View Full Version : گفتگو: فروشگاه برنامه نویس, قیمتها
pesare_ariyayi
پنج شنبه 07 شهریور 1387, 17:45 عصر
سلام
خیلی خیلی ممنون از اینکه نرم افزار های به روز رو توی فروشگاهتون می زارید. اما قیمیتهاتون ناجوانمردانه گرونه. آخه درسته که sql server 2008 هیچجا نیست, اما خدا وکیلی تو بازاری که حق کپی رایتی وجود نداره درسته شما (که بزرگتر دنیای برنامه نویسی هستین و دوست دارین این هنر توسعه و اهمیت پیدا کنه) هم بیاید یک DVD رایت شده رو - هرچند از روی CD اوریجینال باشه و خودتون license رو چند صد هزار تومان خریده باشید - هر کدوم رو 10.000 تومان بفروشید؟
من vs.net 2008 رو هم با همین قیمت از شما گرفتم, لااقل یه تخفیف بزرگ باید واسه من (و کسایی مثل من) بزارید. هر چند این تخفیف توجیهی برای قیمت زیاد sql server 2008 نمی شه.
vahid4134
پنج شنبه 07 شهریور 1387, 23:04 عصر
سلام
خیلی خیلی ممنون از اینکه نرم افزار های به روز رو توی فروشگاهتون می زارید. اما قیمیتهاتون ناجوانمردانه گرونه. آخه درسته که sql server 2008 هیچجا نیست, اما خدا وکیلی تو بازاری که حق کپی رایتی وجود نداره درسته شما (که بزرگتر دنیای برنامه نویسی هستین و دوست دارین این هنر توسعه و اهمیت پیدا کنه) هم بیاید یک DVD رایت شده رو - هرچند از روی CD اوریجینال باشه و خودتون license رو چند صد هزار تومان خریده باشید - هر کدوم رو 10.000 تومان بفروشید؟
من vs.net 2008 رو هم با همین قیمت از شما گرفتم, لااقل یه تخفیف بزرگ باید واسه من (و کسایی مثل من) بزارید. هر چند این تخفیف توجیهی برای قیمت زیاد sql server 2008 نمی شه.
اولندش cd اورجینال رو که نمیشه به این راحتی رایت کرد و ... .
در مورد قیمت هم خوب حق بدید که به این قیمت بفروشن مگه برنامه نویس یه شرکت مثل امپرور هست که ... . می خواد یه چندتا بفروشه پول این سایت رو در بیاره. بعدش هم که فروخته شد از روش کپی می زنن و این ور و اونور میره
H2K
جمعه 08 شهریور 1387, 14:30 عصر
سلام
دوست عزيز اجبارى نيست كه حتما از اينجا خريد كنى و فكر هم نمى كنم كه اين سايت تنها جايى باشه كه اين برنامه رو دارِد شايد بتونين ارزان تر تهيه كنين:لبخندساده:
pesare_ariyayi
شنبه 09 شهریور 1387, 07:32 صبح
اولندش cd اورجینال رو که نمیشه به این راحتی رایت کرد و ... .
در مورد قیمت هم خوب حق بدید که به این قیمت بفروشن مگه برنامه نویس یه شرکت مثل امپرور هست که ... . می خواد یه چندتا بفروشه پول این سایت رو در بیاره. بعدش هم که فروخته شد از روش کپی می زنن و این ور و اونور میره
اگه چندتا می خواد بفروشه مگه درصدایی که رو DVD می کشه چقدر بیشتر از درآمد سایت هست؟!!!
سلام
دوست عزيز اجبارى نيست كه حتما از اينجا خريد كنى و فكر هم نمى كنم كه اين سايت تنها جايى باشه كه اين برنامه رو دارِد شايد بتونين ارزان تر تهيه كنين:لبخندساده:
اگر فقط قصد داشتم DVD رو تهیه کنم دیگه topic درست نمیکردم
مهدی کرامتی
یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:45 عصر
دیگران اگر نگارش های بدون مشکل اش رو مانند ما در اختیار داشته باشند هر یک از 6 نگارش SQL Server 2008 رو به قیمت حداقل 5000 تومان می فروشند که در مجموع می شود 30.000 تومان.
اما ما در فروشگاه تمام 6 نسخه را بهمراه شماره سریال معتبر 10.000 تومان ارائه کردیم.
با استفاده از شماره سریال های فوق می توانید نگارش های SQL Server 2008 را بدون مشکل به نگارش بالاتر ارتقاء دهید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.