ورود

View Full Version : سوال: درخواست مجدد

darkhastmojadad
سه شنبه 05 شهریور 1387, 16:01 عصر
با سلام به (معاون بخش-مدیر بخش-مدیر ناظر- مدیر ارشد-مدیر کل سایت)
مدیران عزیز ضمن عرض خسته نباشید اینجانب کاربر pm_hamze هستم که بنا به اشتباهاتی دو نام کاربری ساختم (بدون آگاهی از عدم همخانی با قوانین)و مدیر محترم بخش ID من رو نزدیک به 2 هفته است که بسته است.
چند با برای ایشون(جناب آقای علی کشاورز) هم ایمیل داده و هم پیغام گذاشتم مبنی بر معذرت خواهی و توجه بیشتر به قوانین ولی ایشون نمی دونم با من چه خصومتی دارند که اصلا حرفهای من رو اهمیت نمی دهند و ID من رو باز نمی کنند .
واقعا من این سایت خوب رو دوست دارم و نمی خواهم هیچگونه مشکلی برای این سایت پیش بیاورم.که کلیه حوادث نا خاسته بوده (به دلیل استفاده همگانی از یک کامپیوتر).
اکنون از معاون بخش-مدیر بخش-مدیر ناظر- مدیر کل سایت خواهشمندم به این پست توجه فرموده و به دوست عزیز جناب آقای کشاورز سفارش کرده که از کول شیطان تشریف بیارند پایین و محبتی بفرمایند و ID اینجانب را باز بفرمایند.
(انشا الله خداوند ایشان و خانواده محترمشان و همچنین بقیه دوستان و مدیران عزیز را حفظ بفرماید)(آمین..)

در ادامه صحبت های قبلی
با سلام به مدیران عزیز و زحمتکش این سایت
اینجانب کاربر محروم شده pm_hsmze هستم که در پست قبلی درخواست باز شدن نام کاربری را داشتم که جناب کشاورز کم لطفی ننموده و نزدیک به یک صفحه ای مطالب مفید و جالب توجه و راز های مدیریتی خوبی رو مطرح فرمودند.
قصد بنده برای زدن تاپیک قبلی خواهش از مدیران عزیز بود برای باز شدن آی دی که جناب کشاورز فقط خودشان جواب داده و تاپیک را قفل فرمودند.
الان دوهفته است که id من بسته شده حالا از مدیران عزیز یا جناب کشاورز میخواستم سوال کنم (نیاز به نوشتن یک صفحه و نقل قول های متعدد نیست) فقط در هد یک جمله که آیا اصلا id اینجانب را باز می کنند یا نه .
و در مورد نام کاربری های متعددی که فرمودند بنده ساخته ام.
باید بگم شرمنده چون یک سری سوالاتم برام حیاتی بود و مجبور شدم .که انشا الله دیگه نمی سازم.
انشا الله خداوند ایشان و خانواده محترمشان و همچنین بقیه دوستان و مدیران عزیز را حفظ بفرماید)(آمین..)

vcldeveloper
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 01:04 صبح
الان دوهفته است که id من بسته شده حالا از مدیران عزیز یا جناب کشاورز میخواستم سوال کنم (نیاز به نوشتن یک صفحه و نقل قول های متعدد نیست) فقط در هد یک جمله که آیا اصلا id اینجانب را باز می کنند یا نه .
ما اینجا با کسی پدرکشتگی نداریم، ولی روی قوانین حساس هستیم. چون در صورت رعایت نکردن این قوانین، سایت به گند کشیده میشه!
درباره شما، سیاست سایت این هست که به کاربرانی که سعی می کنند از راه لجاجت و یک دندگی نظر خود را به مسئولان سایت بقبولانند، توجه نکنند. شما اگر لجاجت نمی کردید و 2 روز محرومیت خود را تحمل می کردید، تا الان محرومیت شما تمام شده بود.
در هر حال، با توجه به گفته های شما، محرومیت دائمی شما را به محرومیت 4 روزه تبدیل می کنیم. اگر در طول این 4 روز اقدامی در جهت اخلال نظم سایت (مثل ایجاد ID جدید) انجام ندید، ID شما در پایان روز چهارم باز میشه، وگرنه، متاسفانه باید با شما خداحافظی کنیم.
4 روز شما از الان شروع میشه.

موفق باشید

پ.ن. این ID شما هم که باهاش پست زدید، چون خلاف قوانین هست، بسته میشه. سعی نکنید در این 4 روز رفتار یک هفته اخیر را تکرار کنید.

.:KeihanCPU:.
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 09:01 صبح
به این میگن قانون
از زحمات مدیران عزیز قدر دانی میکنم

mehdad.koulab
چهارشنبه 06 شهریور 1387, 12:10 عصر
سلام ببينيد دوست عزيز به من ربطي نداره چون من هم مثل شما يك كاربر ساده در سايت هستم ولي اينو ميدونم كه هيچ كدوم از مديران به ويژه جناب كشاورز كار بيهوده اي نميكنن و هميشه سعي ميكنن كه مشكلات كاربران حل بشه نه اينكه ...