم ولی متاسفانه RDG Packer detector رو نتونستم .
در ضمن من از SDK های خود EXE Cryptor تو برنامه خودم استفاده کرده بودم تا شاید کمی امنیت برنامه رو بالا ببرم.

برنامه کاملا" در مقابل آنپکر های اتوماتیک نظیر Ouick unpack , RLdepack , VMunpacker , punpacker ایمن شده بود ، ولی همیشه اساتیدی وجود دارن که راه حل ارائه کنن.

آقا بردیا ، میتونم یه درخواست داشته باشم ؟
اگه زحمتی نباشه میشه یه توضیحاتی شبیه به یه MUP در سطح من ( خیلی ساده ) بدین تا منم یاد بگیرم که چطوری آنپک کردین ؟
البته اگه وقت کردین.

بازم از زحماتتون ممنونم.:تشویق:

Securebit
دوشنبه 11 شهریور 1387, 21:30 عصر
نیما جان MUP برای این پروتکتور بسیار حجیم میشه و آپلودش سخت ولی دو تا Plug in برای ImportREC آپلود میکنم که خیلی تو آنپک کمک میکنه.

Nima NT
شنبه 16 شهریور 1387, 16:18 عصر
Please Crack - Unpack me 5.0
Level : Hard

با عرض سلامی دوباره خدمت دوستان و اساتید محترم.
این بار با یه برنامه متفاوت تر برگشتم ، این برنامه در واقع هم یه Crackme هست و هم unpackme ، آنپک کردن اون زیاد مد نظر نیست ولی کرک کردنش چرا .... :متفکر:
برنامه با Private Exe Protector 2.5 محافظت شده ، شیوه عملکرد هم به این صورته که برنامه بعد از چند ثانیه بسته میشه ، شما کاری کنید که برنامه بسته نشه !!!
در ضمن اگه ضد ویروس هاتون این برنامه رو تروجان شناخت نگران نشید ، جریان همون Themida هستش و بنده قول میدم هیچ تروجان و ویروسی در کار نیست.
خودم که فکر میکنم کرک کردنش سخت باشه ولی نمیدونم بازم .... :افسرده::ناراحت:
امیدوارم که اگه کرک هم شد نتیجه خوبی داشته باشه و نشانگر پیشرفت باشه نه درجا زدن و ...
از تمامی دوستان ممنون میشم که نگاهی به این برنامه بندازن.

منتظرم.
با تشکر فراوان...

دنیای دلفی
شنبه 16 شهریور 1387, 16:52 عصر
اين چه كرك مي است كه گذاشتي وقتي اجراش مي كنم بلافاصله هرچي آيكن روي صفحه دسكتاپ است محو مي شود و ماوس هم درست كار نمي كند .

Nima NT
شنبه 16 شهریور 1387, 17:35 عصر
قراره این برنامه به عنوان یه لودر عمل کنه ، خاصیتش به همینه ، یک محیط کاملا" ایزوله ایجاد میشه ، شما قفل رو فعال میکنی ، برنامه اجرا میشه و همه چی به خیر و خوشی تموم میشه. تازه در مدت زمانی هم که قفل فعاله شما نمیتونی با برنامه های RCE کار کنی ، ( تو نسخه های بعدی بهترش میکنم ) مگر این که بیای روتین ها رو پچ کنی که این کار هم فکر نکنم زیاد ساده باشه ‌!!!
فکر نکنم این در روند کار مشکلی ایجاد کنه.

Securebit
شنبه 16 شهریور 1387, 18:25 عصر
سختی آنپک 10/3
سختی کرک 10/2

Nima NT
شنبه 16 شهریور 1387, 21:00 عصر
جناب بردیا ، ممنون.
خیلی دقیق پدر برنامه رو درآوردی . البته من هم حسابی سوتی دادم و یه کمی که چه عرض کنم حسابی اشتباه کرده بودم.
تایمر ها رو حذف کردی و اومدی در رویداد مربوط به FormCreate تمامی روتین های بنده رو شناسایی و حذف کردی ( شاید هم یه کار دیگه که سواد من بهش قد نمیداده ).
در کل نیاز به توضیح نداره ، چون چنان آبرو ریزی شد که هرکی سطح اختصاص یافته رو ببینه میفهمه چه خبره و الگوریتم بنده رو نمیخونه.
ولی یه سوال :
اگر من بیام و به جای استفاده از کنترل های آماده ، اونها رو به طور Runtime ایجاد کنم و تا حدودی جلوی Decompile کزدن برنامه رو بگیرم و در یک Theard تمامی روتین های آنتی دیباگ رو مرتبا" اجرا کنم و در یک برنامه بزرگ ( تو خواب هم نمیتونم بنویسم ) روتین های آنتی دیباگ رو لابه لای کد ها تزریق کنم تا چه حد میتونه کار سخت تر بشه.

لطفا" سطح بگید ، فرض کنید من یه همچین برنامه ای نوشتم و همه چیز آماده است. میخوام ببینم فکر درستی دارم یا اینکه طبق معمول ... آره. !

دنیای دلفی
شنبه 16 شهریور 1387, 22:05 عصر
من كركر نيستم فقط براي سرگرمي:قهقهه:

Nima NT
شنبه 16 شهریور 1387, 22:16 عصر
جناب دنیای دلفی حسابی کف کردم ، فایل رو که آنپک نکردی ، میشه بگی چه بلائی سر برنامه آوردی ؟

دنیای دلفی
شنبه 16 شهریور 1387, 22:19 عصر
بوسيله PE Explorer مدت زمان مورد نياز 12 ثانيه همين .

powerware
یک شنبه 24 شهریور 1387, 10:22 صبح
با سلام خدمت دوستان

ممكنه لطفي كنيد و به فايل ضميمه يه نگاهي بندازيد. اون با MoleBox بصورت Pack در اومده ولي مشابه با چند تا tutorial كه من در مورد MoleBox ديدم نيست.

http://www.zshare.net/download/187428889ea2dca3/

Nima NT
جمعه 05 مهر 1387, 16:55 عصر
Please Unpackme 6.0
:شیطان::شیطان::شیطان::شیطان:
:قلب::قلب::قلب::قلب:

با سلام خدمت اساتید گرامی.
بازم مزاحم همیشگی اومد ، امیدوارم این بار هم بنده رو مثل همیشه به لطف خودتون تحمل بفرمائید. فایلی که قرار دادم یه آنپک می هست ، کار خاصی نباید صورت بگیره ، فقط باید توجه داشته باشید که بعد از عملیات آنپکینگ پیغام مشخص شده بازم هم به تعداد 3 دفعه نمایش داده بشه.
در صورت آنپک شدن لطفا" اعلام سطح فراموش نشه.
پیشاپیش از زحمات تمامی عزیزان و اساتید تشکر میکنم.

Nima NT
جمعه 05 مهر 1387, 21:45 عصر
دوستان من همچنان منتظرم .....

Fh_prg
شنبه 06 مهر 1387, 12:31 عصر
پروتكشن : SDProtector 1.16
درجه سختي : آسان
از SDK هم استفاده شده.

Nima NT
شنبه 06 مهر 1387, 15:35 عصر
سلام جناب fh_prg ورود شما رو بعد از مدت ها تبریک عرض میکنم. و ممنون که روی برنامه بنده هم وقت گذاشتید.
یه سوال داشتم ، میخواستم ببینم آیا استفاده از تکنیک Embed Protection در صورتی که به صورت متعدد فراخوانی شده باشه تا چه حد میتونه موثرباشه ، شما در این فایل فقط تو 3 جا این تکنیک رو خنثی کردید ، اگه من این تکنیک رو تو جای جای برنامه و نه فقط تو مراحل چک کردن قفل اعمال بکنم ، آیا میتونه کار کراکر رو سخت تر بکنه؟ آیا اصلا" تعمیر این نقاط خسته کننده هستند که با تعدد اونها کار آنپک و کرک هم به دنبال اون سخت تر بشه ؟
ممنون میشم جواب بدید.

Nima NT
شنبه 06 مهر 1387, 17:51 عصر
استاد گرامی ، امیدوارم با به روز شدن های متوالی قفل ها و برنامه های پک شده دچار سوء تفاهم نشید ، همه میدونیم که شما هم وقت اضافی ندارید و کمک شما یه لطف به حساب میاد .
امیدوارم که لطف کنید و به سوال بنده که در پست بالائی پرسیدم جواب بدید.
ممنون تر میشم اگه به نسخه بهبود یافته Unpack me 6.5 هم یه نگاهی بکنید ، توی این برنامه هم از ترکیب پکر ها استفاده شده و کراکر باید پیغام ها رو حذف کنه.
بی زحمت از اعداد مابین 0 تا 10 برای ارائه سطح استفاده کنید ، چون دیگر اساتید حاضر در این فروم به برنامه های بنده به این شکل امتیاز میدادن ، اینطوری من راحت تر میتونم پیشرفت یا پسرفت خودم رو متوجه بشم.

منتظر میمونم.:قلب:

Fh_prg
شنبه 06 مهر 1387, 20:21 عصر
سلام
در مورد سوالت : مسلما اگه تعدادشون از 3تا بيشتر بود يك برنامه يا اسكريپت مينوشتم تا همشو به صورت خودكار فيكس كنه...

آنپكمي آخر هم نسبت به قبلي ضعيفتر شده و خيلي ساده آنپك و كرك ميشه ديگه آپلودش نكردم...

پروتكشن: ExeCryptor با يك پكر ناشناس ديگه
درجه سختي: بسيار آسان

اميدوارم توقع نداشته باشي هر چي گذاشتي كرك و آنپك كنم امروز يه جايي گير افتاده بودم از بيكاري افتادم به جون كركمي هاي سايت....

Nima NT
شنبه 06 مهر 1387, 20:33 عصر
آنپكمي آخر هم نسبت به قبلي ضعيفتر شده و خيلي ساده آنپك و كرك ميشه ديگه آپلودش نكردم...
حرف شما حجته ولی من یه کم گیج شدم ، تو این برنامه آخری من از ماشین مجازی استفاده کرده بودم ، آخه شنیده بودم ماشین مجازی تحلیلش سخته ، حالا چرا شما SDProtector رو قوی تر میدونید ( منظورم آنپک می قبلی هست ) الله اعلم.

Nima NT
شنبه 06 مهر 1387, 20:35 عصر
خوب خوشبختانه جناب Fh_prg فایل آپلود نکردن و حتی سطح هم ندادن و راه رو برای دیگر دوستان هم باز گذاشتن ، از جناب بردیا و دیگر عزیزان هم دعوت میکنم ( خواهش میکنم ) که یه نگاهی به فایل Unpackme 6.5 بندازن و نظر خودشون رو برای بنده اعلام کنن.
نظر همه محترمه.

Fh_prg
شنبه 06 مهر 1387, 21:22 عصر
والا من كه vm خيلي پيچيده توش نديدم!

نميدونم دقيقا از چه پكرهايي استفاده كردي ولي من چيزه پيچيده اي توش نديدم و execryptor هم به دليل تركيب شدن با پكرهاي ديگه شديدا ضعيف شده بود.

Nima NT
شنبه 06 مهر 1387, 21:52 عصر
از ماشین مجازیه Private Exe Protector استفاده کرده بودم.
فکر کنم این نسخه کرک شده توسط Magic_h2001 نسخه کامل نیست ، چون این دفعه دوم هست که من یه برنامه ای رو با نسخه کرک شده توسط ایشون پک میکنم یا بهم میگن امنیت چندانی نداشت یا اینکه میگن از نسخه دمو استفاده کرده بودی.
از نسخه 2 همین برنامه که از سایت های چینی برداشته بودم یه آنپک می گذاشتم اینجا که خوشبختانه کسی نتونست آنپک کنه ولی خود مجیک آنپک کرد و سطح متوسط داد.
به احتمال قوی این نسخه از پروتکتور محبوب من ،‌حسابی من رو گذاشته سر کار. !!

Fh_prg
شنبه 06 مهر 1387, 22:33 عصر
دقيقا همينطوره!
اين پروتكشن از وقتي فروشي شده كرك نشده ودليل كرك نشدنش اين بوده كه كسي valid key براش نداشته كه بتونه ديكرپتش كنه و فقط تونستن پنجره مزاحم (نگ) اون رو حذف كنن
اگه از آخرين نسخه مجاني اين پروتكتور استفاده كني نتيجه بهتري ميگيري كه همون نسخه 2 كه خودت گفتي آخرين نسخه مجاني اين پروتكتور هست كه كامل كار ميكنه.

نسخه جديد اين پروتكتور هم توسط كساني كه گفتي كرك شده واگه فايل readme همراه كرك رو بخوني متوجه ميشي كه تاكيد شده كه برنامه كامل كرك نشده به همون دليل بالا...

Nima NT
شنبه 06 مهر 1387, 22:54 عصر
آقای Fh_Prg از راهنمایی هاتون کمال تشکر رو دارم.

Nima NT
جمعه 19 مهر 1387, 23:43 عصر
Please Unpack/Crackme 7.0

با سلام خدمت تمامی اساتید گرامی ، بعد از مدتی تحقیق بر روی نحوه پیاده سازی یک سری عملیات که شاید بتونه تو یه قفل نرم افزاری استفاده بشه برگشتم ، تو این برنامه هم شما قفل بخصوصی نمی بینید که بخواهید کرک کنید ، اصل موضوع اینه که وقتی روی دکمه Click me کلیک کنید برنامه با نمایش یک پیغام به فعالیت خودش خاتمه میده ، هدف اینه که باید مسیر برنامه رو عوض کنید ، به نحوی که پیغام رو نشون بده و بسته نشه .
در این حال برنامه به صورت کامل کرک شده و بنده .... :ناراحت:

شاید فکر کنید که این برنامه و تکنیک مورد استفاده اصلا" شبیه به قفل نرم افزاری هم نیست ، درسته این برنامه قفل نیست ولی تکنیکی که در اون استفاده شده میتونه به طور موثر ( اگر کرک نشه ) در یک قفل نرم افزاری استفاده بشه.

البته تمامی این احوالات بعد از آنپک کردن فایل هست ، از دوستانی زحمت میکش و رو برنامه وقت میذارن پیشاپیش تشکر میکنم و امیدوارم دوستان و اساتید محترم بعد از کرک برنامه دادن سطح فراموششون نشه. :تشویق:

منتظر الطاف دوستان هستم. ارادتمند شما Nima NT :لبخند::قلب:

Nima NT
شنبه 20 مهر 1387, 19:22 عصر
ممنون ولی ‌نانومیتس رو چی کار کردی ؟؟!؟!؟!؟!
میشه توضیح بدی ‌، توی این برنامه من در حدود 200 نقطه از نانومیتس استفاده کرده بودم .

Nima NT
شنبه 20 مهر 1387, 19:27 عصر
آیا این سطح رو فقط به خاطر نوع پروتکتور اعلام کردید ؟
چون یادمه یه بار من یه کرک می گذاشتم که ظاهرا" با eXPressor پک شده بود ، خیلی از دوستان هم روی اون کار کردن ولی نتونستن آنپک کنن ، شما هم به خاطر نام پروتکتور امنیت 2 از 10 رو دادین و گفتین وقت آنپک ندارم و این پروتکتور زیاد خوب نیست. میخواستم ببینم آیا این سری هم به خاطر اسم پروتکتور این سطح رو اعلام کردین یا اینکه خیر ؟ ( توضیح اضافی دادم تا یه وقت دچار سوء تفاهم نشید ).

یه احتمالی هم که میدم اینه که شما گفتین
سختی کرک : 10/3 شاید سختی آنپک جدا از این موضوع باشه ؟ ، در هر حال منتظر جواب شما استاد گرامی هستم.
آخر سر همون کرک می توسط magic آنپک و کرک شد . سطحی هم که داد Easy-Medium بود.
ممنون که وقت میذارید ، بسیار بسیار ممنون.

Nima NT
شنبه 20 مهر 1387, 22:41 عصر
آقا بردیا نگفتم که فایل آپلود بکن ، حرف شما حجته ، من فقط خواستم یه توضیحی چیزی بدی ، چون راستش شک کردم که اصلا" نانومیتسی در کار بوده یا نه !
چون نمیدونم درست از مارکر ها استفاده کردم یا نه !

Securebit
شنبه 20 مهر 1387, 23:15 عصر
Protected Armadillo
Debug-Blocker
CopyMem-II
Enable Import Table Elimination
Enable Strategic Code Splicing
Enable Nanomites Processing

سختی آنپک و کرک 10/3

Nima NT
شنبه 20 مهر 1387, 23:26 عصر
آقا بردیا ممنون ، باور کنید قصد اهانت نداشتم ، من فقط میخوام بدونم آیا شما تو این آنپک می به نانومیتس برخورد کردین یا نه ؟
همین.

بازم ممنون.

Securebit
شنبه 20 مهر 1387, 23:51 عصر
هر چند این آنپک می هم آنپک شد ولی نباید روشهای خوبی که به کار برده بودید نادیده گرفت که حتی فایل بعد از آنپک هم اجرا نمی شد و امید وارم که ناامید نشوید و ادامه دهید.

Nima NT
شنبه 20 مهر 1387, 23:56 عصر
آقا بردیا از کمک هاتون بسیار ممنونم.

خیلی خیلی خیلی ممنون.

Nima NT
یک شنبه 21 مهر 1387, 22:09 عصر
Please Unpack/Crackme 8.0

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت اساتید و دوستان گرامی.
قفل نرم افزاری به روز شد ، این بار سعی کردم تکنیک رو کمی پیشرفته تر کنم ، این برنامه زمانی به شکل صحیح کرک شده که متن پیغامی که با کلیک بر روی کلید Click on Me نمایش داده میشه عوض بشه ( اول فکر کردم کار محالی خواستم ولی تو یکی از MUP های AORE دیدم که میاد و متن پیام رو عوض میکنه دیدم شدنی هست گفتم منم استفاده کنم ).

از اساتید و دوستان گرامی خواهش میکنم در صورت کرک شدن برنامه (:ناراحت::افسرده:) اعلام سطح هم بکنند.
از تمامی دوستان و اساتید گرامی که وقت میذارن بسیار سپاسگذارم. ممنون.:قلب:

Fh_prg
دوشنبه 22 مهر 1387, 21:08 عصر
پروتكشن : Enigma Protector
اين پروتكشن حتي وقتي با حداكثر سطح امنيت هم استفاده بشه يك بازي خيلي آسون هست. به نظرم اين پروتكتور از اون دسته پروتكتورهايي هست كه خيلي تميز آنپك ميشن

استفاده از پاسكال اسكريپت هم ميتونه يك روش خوب باشه ولي در اين مورد با اينكه كد شده بود باز هم چندان امنيت نداشت.

درجه سختي آنپك : 0
درجه سختي كرك : 1

Nima NT
دوشنبه 22 مهر 1387, 21:12 عصر
ممنون جناب Fh_prg .

هدف من از گذاشتن فایل در اینجا فقط کرک شدن یا نشدنش نیست ، پس از دیگر دوستان و اساتید هم درخواست میکنم که نظر شخصی خودشون رو ابراز کنن ؟ چون اینطوری هم من میتونم استفاده کنم و هم میشه یه بحث علمی راه انداخت.

جناب بردیا نظر شما چیه ؟ ( خیلی واسم مهم هست ، ممنون میشم بگید‌. )

Developer Programmer
دوشنبه 22 مهر 1387, 21:22 عصر
درجه سختي آنپك : 0
بیخیال بسیجی! یعنی به پای UPX هم نمی رسه؟!

ronin_unlocker
دوشنبه 22 مهر 1387, 22:31 عصر
سلام
فکر کنم اين اولين پست من تو اين انجمن باشه شايد مفيد واقع بشه :لبخندساده:

قصد توهين ندارم اما چند تا از unpackme هاي شما رو دانلود کردم و بررسي کردم ديدم با کمک از برنامه هاي خارجي و پک اونها هيچ کار ديگه اي (به جز چند روش anti-debug ) نکرديد !
آنپک کردن پکر هاي خارجي هم که ديگه خيلي ساده شده توي هر انجمن خارجي که مربوط به کرکر ها باشه چند تا آموزش هست ! که کل پروتکشن ها رو توضيح دادن
شما اگه بتونيد پکر رو خودتون بسازيد و روش هاي جلوگيري از unpack رو در اون بکار ببريد خيلي مفيد تر از اين unpackme هايي هست که ميزاريد
اميد وارم روزي خود پکري هر چند ساده را بنويسيد
باي

Nima NT
دوشنبه 22 مهر 1387, 22:43 عصر
از پاسختون ممنون جناب رونین ، خوشحالم که از این به بعد یکی دیگه از اعضای تیم Ray رو هم در اینجا داریم.
فرمایشات شما کاملا" درسته ، ولی خوب قبول بکنیم که اگر استفاده از یه پکر خارجی تنها در حد پک کردن نباشه میتونه مزاحم باشه ، برای مثال استفاده از همین Enigma ، تمامی این پکر ها معمولا" سیستم های SDK خوبی همراه خودشون دارن ، ولی برنامه نویس ها کمتر میان و از این ها استفاده میکنن ( حالا دلیلش چی هست نمیدونم ) ، در سایت های خارجی هم اگر دقت کنید تمامی MUP ها نحوه آنپک کردن هسته اصلی رو آموزش دادن ، نه از بین بردن تاثیرات استفاده از SDK ها .

برای نمونه آیا شما برای دو فایلی که هر جفتشون با Code Virtualizer پک شدن ، با این تفاوت که یکی کل یه تابع 1000 بایتی رو یک جا مجازی سازی کرده و یکی دیگه به شکل 1000 تیکه 1 بایتی همین کار رو انجام داده تفاوتی در سختی آنپک قائل نیستید ؟‍!
مسلما" آنپک کردن فایل دوم سخت تر هست و این یعنی هنر استفاده از پکر .
ولی در هر حال هیچ کدوم از این ها به اندازه نوشتن یه پکر شخصی ارزشمند نیست.

Securebit
دوشنبه 22 مهر 1387, 23:09 عصر
نیما جان در صورتی این پستها میتوانند بار علمی داشته باشد که وقتی قفل نویسی قفلش کرک شد سورس آن را هم بگذارد تا با مقایسه سورس و فایل کرک شده ارتقای قفل سریعتر و بهتر انجام شود.

Securebit
دوشنبه 22 مهر 1387, 23:27 عصر
من کلی گفتم برای اینکه قفل قدرتمندی داشته باشید باید تا یک مرحله ای سورس را به اشتراک بگذارید.

همان طور که آقای Fh_prg گفتند آنپک Enigma بسیار سادست فکر کنم درجه 2 خوب باشه.

Nima NT
سه شنبه 23 مهر 1387, 03:25 صبح
Please Crackme 8.5
:شیطان::شیطان::شیطان:

با سلام .
اصلا" بی خیال کرک می قبلی ، فایلم که کرک شد و من هم در موردش توضیح دادم.
حالا بریم سر اصل مطلب . :لبخند:
به حرف رونین گوش دادم و از این پکر ها دست کشیدم ، این کرک می کلش برنامه نویسی هست و پک هم نشده ، تنها کاری هم که باید صورت بگیره اینه که متن پیغام Nag رو عوض کنید به نحوی که برنامه در اجرا بمونه.

ممنون که وقت میذارید.:تشویق:

Developer Programmer
سه شنبه 23 مهر 1387, 09:25 صبح
محض راهنمایی بر و بچ...!
رشته

ASCII "TXNnYm94KCJQbGVhc2UgQ2hhbmdlIFRoZSBUZXh0IG9mIFRoaX MgTWVzc2FnZSAiKQ=="
رو با این تبدیلات

004D530C |> /33C9 /XOR ECX, ECX
004D530E |. |8A0F |MOV CL, BYTE PTR DS:[EDI]
004D5310 |. |8B0C8D E0E44D>|MOV ECX, DWORD PTR DS:[ECX*4+4DE4E0]
004D5317 |. |47 |INC EDI ; crackme_.004D5739
004D5318 |. |81F9 FF000000 |CMP ECX, 0FF
004D531E |. |74 22 |JE SHORT crackme_.004D5342
004D5320 |. |C1E0 06 |SHL EAX, 6
004D5323 |. |0BC1 |OR EAX, ECX
004D5325 |. |4E |DEC ESI
004D5326 |. |85F6 |TEST ESI, ESI
004D5328 |. |75 18 |JNZ SHORT crackme_.004D5342
004D532A |. |8842 02 |MOV BYTE PTR DS:[EDX+2], AL
004D532D |. |C1E8 08 |SHR EAX, 8
004D5330 |. |8842 01 |MOV BYTE PTR DS:[EDX+1], AL
004D5333 |. |C1E8 08 |SHR EAX, 8
004D5336 |. |8802 |MOV BYTE PTR DS:[EDX], AL
004D5338 |. |33C0 |XOR EAX, EAX
004D533A |. |83C2 03 |ADD EDX, 3
004D533D |. |BE 04000000 |MOV ESI, 4
004D5342 |> |3B7D F8 |CMP EDI, DWORD PTR SS:[EBP-8]
تبدیل می کنه به رشته

ASCII "Msgbox("Please Change The Text of This Message "@"
بعد رشته رو اجرا میکنه.

Sir.V65j
سه شنبه 23 مهر 1387, 10:14 صبح
ممنون افشین جان که کار رو ساده کردی:لبخندساده:

شاید اون چیزی که خواستین شده شایدم نه! :متفکر:
نمیدونم چرا ولی شد دیگه

Developer Programmer
سه شنبه 23 مهر 1387, 11:45 صبح
خوب حالا طبق قوانین سایت و صد البته بخش امنیت نرم افزار، Nima جان سورس قابل فهم.

Sir.V65j (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=25368)@:
روش Injection ات خیلی جالب بود... ممنون

Nima NT
سه شنبه 23 مهر 1387, 12:30 عصر
ممنونم ، قبوله ولی سورسی وجود نداره من از کامپوننت Runtime Scripter for Delphi (3,4,5,6,7,2005) and C++ Builder (5,6) استفاده کردم.
این کامپوننت یه رشته میگیره ( به زبان VB ) و اون رو برای شما اجرا میکنه.
اگه کامپوننت رو پیدا کنید کار باهاش نیاز به توضیح نداره ( فکر کنم اگه بخوام این رو توضیح بدم جسارتا" توهین کردم ، چون خیلی ساده هست ).
اگه گذاشتن فایلهای کرک شده تو سایت ممنوع نبود ، همینجا آپلود میکردم ، شرمنده.
ممنون که وقت گذاشتید.

Securebit
سه شنبه 23 مهر 1387, 15:20 عصر
عوض کردن رشته کریپت شده بدون استفاده از پتچر!:چشمک:

Nima NT
سه شنبه 23 مهر 1387, 15:43 عصر
نیما جان شما هم دیدی کلک زدن بلد نیستی؟ خوب تو گوگل سرچ کن اون جور که سرچ میکنی و اولین نتیجه می شه چیزی که می شه دنلود کرد رو بزار گوگل کنیم(کلک از نوع خیلی خوب و شرعی)

منظورتون رو متوجه نشدم ؟‍!
بی زحمت واضح تر بیان کنید. /\/\\

Nima NT
سه شنبه 23 مهر 1387, 15:59 عصر
Please Unpack - Crackme 9.0
.:: آخرین کرک می بنده برای یه مدت طولانی ::.

دوستان عزیز این آخرین کرک می بنده هست که اینجا میذارم وتقریبا" تا 2 ماه دیگه میخوام فقط تحقیق کنم و چیزهای جدید تری رو یاد بگیرم و پیدا کنم.
لذا خواهش میکنم دوستان و اساتید لطف کنن به این آخری هم یه نظری بدن ، میدونم حسابی زحمتتون دادم ، کاری جز تشکر کردن بلد نیستم.:خجالت:

-------

شرمنده فقط یه کمی حجمش زیاد شد ، خواهش میکنم دانلود کنید و نظر بدید:گریه:
ممنون.:تشویق:

از دوستان و اساتید گرامی از جمله Afshin_Zavar , Bardia_dst, دنیای دلفی ، Sir.V65j Ronin_Unlocker, Fh_prg , Joker , کمال تشکر رو دارم. :تشویق:

------
فراموش کرده بودم بگم برنامه کی کرک شده ، شما باید متن پیغامی که با کلیک بر روی تک کلید برنامه نمایش داده میشه رو عوض کنید.

دنیای دلفی
سه شنبه 23 مهر 1387, 18:30 عصر
من دانلودش كردم ولي تا از حالت فشرده درش ميارم مك آفي دخلشو مياره . با چي پكش كردي . چون مك آفي من حتي به Themida هم كه همه بهش گير مي دن گير نميده حالا اين پكر چيه خدا مي دونه

Nima NT
سه شنبه 23 مهر 1387, 18:57 عصر
ممنون که دانلود کردین ولی بذارید بعد از اینکه آنپک شد بگم با چی پک کردم ، ولی قول میدم فایل مخرب نیست.:چشمک:

Securebit
چهارشنبه 24 مهر 1387, 01:54 صبح
پروتکشن : Themida V2.0.3.0 + Hide from PE scanners Type 2 With SDK

نیما جان لطفا دیگه از این پروتکتور استفاده نکن چون حجمش زیاد و آپلودش سخت هر چند آدم عاقل دو بار از یک سوراخ گزیده نمیشه ....:بامزه:

سختی کرک : 1
سختی آنپک : 3

Nima NT
چهارشنبه 24 مهر 1387, 10:31 صبح
جناب بردیا حسابی متشکرم:تشویق:

جناب بردیا در این مورد سطح آنپک درست بود ( از سرش هم زیاده ) ، چون من اومده بودم تو تیکه هایی که با عنوان مارکر از اون استفاده کرده بودم کد آشغال قرار داده بودم و تو فایل آنپک شده همشون رو شما NOP زدی ، چون اساسا" بود و نبودش برای برنامه فرقی نمیکرد ، در صورتی که اگر کد اصلی در همین مکان ها قرار میگرفت جای گزینی NOP نمیتونست راه حل باشه و این طوری کار کراکر در آنپک کردن برنامه سخت تر میشد ! غیر از اینه ؟!:متفکر:

Sir.V65j
چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:35 عصر
نیما جان می خوای به سایت یاهو یکی رو هدایت کنی بگو توی گوگل یاهو خالی سرچ کنه!! از این لحاظ(گرفتی؟ نگرفتی بیخیال شی بهتره)

Securebit
چهارشنبه 24 مهر 1387, 22:11 عصر
در صورتی که اگر کد اصلی در همین مکان ها قرار میگرفت جای گزینی NOP نمیتونست راه حل باشه و این طوری کار کراکر در آنپک کردن برنامه سخت تر میشد ! غیر از اینه ؟!:متفکر:

همانطور که قبلا در پیام خصوصی خدمتتون عرض کردم VM را میشود 100% به کد اصلی برگرداند.

Nima NT
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:28 عصر
من از VM استفاده نکرده بودم از Decrypt On Execute استفاده کرده بودم.
این طوری فکر نکنم شما قرار باشه کدی رو به حالت اصلی برگردونید ، اگر تعدد این تکنیک بیش از حد باشه طبق گفته Fh_prg باید از اسکریپت استفاده کرد.
و در کمترین حالت اینه که هر کراکری نوشتن اسکریپت یا برنامه برای بازسازی این نقاط بلد نیست. مثلا" تجسم کنید تو یه برنامه حسابداری من از این تکنیک تو 5000 نقطه استفاده کنم ، بازسازی دستی این همه نقطه به نظر من دیوانه کننده است ، مگر اینکه برنامه نوشته بشه که این کار رو اتوماتیک انجام بده و این کار هر کسی نیست.

Nima NT
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:33 عصر
نیما جان می خوای به سایت یاهو یکی رو هدایت کنی بگو توی گوگل یاهو خالی سرچ کنه!! از این لحاظ(گرفتی؟ نگرفتی بیخیال شی بهتره)آحان ، حالا گرفتم ، آقا دچار سوء تفاهم شدی ، به خدا من از کامپوننت استفاده کرده بودم ، میخوای کامپوننت رو با پیغام خصوصی بدم بهت تا ببینی توضیح استفاده از اون بیشتر از کمک توهین کردن بود ( البته جسارتا")

البته بگم اگه کامپوننت رو بخوای باید خودم آپلودش بکنم ، چون حتی من سایت شرکت سازنده اون رو هم نمیدونم. ( از دوستم گرفتم ).

درنهایت اگر بد گفتم یا عملی داشتم که باعث سوء تفاهم شده از شما و همه عذرخواهی میکنم.

Nima NT
پنج شنبه 25 مهر 1387, 10:31 صبح
دم متعالی گرم ولی فکر کنم اگه بخوای اینطوری وسط پست های اعضاء یه همچین پست هایی بدی مدیر بخش شخصا" ... شما رو مورد عنایت قرار بده و حتی اخراجتون کنه !
فقط خواستم گفته باشم. همین

Developer Programmer
پنج شنبه 25 مهر 1387, 12:07 عصر
دم متعالی گرم ولی فکر کنم اگه بخوای اینطوری وسط پست های اعضاء یه همچین پست هایی بدی مدیر بخش شخصا" ... شما رو مورد عنایت قرار بده و حتی اخراجتون کنه !
فقط خواستم گفته باشم. همین
داده نیما جان ! تو همه تالارها و همه بخش ها ابراز شدید عشق مجازی نسبت به علی کشاورز کرده.
یکی از مدیرها هم لطف کردن و اخراجش کردن.

بریم سر اصل مطلب ... بسیجی، سورس یکی از اون dump me هات رو که قشنگتره میخوام.

Nima NT
شنبه 27 مهر 1387, 17:44 عصر
سلام
دامپ می ها رو من ننوشتم و فقط الگوریتمشون رو میدونم , برای گرفتن سورس بهتره با هادی دلفی تماس بگیری. اون برنامه نویسه اونهاست.

بین خودمون بمونه , چشمم آب نمیخوره سورس ها رو بده :-)

Nima NT
یک شنبه 05 آبان 1387, 17:05 عصر
Please Unpack Me 10.0
----------

با سلامی دوباره خدمت دوستان و اساتید گرامی.
بی زحمت یه نگاهی به این فایل آنپک می بنده هم بندازید , این بار سعی کردم کار رو سخت تر کرده باشم البته اگه این فقط به خیال خام خودم نباشه.:بامزه:
برنامه نیاز به توضیح خاصی نداره , فقط ممنون میشم از اساتید که در صورتی که برنامه رو آنپک کردن , لطفا" سطح هم اعلام بکنند.
از تمامی دوستان و اساتید از وقتی که میذارن و لطفی که میکنند بسیار ممنونم.:تشویق:

Securebit
یک شنبه 05 آبان 1387, 18:23 عصر
پروتکشن : RlPack + WinUpack

سختی آنپک : 1

Nima NT
یک شنبه 05 آبان 1387, 18:45 عصر
گفتم شاید به خیال خودم بوده . از وقتی که گذاشتید بسیار ممنونم. فقط میتونم بگم ممنون.

Nima NT
سه شنبه 07 آبان 1387, 20:42 عصر
Please Unpack Me 11.0

با سلامی دوباره. فکر کنم این بار دیگه کار رو سخت تر کرده باشم ( امیدوارم آبروم نره :افسرده: )
از اساتید و دوستان گرامی خواهش میکنم به این یکی هم یه نگاهی بندازن , فایل زمانی کاملا" کرک شده که متن موجود در LED فرم تغییر کنه , درسته که این آنپک می هست ولی لازمه تا برای صحت عملیات آنپک شدن برنامه اون متن تغییر کنه .

ممنون میشم اگر یه نگاهی بندازین , از تمامی دوستان و اساتیدی هم که وقت میذارن کمال تشکر رو دارم.:تشویق:

Securebit
چهارشنبه 08 آبان 1387, 14:26 عصر
EXECryptor + VMprotect + VPacker + MoleBox

سختی آنپک : 5

Nima NT
چهارشنبه 08 آبان 1387, 17:22 عصر
خدا رو شکر که این بار هم مثل دفعه پیش با آبرو ریزی ناک اوت نشدم.
از وقتی که گذاشتید بسیار ممنونم.

از متن جدید برنامه هم حسابی لذت بردم ( حال کردم ). ممنون

Nima NT
پنج شنبه 09 آبان 1387, 12:00 عصر
Please Unpack me 12.0
Special Edition

با سلامی گرم تر از گرمای خانه های شما خدمت دوستان و اساتید محترم.
امیدوارم که باعث سردرد نشده باشم:خجالت:
از اساتید و دوستان عزیز خواهش میکنم به این آخری هم یه عنایتی داشته باشن , پیشاپیش از وقتی که میذارید بسیار ممنون.:تشویق:

Developer Programmer
جمعه 10 آبان 1387, 19:17 عصر
نیما، درست ،واضح و کامل توضیح میدی Import table رو چطور انگولک کردی که olly بسته بشه؟

Nima NT
جمعه 10 آبان 1387, 19:44 عصر
چشم , به روی چشم , فقط اجازه بدید فایل آنپک بشه اون موقع حتما" میگم چی کار کردم , اگر هم آنپک نشد هم میگم ولی میخوام تا اون موقع صبر کنم.

Securebit
شنبه 11 آبان 1387, 01:19 صبح
پروتکشن : private exe protector

Developer Programmer
شنبه 11 آبان 1387, 14:21 عصر
بردیا جان؛
مجموعه Sign های جدید واسه PEid رو داری؟

Nima NT
شنبه 11 آبان 1387, 15:36 عصر
جناب بردیا قصد جسارت و بی احترامی ندارم ولی اگر درخواست فایل آنپک شده رو کردم به این دلیل بود که من یک بار هم قبلا" آنپک می گذاشته بودم که فایل ظاهرا" با برنامه Expressor پک شده بود , شما با توجه به نام این برنامه فایل رو آنپک نکردید و گفتید امنیت زیادی نداره. در صورتی که برای آنپک همین برنامه Expressor که لایه ظاهری بود با دردسر های زیادی از سوی هسته اصلی مواجه میشدید ( جناب علی آقا اهواز تاپ دقیقا" در روند آنپک کردن برنامه با همون مشکلات مواجه شده بودند و کناره گیری کردن ). در هرحال شما این طوری تشخیص دادید و بنده هم حرف استاد رو قبول کردم و هنوز هم دارم.
ولی در این مورد خواستم بگم که خدائی نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد و سخن بنده حمل بر بی احترامی نباشه. اگر براتون مقدور بود ممنون میشم فایل آنپک شده رو آپلود بفرمائید.

با سپاس فراوان

Nima NT
شنبه 11 آبان 1387, 15:42 عصر
برای اینکه حرف جناب بردیا رو هم تائید کنم باید بگم سخن ایشون درسته. برنامه ها برای سیستم مولتی پک بنده همچین تشخیصی دارن.:متفکر:
فقط شرمنده که نسخه اصلی این برنامه رو نداشتم.:خجالت:

--

بنده منتظر فایل آنپک شده هستم. مرا چشم انتظار مگذارید ....

Nima NT
شنبه 11 آبان 1387, 21:09 عصر
دوستان چه خبر از این Unpackme ما ؟
کسی کاری نکرد ؟؟؟؟؟

فکر کنم این اولین آنپک می من تو این مدت هست که این همه مدت دوام داشته.

Securebit
یک شنبه 12 آبان 1387, 14:44 عصر
جناب بردیا قصد جسارت و بی احترامی ندارم ولی اگر درخواست فایل آنپک شده رو کردم به این دلیل بود که من یک بار هم قبلا" آنپک می گذاشته بودم که فایل ظاهرا" با برنامه Expressor پک شده بود , شما با توجه به نام این برنامه فایل رو آنپک نکردید و گفتید امنیت زیادی نداره. در صورتی که برای آنپک همین برنامه Expressor که لایه ظاهری بود با دردسر های زیادی از سوی هسته اصلی مواجه میشدید ( جناب علی آقا اهواز تاپ دقیقا" در روند آنپک کردن برنامه با همون مشکلات مواجه شده بودند و کناره گیری کردن ). در هرحال شما این طوری تشخیص دادید و بنده هم حرف استاد رو قبول کردم و هنوز هم دارم.
ولی در این مورد خواستم بگم که خدائی نکرده سوء تفاهمی پیش نیاد و سخن بنده حمل بر بی احترامی نباشه. اگر براتون مقدور بود ممنون میشم فایل آنپک شده رو آپلود بفرمائید.

با سپاس فراوان

اگر به صفحات قبل برگردید می بینید که وقتی شما آنپک می که با آرمادیلو پروتکت کرده بودید و من آنپکش کردم ولی فایل رو آپ نکردم شما باورتان نشد که آنپک شده گفتید پس با نانومیتیس که 2000 تا بود چی کار کردی که من هم برای اینکه باورتان شود فایل رو آپ کردم ولی دیگر حنایت پیش من رنگی ندارد که با این حرفها بخواهی که این کارو بکنم شما مطمئن باش از این به بعد دوام آنپک می هایت بسیار بالا میرود.

Nima NT
یک شنبه 12 آبان 1387, 16:35 عصر
باشه , من قبول کردم ولی دوست عزیز چرا دلخور میشی ؟
به نظر من نباید حرف هامون به هم بر بخوره. همه اینجا نظری دارن و نظر همه محترمه. بنده هم نگفتم شما آنپک نکردی , گفتم اگر مقدوره فایل رو آپ کنید , این یعنی اینکه میدونم شما آنپک کردی فقط فایل رو میخوام.
درمورد آرمادیلو هم بله من با صراحت تمام شک خودم رو ابراز کردم و ضایع هم شدم. ولی این بار مگه من حرفی از شک زدم . !؟:متفکر:
در هرحال چه فایل آپ بکنید چه خیر من حرف شما رو قبول دارم و براتون احترام قائل هستم و امیدوارم اگر دچار سوء تفاهم شدید بنده رو عفو کنید.:لبخند:

در هر حال بسیار ممنون.

Securebit
یک شنبه 12 آبان 1387, 18:33 عصر
بردیا جان؛
مجموعه Sign های جدید واسه PEid رو داری؟

از ExeInfo PE v.0.0.1.9.C2 استفاده کنید.

Nima NT
سه شنبه 19 آذر 1387, 22:52 عصر
Please Unpack me 15.0

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی.
امیدوارم این بار هم بنده رو تحمل بفرمائید و یه نگاهی به آنپک می بنده بکنید.

لطفا" بعد از آنپک کردن اعلام سطح هم بفرمائید.
با تشکر از وقتی که میذارید:تشویق:

----

Securebit
پنج شنبه 21 آذر 1387, 12:01 عصر
محافظت شده توسط : VMProtect 1.7 و EXECryptor SDK

Nima NT
پنج شنبه 21 آذر 1387, 20:27 عصر
بابا ای ول :کف: , کل Section های EC رو هم که از بین بردی.:تشویق:
دیگه Anti Debug بی Anti Debug :لبخند:

Nima NT
پنج شنبه 21 آذر 1387, 20:38 عصر
ممنون تر میشم اگر به این یکی هم یه نگاهی بندازی ( آقا مجید این رو به سفارش شما گذاشتم :لبخند:)

Securebit
جمعه 22 آذر 1387, 13:36 عصر
محافظت شده توسط : RLPack 1.21 , EXECryptor SDK

سختی آنپک : 2

Nima NT
جمعه 22 آذر 1387, 16:02 عصر
همون RLPACK خالی بود , از EC استفاده نکرده بودم. در هر حال ممنونم.