View Full Version : ترجمه کتابی در زمینه css
afrashteh1
شنبه 02 شهریور 1387, 02:30 صبح
دوستان از همه شما به خاطر بی ربط بودن سوال خود عذرخواهی میکنم ولی باور کنید نمی دانستم کجا جواب سوال خودم را پیدا کنم این بود که در این قسمت مطرح کردم تا اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی داره به من کمک کنه.
دوستان گرامی من قراره یه کتابی در زمینه css (به دلیل کم بودن منابع در این زمینه) ترجمه کنم ولی در زمینه این که چه کتابی را ، از کجا باید کتاب اصلی را گیر بیارم ، آیا (در ایران) لازمه که از ناشر و نویسنده کتاب اجازه بگیرم و بقیه چیزهایی که در این زمینه لازمه بدانم هیچ اطلاعی ندارم
خواهش میکنم اگه کسی در ای زمینه اطلاعی داره که همین جا لطف کنید و بگویید و اگر هم منبعی در این زمینه وجود داره معرفی کنید
پیشاپیش از همه شما سروران گرامی تقدیر و تشکر می کنم .
afrashteh1
شنبه 02 شهریور 1387, 23:59 عصر
دوستان کسی نبود ما را یاری کنه ؟
Hossein Bazyan
یک شنبه 03 شهریور 1387, 01:12 صبح
سلام
تا دلت بخواد در این زمینه کتاب هست به زبان اصلی . در اینترنت بگرد گیر میاد.
در ضمن من یک کتاب فارسی با فرمت word دارم
as13851365
یک شنبه 03 شهریور 1387, 10:13 صبح
اگه قانون کپی رایت ندارد می شه این کتابی را که گفتید را آپلود کنید تا استفاده کنیم ؟
meysamm
یک شنبه 03 شهریور 1387, 11:37 صبح
دوست گرامی w3c مرجع جهانی و اصلی استانداردهای وب هست و کتاب ها و منابع زیادی رو معرفی کرده میتونید با بررسی اونها کتابی که مناسب میدونید انتخاب کنید! :لبخندساده:
http://www.w3.org/Style/CSS/learning
ضمنا خود w3c برای css2 کتاب زیر رو پیشنهاد داده:
http://www.w3.org/TR/REC-CSS2/
mehrzad007
یک شنبه 03 شهریور 1387, 12:17 عصر
مي توني از آمازون استفاده كني . برو اونجا كتابهاي CSS رو جدا كن و نظرات كاربرانشو بخون . هر كدوم كه ريت بالاتري رو داره مي توني انتخاب كني
afrashteh1
یک شنبه 03 شهریور 1387, 12:37 عصر
دوستان گرامی از پاسخهای شما استادان گرامی بسیار متشکرم
من یه کتاب تقریقآ جامعی در اینترنت پیدا کردم ولی چیزی که هست نمی دانم آیا میشه چنین کتابی را ترجمه کرد یا نه و بعد از ترجمه برای چاپ اون باید چه کاری را انجام بدم و چطور میشه انتشاراتی مثل ناقوس مسئولیت اونو بدست بگیره و ...
دوستان راستی آیا کتاب خود آموز css در 24 ساعت - انتشارات sams قبلا ترجمه شده یا نه واگر نشده نظرتون در مورد همین چیه .
بسیار متشکرم
Hossein Bazyan
یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:36 عصر
اگه قانون کپی رایت ندارد می شه این کتابی را که گفتید را آپلود کنید تا استفاده کنیم ؟
سلام
در مورد کپی رایتش نمیدونم ! من خودم مطالب رو از یک سایت گرفته و به شکل یک فایل ور تنظیم نموده ام . اسم سایته یادم نیست .
اینهم کتاب :
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.