View Full Version : کدام ورژن SQL
مطهر
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 10:50 صبح
با سلام
من در برنامه ام می خواهم از SQL استفاده کنم(جایگزین بانک اکسس) برنامه ام تحت شبکه نیست .همچنین کامپیوترم.
چه ورژنی از SQL را پیشنهاد می کنید؟
لطفا راهنمایی کنید
AminSobati
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 12:14 عصر
دوست عزیزم،
احتمالا منظور شما این هست که کدوم Edition از SQL Server رو انتخاب کنین، نه کدام Version. هر ورژن میتونه Edition یا ویرایشهای مختلف داشته باشه. مثلا SQL Server 2000 دارای ویرایشهای زیر هستش:
- Personal
- Developer
- Enterprise
- Enterprise Evaluation
- CE
- Desktop Engine
طبیعتا استفاده از آخرین ورژن SQL Server پیشنهاد میشه، نه مثلا SQL Server 7.
اما اینکه کدام ویرایش از SQL Server 2000 رو انتخاب کنین، ملاکهای زیادی وجود داره و این ویرایشها از نظر قابلیت با هم تفاوت دارند. به عنوان مثال، Personal Edition فقط از یک CPU موجود روی سرور میتونه استفاده کنه در حالیکه Enterprise Edition تا چهار CPU مستقیم و تا 32 عدد CPU در محیط SMP رو ساپورت میکنه. از تفاوتهای دیگه اینکه کسی از طریق شبکه نمیتونه به Developer Edition متصل بشه و فقط روی کامپیوتر Local قابل استفاده هستش و غیره...
از طرفی وجود این ویرایشهای مختلف با قابلیتهای متنوع به دلیل این هست که یک مشتری بسته به نیاز و بودجه خودش SQL Server رو میخره. مثلا برای کارهای سبک، Personal Edition جوابگو هست لذا مشتری نیازی به پرداخت هزینه بالای Enterprise Edition که گران ترین ویرایش هست نداره.
طبیعتا در کشور ما این صحبتها بی معناست! چون کامل ترین ویرایش که Enterprise باشه رو با حداکثر 2000 تومان خریداری میکنیم! پس شما SQL Server 2000 Enterprise Edition رو نصب کنید.
تنها دلیلی که شاید باعث بشه از Personal Edition استفاده کنیم اینه که این ویرایش روی Win9x, Me, Win XP هم قابل نصبه ولی Enterprise Edition روی ویندوز 2000 Server یا بالاتر (2003 Server) نصب میشه.
موفق باشید،
امین ثباتی MCSD
JavanSoft
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 13:26 عصر
ممنون از توضیح
AminSobati
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 14:11 عصر
:)
بابک زواری
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 14:23 عصر
آقای ثباتی ممننون اختلاف بین Editionها جالب بود
faramarz_s
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 16:18 عصر
برای یک WebDeveloper که برنامه هایش به دیتابیس نیاز داشته باشد کدامیک از نسخه های 2005 برای نصب روی 2003 را پیشنهاد می فرمایید؟
AminSobati
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 16:31 عصر
دوست عزیزم اگر منظورتون SQL Server 2005 هستش فعلا فقط Express Edition داره. در نیمه اول 2005 نسخه اصلی Release میشه.
مطهر
پنج شنبه 26 شهریور 1383, 21:14 عصر
ممنون از راهنماییتان :تشویق:
AminSobati
جمعه 27 شهریور 1383, 00:11 صبح
موفق باشید :)
jannati
دوشنبه 09 آذر 1383, 11:08 صبح
جناب مهندس ثباتی
من برنامه Enterprise Editionرو دارم.اما میخوام personal Edition را روی یک دستگاه نصب کنم که localاست .چون ویندوزش 2000professionalاست.اگر ستاپ موجود در شاخه MSDEرو اجرا کنم personbalEdition نصب میشه؟
AminSobati
دوشنبه 09 آذر 1383, 11:18 صبح
نه دوست عزیزم،
اون MSDE رو نصب میکنه که در حقیقت ویرایش قابل انتشار(Redistributable) از SQL Server هست. برای Personal Edition، باید CD اون رو تهیه کنین.
البته MSDE چون همون SQL Server با محدودیتهای بیشتر هست، بروی Win 9x و بالاتر قابل نصبه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.