View Full Version : سوال: دیکشنری تخصصی
hasanbeigi
جمعه 08 شهریور 1387, 01:06 صبح
سلام دوستان. از اینکه در جمع شما برنامه نویسها هستم خیلی خوشحالم.
من یه دیکشنری تخصصی دارم که می خوام بصورت دیشکنری آنلاین رو وب بذارم. تنها مشکلم (بزرگترین و مهمترین مشکل) اینه که از زبانهای برنامه نویسی سر درنمی یارم. می خوام از شما بپرسم که بهتره از چه زبانی استفاده بشه. و به چه صورتی؟
خیلی ممنونم ازتون
hasanbeigi
جمعه 08 شهریور 1387, 01:09 صبح
البته این رو هم بگم که دیکشنری من بصورت یک کتاب دیجیتاله و اگه اشتباه نکنم حتما باید به یک بانک اطلاعات تبدیل بشه.
milade
جمعه 08 شهریور 1387, 06:28 صبح
خوب الان اطلاعات دیکشنری چه طوری هست؟
در مورد زبان هم فرق نمی کنه چه vb or c# or c++ or dephi همشون می تونن کمکت کنن
به نظر من چون تازه کاری پروژه رو بده به یه نفر که بتونه کد رو برات بنویسه(چون اگه خودت بخوای این کار رو کنی 3 تا 4 ماه فقط باید اموزش ببینی)
در کل ما در خدمتیم
بای
as13851365
جمعه 08 شهریور 1387, 08:04 صبح
اولا جناب hasanbeigi در یک بخش سوالاتان را مطرح کنید
دوما شما می خواهید که این دیکشنری به صورت آنلاین باشه یعنی در سایت قرار گیرد ؟
اگر منظور شما چنین باشد که باید یک زبان برنامه نویسی سمت سرور رو یاد بگیرید مثلا php !
بعد دیکشنری خودتان را به صورت یک بانک تبدیل کنید! ( اگر فرمت فایل دیکشنری را که دارید بگویید بهتر می شه راهنمایی کرد ! )
hasanbeigi
جمعه 08 شهریور 1387, 10:28 صبح
سلام.
دقیقا. من می خوام دیکشنری بصورت آنلاین باشه.
دیکشنری من انگلیسی به انگلیسی هست که به صورت متن pdf که باید به صورت بانک اطلاعات در بیاد.
میشه بچه ها لطف کنن دقیقتر برام توضیح بدن که بهتره با چه زبانی نوشته بشه. و بانک اطلاعاتیش چطور باید تهیه بشه.
as13851365
جمعه 08 شهریور 1387, 15:20 عصر
سلام.
دقیقا. من می خوام دیکشنری بصورت آنلاین باشه.
دیکشنری من انگلیسی به انگلیسی هست که به صورت متن pdf که باید به صورت بانک اطلاعات در بیاد.
میشه بچه ها لطف کنن دقیقتر برام توضیح بدن که بهتره با چه زبانی نوشته بشه. و بانک اطلاعاتیش چطور باید تهیه بشه.
فایل شما pdf است !!!
به نظر من بیخیال بشید بهتر است
ولی در غیره این صورت شما می تونید اول برنامه ای برای تبدیل فایل pdf به فایل های دیگر (ورد - html - ... ) پیدا کنید تا فایل های شما به صورت متن در بیاید بعدا شما باید این اطلاعات رو در داخل بانک ذخیره کنید ( برای این کار هم شما می تونید یک برنامه بنویسید که این کار رو برای شما انجام بده ) بعد در آخر کار شما می تونید یک سایت طراحی کنید که طلاعات را از بانک بخونه و نشان بده
شما اگر مسیر بالا را به درستی دنبال کنید می تونید به خواسته خودتان برسید ( اگر راه میانبری پیدا کردید که خیلی خوب خواهد بود )
در ضمن من اول فکر کردم که فایل شما ایکسل یا ورد و یا یکی از این خانواده ها است ولی در هر صورت امیدوارم که موفق باشید
hasanbeigi
جمعه 08 شهریور 1387, 16:59 عصر
مرسی از همفکری شما. من تصمیم دارم که فایل پی دی افم رو رو همون طور که گفتی به فایل متنی تبدیل کنم. ولی مشکلم سر اینه که بعد از اینکه این کار رو کردم باید چی کار بکنم. بعدم اینکه بانک اطلاعاتی چطور کار می کنه و باید اطلاعات رو با چه نرم افزار و در چه محیطی به بانک وارد کرد. بعد هم اینکه سایتم رو با چه زبانی باید بنویسم(این سوال خنده داره چون من هیچ کدوم از زبانها رو بلد نیستم) و ...
دوستان عزیزی که می تونن من رو راهنمایی کنن دریغ نکنن. چون من ایران نیستم و دسترسی به منابع فارسی هم برام مقدور نیست. از لطف همتون ممنونم.
as13851365
جمعه 08 شهریور 1387, 18:35 عصر
من تصمیم دارم که فایل پی دی افم رو رو همون طور که گفتی به فایل متنی تبدیل کنم. ولی مشکلم سر اینه که بعد از اینکه این کار رو کردم باید چی کار بکنم.
شما اول مشخص کنید که می خواهید با چه زبانی سایت را طراحی کنید (php - asp - .....)
در قدم دوم فایل های pdf را به فایل های متنی تبدیل کنید
در قدم سوم محتوای فایل ها را داخل بانک ذخیره کنید
و در مرحله آخر سایت را بنویسید
بعدم اینکه بانک اطلاعاتی چطور کار می کن
منظور از بانک اطلاعاتی برنامه هایی نظر اکسس و mysql و غیره می باشد که به صورت جدول اطلاعات داخلش قرار می گیره
باید اطلاعات رو با چه نرم افزار و در چه محیطی به بانک وارد کرد.
بستگی به خودتان دارد ! یا می تونید یک برنامه مجزا برای این کار بنویسید یا این که این کار رو هم به صورت یک صفحه از سایت طراحی کنید ( راه اول ساده تر است )
hasanbeigi
شنبه 09 شهریور 1387, 07:31 صبح
سلام دوست عزیز من الان یه قسمت از اطلاعاتم رو آماده کردم. و تصمیم دارم که این دیکشنری آنلاین با phpنوشته بشه. اگر من یک بانک اکسس ایجاد بکنم می شه ازش در این قضیه استفاده کرد یا نه
as13851365
شنبه 09 شهریور 1387, 09:30 صبح
در باره بانک اکسس هم باید اول بدونید که آیا هاستی که در نظر دارید از بانک بهتری مثل mysql استفاده می کنه یا نه ؟
اگر استفاده می کنه که می تونید از این بانک استفاده کنید
خوب درباره زبان برنامه نویسی هم شما شروع کنید به نوشتن سایت هر کجا که با مشکل مواجه بودید در این انجمن اول جستجو کنید در صورتی که به جواب نرسیدید مطرح کنید تا دوستان جواب بدن :چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.