ورود

View Full Version : Ispکافی نت و مشکل Vpn

ahmad1358
جمعه 08 شهریور 1387, 11:44 صبح
با سلام من حدودا یک هفته ای هست که یه کافی نت رو راه اندازی کردم البته شرکت ما یه شرکت ISP و دیتا رو مستقیم از مخابرات میگیریم البته قسمت Accounting را هنوز را اندازی نکردیم فقط کافی نت با سرعت بالا داریم .
ما در قسمت کافی نت خودمون دیتا را مستقیم به یک سرور 2003 دادیم و Nat را انداختیم و از اونجا با یه شبکه تحت دمین و یه VPN اینترنت را تقسیم می کنیم بین کلاینت ها

مشکل 1: کلاینتها برای اتصال به اینترنت باید کانکشن Vpn رااجرا کنند و متصل شوند اتصال هم برقرار می شود ولی دیتا ندارند برای بار اول یعنی حتما باید یک بار کانکشن را دیسکانکت کنیم بعد دوباره کانکت کنیم تا اینجا به اینترنت متصل شدیم ولی بعد از 4 یا 5 دقیقه دوباره دیتا قطع می شود ولی اتصال هنوز برقرار است هنوز علت این موضوع را نفهمیدیم.(فایروال غیر فعال است)
مشکل 2: آیا میشه کاری کرد که اتصال Vpn نداشته باشیم و کلاینتها مستقیم به اینترنت دسترسی داشته باشند بعد از روشن شدن .
ممنون

cybercoder
جمعه 08 شهریور 1387, 16:54 عصر
VPN رو با خود RAS ویندوز زدی ؟
آره میشه

online_mansoor2007
جمعه 08 شهریور 1387, 20:25 عصر
سلام . vpn زدن نیاز نیست . با استفاده از برنامه ای مثل winroute میتونید nat انجام بدید و کارت شبکه ای که اینترنت داره را شیر کنی

cybercoder
یک شنبه 17 شهریور 1387, 23:41 عصر
سلام . vpn زدن نیاز نیست . با استفاده از برنامه ای مثل winroute میتونید nat انجام بدید و کارت شبکه ای که اینترنت داره را شیر کنی

در صورتیه که یک جا قرار داشته باشند

online_mansoor2007
دوشنبه 18 شهریور 1387, 16:13 عصر
در صورتیه که یک جا قرار داشته باشند

کاملاً درست . دوستمونم همین را فکر کنم خواسته بودند