ورود

View Full Version : مشکل عدم اتصال به دیتابیس

behnam_dr
سه شنبه 05 شهریور 1387, 13:30 عصر
دوستان من برنامه ای نوشتم که پایگاه داده اون SQL ساخته شده . اکنون مشکلی که دارم اینه که من مثلا پایگاه رو با دستگاهی ساختم که اسمش notebook بوده حالا میخوام تغییر دستگاه بدم باید حتما بصورت دستی یا اسم دستگاه رو عوض کنم یا متن conectionstring چطور میشه کاری کرد که همگانی باشه .

Amir_Safideh
سه شنبه 05 شهریور 1387, 13:51 عصر
یکی از راههائی که به ذهنم میرسه اینه که نام سرور رو در کانکشن استرینگ Local تعریف کنید که به معنی اینه که دیتابیس روی همون کامپیوتری که نرم افزار روش اجرا میشه قرار داره .
و روش دوم اینه که به برنامت قابلیت این رو که دیتابیس ها رو بشه به صورت دستی انتخاب کرد رو بدید .یعنی فرمی شبیه همون فرمی که شما در موقع ساخت برنامه در اون کانکشن استرینگ رو تعریف میکنی رو بسازی که این کمی سخت تر از روش اول هستش ولی در عوض خیلی جامع هستش .
-----------
موفق باشید .

parsavb
سه شنبه 05 شهریور 1387, 15:09 عصر
راهش تهیه فرمی شبیه شکل زیر و استفاده از کانکشنی به این صورت است

Dim con As New SqlConnection( _
" data source=" & Trim(cbo_server.Text) & _
";Initial Catalog=" & Trim(txtdatabase.Text) & _
";user id=" & Trim(txtusername.Text) & _
";password=" & Trim(txtpassword.Text))

behnam_dr
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 10:52 صبح
یکی از راههائی که به ذهنم میرسه اینه که نام سرور رو در کانکشن استرینگ Local تعریف کنید که به معنی اینه که دیتابیس روی همون کامپیوتری که نرم افزار روش اجرا میشه قرار داره .
موفق باشید .

چطوری باید این کارو بکنم _ (Local تعریف کنم)

ArtinAraklyan
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 14:01 عصر
دو روش رو می توانی استفاده کنی :

ساختن udl. و درست کردن Connection String از روی آن
در قسمتی که Connection String رو نوشته ای . نام Server رو . (نقطه) یا IP پیش فرض همه کامپیوتر ها 127.0.0.1 رو قرار بدهی.
ولی ساختن udl مطمئن تر است.

amin_alexi
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 14:19 عصر
من هم روش parsavb (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=62318)
رو تایید میکنم ...
تمام چیزها و مقادیری که تو ConnectionString یا هر جای برنامه که امکان تغییر داره و امکان داره از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگه تغییر کنه باید بشه یک جای برنامه Set کرد ...
البته نباید بزاری کاربر معمولی به این مکانها دسترسی داشته باشه !!!