ورود

View Full Version : سوال: مقام كاربر

noshin2008
دوشنبه 04 شهریور 1387, 01:33 صبح
با سلام
ميخواستم بدونم كه كاربري كه عضو ميشه تو سايتهاي فوروم دار مثلا همين سايت شما!
آيا فعاليت كاربر چه عادي چه غير عادي بر ستاره هاي كاربر تاثير گزار است يا خير؟

سوال بعد:مي خواستم بدونم كه چرا مقام كاربر را تو هر تاپيك يا تالار متفاوت ميزنه و هميشه مقام اون كاربر يكسان نيست با اينكه چند ماهي ميشه كه تو اين سايت عضو هست؟

سوال آخر:آيا مديران اينجا ميتونند جلوي تاپيك زدن كار بر را بگيرند به عبارتي وقتي وارد سايت ميشه و ميخواد سوال بكنه يا جواب بده تاپيك براي اون كاربر غير قابل دسترس يا قفل باشه!!!!

ممنون ميشم

با تشكر

vcldeveloper
دوشنبه 04 شهریور 1387, 01:41 صبح
درباره ستاره ها فکر کنم 16صد باری توضیح دادیم که ستاره ها براساس تعداد پست های کاربر داده میشه، نه چیز دیگه.

درباره سوال دوم هم اصلا متوجه نشدم منظورتون چی هست!

noshin2008
دوشنبه 04 شهریور 1387, 22:33 عصر
با سلام
ممنون بابت پاسختون آقاي كشاورز.من سوال اول ر يادمه يه بار ديگه پرسيده بودم ولي من دليل قانع كننده ميخواستم.به هر جهت ممنون
درباره سوال دوم منضورم اينه كه ما با اين كه اينجا چند ماهي ميشه كه عضو هستيم اما در بعضي تاپيك ها كه ميرنيم و سوال مطرح ميكنيم مقام مارا متفاوت ميزنه از قبيل(كاربر جديد-دائمي-تازه وارد) و از اين حرفها......
ميخواستم بدونم اصلا چطوريه چرا مقام مارا تو تاپيك ها يكسان نشون نميده مثلا خود شما كه مدير ارشد هستيد هرجا تاپيك بزيند شمارو مدير ارشد نشون ميده(من شمارو مثال زدم البته نبايد اين كارو ميكردم ) ميخواستم سوالم رو واضح گفته باشم!

راستي اگه ميشه به سوال سوم من هم پاسخ دهيد .ممنون ميشم

با تشكر

vcldeveloper
دوشنبه 04 شهریور 1387, 23:52 عصر
ميخواستم بدونم اصلا چطوريه چرا مقام مارا تو تاپيك ها يكسان نشون نميده مثلا خود شما كه مدير ارشد هستيد هرجا تاپيك بزيند شمارو مدير ارشد نشون ميده(من شمارو مثال زدم البته نبايد اين كارو ميكردم ) ميخواستم سوالم رو واضح گفته باشم!
این عناوین هم مستقیما با تعداد پست های فرد در ارتباط هستند. من تا بحال ندیدم که عنوان کاربری از یک تاپیک به تاپیک دیگه تغییر کنه، غیر از اینکه کاربری سر مرز باشه و با حذف یک یا چند پست عنوانش عوض بشه، مثلا به فرض هر کی بیشتر از 100 پست داشته باشه، یک عنوانی میگیره، حالا اگر کسی تعداد پست هاش 101 باشه و دو تا از پست هاش حذف بشه، تعداد پست هاش زیر 100 تا میشه، پس عنوانش عوض میشه.