View Full Version : استفاده از دو رزولوشن با هم!!!!
yaas135
پنج شنبه 07 شهریور 1387, 12:35 عصر
سلام
من یه فرم دارم، فرض کنید توش از دو تا بروزر استفاده می کنم.
میشه آیا، تو یکی از بروزرها یک پیچ رو با رزولویشن 1204 نمایش داده و یک پیچ با یک رزولویشن بالاتر یا پایین تر؟
منظورم اینه که میخوام بدون این که رزولویشن رو گرافیکی تغییر بدم، همه ابعاد یک پیچ رو توی یک فرم کوچیکتر نشون بدم.
hadisalahi2
پنج شنبه 07 شهریور 1387, 14:47 عصر
سلام
اولا اینکه سوال شما هیچ ربطی به عنوان تاپیک نداره.
دوم اینکه بهتر اصطلاحاتتون رو به همون حالت لاتین بنویسید تا فارسی
سوم اینکه اصلا سوالاتون واضح نیست و نمیشه فهمید منظورتون چیه
amin_alexi
پنج شنبه 07 شهریور 1387, 20:00 عصر
من یه فرم دارم، فرض کنید توش از دو تا بروزر استفاده می کنم.
میشه آیا، تو یکی از بروزرها یک پیچ رو با رزولویشن 1204 نمایش داده و یک پیچ با یک رزولویشن بالاتر یا پایین تر؟
منظورم اینه که میخوام بدون این که رزولویشن رو گرافیکی تغییر بدم، همه ابعاد یک پیچ رو توی یک فرم کوچیکتر نشون بدم.
شدن که میشه باید توی رویداد OnResize فرم یه کد بنویسی که به ازای هر مقداری که فرم کوچک و بزرگ میشه تو هم تمام Component های Visual فرم رو به همون تناسب کمو زیاد کنی !
vcldeveloper
جمعه 08 شهریور 1387, 02:02 صبح
اندازه Browser شما تابع اندازه Parent آن هست، پس سایز فرم شما - یا هر چیزی که Browser بر روی آن قرار دارد - هر چی باشه، وب سایت لود شده در Browser هم میتونه هم اندازه اون بشه، یعنی اگر اندازه فرم شما 800 در 600 باشه، Browserایی که در اون فرم هست هم میتونه در اون اندازه سایت را نمایش بده، یعنی رزلوشن سایت نمایش داده شده هم میشه 800 در 600. برای مقید کردن اندازه Browser به اندازه Parent آن، می تونید از خصوصیت Align یا Anchors استفاده کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.