ورود

View Full Version : سوال: چرا با گذاشتن flashcontrol تو یک td ارتفاع td تغییر می کنه؟

bamzi software
یک شنبه 03 شهریور 1387, 12:01 عصر
سلام

تو دیزاین صفحه وبم به مشکل برخوردم..
دیزاین صفحه رو با style درست کردم اما بازم اون چیزی که من کد نویسی می کنم نیست دقیقا..:افسرده:

تو یکی از td هام وقتی flashcontrol می ذارم به ارتفاعش اضافه میشه،اونوقت تطبیقش با td پایینی بهم میخوره...کد این سطر جدولم اینه:

<tr style="height:148px;">
<td colspan="8" style="height: 148px; border-right: #336699 thin double; border-left: #336699 thin double; width: 751px;" valign="bottom" >
<Bewise:FlashControl ID="FlashControl2" runat="server" Height="148px" MovieUrl="~/web-3a.swf"
Style="z-index: 122; right: 0px; position: absolute; top: 0px" Width="751px" />
&nbsp;</td>
<td colspan="1" style="width: 0px; border-left-width: thin; border-left-color: #336699;" rowspan="15">
&nbsp;</td>
</tr>

لطفا کمکم کنید.ممنون میشم

Lagon666
یک شنبه 03 شهریور 1387, 16:19 عصر
این اساس TD هاست. بیشتر مواقع پنها و ارتفاعشونو با چیزی که توشون هست تنظیم می کنند.

اما فکر کنم بشه خودت اندازه ی فلشت رو کنترل کنی.

bamzi software
یک شنبه 03 شهریور 1387, 16:30 عصر
که اینطور...

اندازه فلشم رو هرچقدر هم کوچیک کنم باز یه فضای خالی، زیر فلش ،توی td ایجاد می کنه که با td پایینیش ناهماهنگی بوجود میاره...
دیگه چه راهی وجود داره واسه حل این مشکل؟

Lagon666
یک شنبه 03 شهریور 1387, 16:59 عصر
چرا برای نمایش فلش از Object استفاده نکردی؟

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width="100" height="100" id="Shockwaveflash"><param name=movie value="templates/blue/images/clock.swf"><param name=quality value=high><param name="bgcolor" value="#FFFFFF"><embed src="templates/blue/images/clock.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="100" height="100" bgcolor="#FFFFFF"></embed></object>

bamzi software
یک شنبه 03 شهریور 1387, 18:32 عصر
این مشکلم حل شد...خودمم متوجه نشدم چی شد!!یه سطر دیگه ساختم تو اون سطر این مشکل پیش نیومد..
اما حالا یه ستونم این مشکلو داره.نمیدونم این دیگه چشه!!!
این ستون 3 تا سطر داره که تو یکیش flashcontrol هست.widthاش بزرگتر از چیزیه که براش مشخص کردم!!
تو firefox هیچ مشکلی نداره اما تو IE اینطوریه..

چرا برای نمایش فلش از Object استفاده نکردی؟

چون اصلا تگ <embed> رو نمی شناخت..نمی دونم مشکل از این ورژن visual studio بود یا نه!!!(ورژن 2005)

Lagon666
یک شنبه 03 شهریور 1387, 20:31 عصر
دوست عزیز، فلشو پاک کن ببین بدون فلش هم مشکل داره.

اگه مشکلی نداشت معلومه که از فلشه. برای تگ فلشت هم Width و Height در نظر بگیر.

اگه مشکل حد نشد طبق روش قبلی، همشو پاک کن و دوباره بنویس.

bamzi software
دوشنبه 04 شهریور 1387, 12:08 عصر
نه تنها فلشم width & height داره،تمام سطر و ستونهام هم تنظیم شده...

دیدم کاریش نمی تونم بکنم کل صفحه ام رو دوباره طراحی کردم،خدا رو شکر درست شد..
ممنونم از توجه شما دوست عزیز