ورود

View Full Version : سوال: مدیران عزیز شما کمک کنید

mahrom.shode
جمعه 01 شهریور 1387, 21:44 عصر
با سلام به (معاون بخش-مدیر بخش-مدیر ناظر- مدیر ارشد-مدیر کل سایت)
مدیران عزیز ضمن عرض خسته نباشید اینجانب کاربر pm_hamze هستم که بنا به اشتباهاتی دو نام کاربری ساختم (بدون آگاهی از عدم همخانی با قوانین)و مدیر محترم بخش ID من رو نزدیک به 2 هفته است که بسته است.
چند با برای ایشون(جناب آقای علی کشاورز) هم ایمیل داده و هم پیغام گذاشتم مبنی بر معذرت خواهی و توجه بیشتر به قوانین ولی ایشون نمی دونم با من چه خصومتی دارند که اصلا حرفهای من رو اهمیت نمی دهند و ID من رو باز نمی کنند .
واقعا من این سایت خوب رو دوست دارم و نمی خواهم هیچگونه مشکلی برای این سایت پیش بیاورم.که کلیه حوادث نا خاسته بوده (به دلیل استفاده همگانی از یک کامپیوتر).
اکنون از معاون بخش-مدیر بخش-مدیر ناظر- مدیر کل سایت خواهشمندم به این پست توجه فرموده و به دوست عزیز جناب آقای کشاورز سفارش کرده که از کول شیطان تشریف بیارند پایین و محبتی بفرمایند و ID اینجانب را باز بفرمایند.
(انشا الله خداوند ایشان و خانواده محترمشان و همچنین بقیه دوستان و مدیران عزیز را حفظ بفرماید)(آمین..)

vcldeveloper
شنبه 02 شهریور 1387, 00:08 صبح
بنا به اشتباهاتی دو نام کاربری ساختم (بدون آگاهی از عدم همخانی با قوانین)بله، این هم آدرس پروفایل ID جدیدی که ساخته بودید:
http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=72515
کاملا مشخص هست که از روی عدم آگاهی همچین IDیی ساختید!!

جالب تر از اون این هست که علی رقم اینکه به شما هشدار داده شده، صرف همین یک هفته گذشته حداقل 4 - 5 ID جدید ساختید که همگی بسته شدند!

از همه اینها جالب تر این هست که شما ادعا دارید فقط ID زیر را در کنار ID اصلی خودتان (pm_hamze) استفاده می کردید:
http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=70661
و اصلا ID بالا را نساختید(!!)، اما هم تحقیقات ما در سایت مشخص کرده چه کسی آن ID را ساخته، هم مشخصات meme2008EE خیلی جالب هست:

شرح حال
مدیر ارشد سایت
محل
لاهیجان
علاقه‌مندی‌ها
مدیر ارشد سایت
حرفه
مدیر ارشد سایتاحتمالا این هم کار شما نبوده، یکی با شما دشمنی داشته، پسورد شما را دزدیده و این کارها را کرده!! عجیبا غریبا!

این نکته را در هنگام بستن آخرین ID شما گفتم، الان هم اینجا بصورت عمومی به شما میگم؛ 2 هفته محرومیت برای شما در نظر گرفته شده، در طول این مدت سعی کردید مرتبا IDهای جدید بسازید، الان هم یک ID جدید به لیست IDهای جدیدالتاسیس شما اضافه شده که قطعا بسته میشه، اما اگر یک بار دیگه در طول مدت این دو هفته، ID جدید بسازید، دسترسی شما به سایت برای همیشه قطع میشه!
اون موقع که هوای خوشمزگی به سرتون زده بود، باید فکر اینجاش رو می کردید که در این سایت با متخلفین به شدت برخورد میشه.