ورود

View Full Version : گفتگو: درخواست ايجاد تالار (Autorun)

noshin2008
شنبه 09 شهریور 1387, 19:57 عصر
با سلام خدمت مديران سايت و ضمن عرضه خسته نباشيد!

ميخواستم بدونم كه مديران اينجا درواقع مسئولان سايت آيا ميتوانند امكان ايجاد تالاربراي برنامه هاي آتوران ساز ايجاد نمايند؟ ممنون ميشم از پاسختون!

با تشكر

vcldeveloper
شنبه 09 شهریور 1387, 22:35 عصر
1- فایده اش چی هست؟ برنامه های Autorun ساز برای کسایی مفید هستند که نمیخوان با برنامه نویسی درگیر بشند، پس جایگاه خاصی در یک انجمن برنامه نویسی ندارند.
2- استقبال کنندگان ازش چند نفر هستند؟

noshin2008
دوشنبه 11 شهریور 1387, 22:30 عصر
سلام .ممنون از پاسختون آقاي كشاورز.
ولي منظور شما رو من دقيقا نمي فهمم كه ميگيد براي كسايي مفيده كه نياز به برنامه نويسي ندارن و ميخوان كارشون راحت تر راه بيوفته.ولي من خيلي ببخشيد نبايد اين كارو بكنم ولي ميخوام بگم كه من يه جورايي پاسخ شمارو رد ميكنم.اول اينكه بيشتر نرم افزارهاي تو بازار براي زيبايي كار از اين روش استفاده ميكنن .ديگه اينكه از وقتي كه بيشتر نرم افزارها شي گرايي شده ديگه كمتر كسي سراغ برنامه هاي خسته كننده تابع گرا ميرن. سوم اين كه من ميبينم تو بيشتر سايتها كاربران به مشكلات اتوران و ستاپ خيلي بر ميخودن حالا خدارا شكر تالار ستاپ اينجا هست و من هم تا حالا هر سوالي پرسيدم بهش رسيدم
اما معمولا برنامه هاي اينستال و اتوران دستشون تو گردن همه البته فكر ميكنم نميگم دقيقا!!!
حالا درخواست من به اجبار نيست همينطور ميخواستم نظرمو مثل بقيه گفته باشم .البته باز هم ببخشيد
اگه شما فكر ميكنيد بد حرف زدم.

با تشكر

علیرضا مداح
دوشنبه 11 شهریور 1387, 22:39 عصر
سلام دوست عزیز،
یک تالار جدید زمانی ایجاد میگردد که :
1)کاملا" مرتبط با برنامه نویسی بوده و ارزش علمی کافی برای اختصاص یک تالار به آن را داشته باشد ،
2)استقبال کنندگان از آن در حد قابل قبولی باشد ،
در صورت احراز دو شرط فوق ، درخواست مورد نظر در سطح مدیران بررسی شده و در صورت امکان نسبت به ایجاد تالار مورد نظر اقدام میگردد ، هم اکنون 2 شرط اولیه ی مذکور در این خصوص برقرار نیست ،/

vcldeveloper
سه شنبه 12 شهریور 1387, 02:21 صبح
اول اينكه بيشتر نرم افزارهاي تو بازار براي زيبايي كار از اين روش استفاده ميكنن .ديگه اينكه از وقتي كه بيشتر نرم افزارها شي گرايي شده ديگه كمتر كسي سراغ برنامه هاي خسته كننده تابع گرا ميرن.
من متوجه نمیشم که این چه ربطی به پست من داره. خب، کسی نگفته از زبان های شی گرا استفاده نکنند، این همه زبان شی گرا، از اینها استفاده کنند. البته شی گرایی به معنی گرافیکی بودن ظاهر برنامه نیست!

Mahmood_M
سه شنبه 12 شهریور 1387, 04:54 صبح
بهتر بود دوستمون این طور منظورشون رو می گفتن که ساخت Autorun درواقع الآن جزء چرخه تولید و توزیع نرم افزار هست ...
اکثر کسایی که توی این سایت عضو هستن عضو شرکت یا جایی مثل شرکت هستن و برای اونها برنامه می نویسن ، فکر کنم برای کارفرما های این جور برنامه نویسها ، موضوع فروش برنامه یا کیفیتش توی فروش و توزیع نرم افزار به خریدارها مهم باشه ، AutoRun خوب یک ویژگی مفید می تونه باشه برای نرم افزاری که داره به دست مشتری داده میشه ...
البته اونقدر هم مهم نیست که مثلا مشتری ای رو جذب کنه و یا بد بودنش کسی رو از خرید برنامه پشیمون کنه یا ...
اما من شخصا همیشه دوست دارم برنامه ای که نوشتم و می خوام به وسیله سی دی اون رو بین چند نفر پخش کنم ، طوری باشه که گیرنده سی دی از همون ابتدایی که سی دی رو توی کامپیوترش می زاره لذت ببره و با صحنه ی جذابی روبرو بشه و این با یک AutoRun و Setup زیبا و با یک شیوه نصب جالب می تونه اتفاق بیافته ...
البته نرم افزارهای AutoRun سازی هم هستن که شاید واقعا ارزش بحث در موردشون وجود داشته باشه ، مثلا برنامه Multi Media Builder که فکر کنم معروفترین نرم افزار در این زمینه باشه ، قابلیتهای خیلی زیادی داره و مثلا میشه باهاش به راحتی یه Music Player یا یه چیزی مثل Media Player نوشت و همچنین قابلیت اسکریپت نویسی هم به یک زبان مخصوص خودش داره ...
نمی خوام تایید کنم که باید چنین تالاری توی سایت باشه ، اما به نظر من AutoRun هم برای نهایی کردن و توزیع یک برنامه خیلی مهم هست ...

موفق باشید ...

noshin2008
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 00:48 صبح
سلام.
ممنون آقاي Mahmood_N و همچنين تشكر از جناب كشاورز مدير ارشد.

بله من تقريبا منظورم حرفهايي بود كه شما نوشتيد.
ولي اقاي كشاورز به من گفتند كه سوال شما ربطي به سايت برنامه نويس نداره.ولي ايشون باز گفتند كه اگه تعداد درخواست بالا بود اين كارو انجام ميدن.البته من يه چيز بگم .درسته كه اينجا سايت برنامه نويس هست اما برنامه هاي آتوران ساز هم ميشه گفت به برنامه نويسي تقريبا نياز دارن البته تو اين سايت كسي به غير از من فكر نكنم درخواستي داده باشه اما من گشت ميزنم تو اينترنت ميبينم سواهاي زيادي در زمينه آتوران پرسيده شده.يعني ميخوام بگم پس برنامه هاي آتوران هم جاي خودشونو دارن.
اما آقاي كشاورز گفتند ربطي به سايت ما نداره نميدونم چ دليلي داشتن كه گفتن !
بالاخره ايشون يه چيزي ميدونن كه گفتن بيخودي كه يه چيزي رو مطرح نميكنن .
به هر حال من از تمامي دوستان سايت برنامه نويس خصوصا مديران اينجا تشكر و قدر داني ميكنم!

با تشكر