ورود

View Full Version : کامپوننتی شبیه به timer

nassim_20
یک شنبه 03 شهریور 1387, 00:02 صبح
کامپوننتی می خواهم که شبیه به تایمر عمل کنه ولی به سرعت سیستم وابسته نباشه بطوریکه 1 ثانیه ان واقعا 1 ثانیه باشد و وابسته به سرعت cpu نباشه

samprp
یک شنبه 03 شهریور 1387, 07:42 صبح
خوب این بستگی به دستورات داخلش داره دیگه
اگه دستورات داخلش بیش تر از زمان interval ش طول بکشه دوره زمانی بعدی اجراش بیشتر می شه
این طبیعیه .
برا چی می خوای؟

nassim_20
یک شنبه 03 شهریور 1387, 09:42 صبح
نه اتفاقا تنها یه دستور داخلش است اما وقتی به یه سیستم دیگه بردمش اصلا این زمان محسوس نبود
من یه عملیاتی قرار است در چهار تایم زمانی مختلف اجرا بشه فرض کنید قرار تصویر داخلش imag پشت سرهم و اتوماتیک نمایش داده بشه و فاصله زمانی 1و4و8و12 ثانیه در نظر گرفته شده در سیستم من این فاصله زمانیها محسوس است اما وقتی به سیستم شرکت منتقل کردم اصلا تمام این زمانها یکسان بود و به سرعت پخش میشد

vcldeveloper
یک شنبه 03 شهریور 1387, 11:55 صبح
زمانی که تایمر دلفی فعال میشه بر اساس میلی ثانیه هست، نه بر اساس تیک های نوسانگر CPU که اگر از سیستمی به سیستم دیگه ایی ببرید، تغییر کنه!

samprp
یک شنبه 03 شهریور 1387, 12:29 عصر
به نظرم من منطقیست که تایمر بعد از گشذت زمان interval ش دستورات رو اجرا کنه
تایمر بعد از اینکه دستورات داخلش تمام شد دوباره به اندازه intervalصبر می کنه و بعد دوباره اجراشون می کنه

شما چند تا تصویر رو نشون می دین این کارا اعمال IO دارن و اونم وقت گیره . ممکنه سیستم اداره سیسیتم سبک تر با سخت افزار بهتری باشه و سیستم خونه کند باشه .

در ضمن خاصیت IncrementalDisplay رو هم امتحان کنید یعنی True ش کنید . فکر کنم به درد بخوره .

nassim_20
یک شنبه 03 شهریور 1387, 13:58 عصر
در ضمن خاصیت IncrementalDisplay رو هم امتحان کنید یعنی True ش کنید . فکر کنم به درد بخوره .

این خاصیت چیه؟ کجاست؟

samprp
یک شنبه 03 شهریور 1387, 14:51 عصر
تو کنترل Image این خاصیت وجو داره
تو هلپ دلفی هم توضیح داده شده روش F1 بزنی توضحات رو می یاره .