ورود

View Full Version : افزودن رمز بانک به برنامه برای باز کردن بانک

nassim_20
شنبه 09 شهریور 1387, 21:18 عصر
من از دیتابیس DBisam استفاده می کنم و برایش رمز کذاشتم دو تا مشکل دارم
1- با توجه به اینکه من رمز رو add کردم به پروژه موقع باز کردن باز هم از من پسورد می خواد
البته زمانیکه در یه برنامه جداگانه همین کار رو تکرار کردم مشکلی نداشت ولی در پروژه ام این مشکل رو دارم
2- بعد از اینکه بانک رو رمز دار کردم سرعت باز شدن و همچنین خوندن اطلاعات خیلی پایین اومده و جلوه بدی به پروژه داده چاره چیست؟

s.mostafa.rahmani
یک شنبه 10 شهریور 1387, 08:38 صبح
احتمالاً كامپوننتي كه باهاش كانكت شدي يه خاصيت LoginPrompt داره كه الان True هست، False بشه احتمالاً درست مي‌شه.

hadisalahi2
یک شنبه 10 شهریور 1387, 08:49 صبح
در صورتی که از کنترل ADO برای اتصال به بانک اطلاعاتی استفاده میکنی، خاصیت LoginPrompt رو برابر False قرار بده .
یا حق

nassim_20
یک شنبه 10 شهریور 1387, 10:42 صبح
من با DBISAMQuery وصل میشم و همچین خاصیتی نداره
در مورد سرعتش چی چکار کنم؟

دنیای دلفی
یک شنبه 10 شهریور 1387, 14:05 عصر
DBISAM اطلاعات رمز گذاري شده را به صورت كد شده با الگوريتمهاي رمز گذاري كد كرده و در بانك ذخيره مي كند . و موقع كار كردن با داشتن كد Decode كه همان رمز شماست داده ها را برمي گرداند . سرعت كاهش مي يابد ولي نه آنقدر كه محسوس باشد . من 5 الي 6 سال است با dbisam كار مي كنم همچين مشكلي نداشتم .
روش وارد كردن رمز به صورت زير است آيا با اين روش رمز را تزريق مي كنيد :

DBISAMSession1.AddPassword(رمز);

nassim_20
یک شنبه 10 شهریور 1387, 15:17 عصر
من به هر دو روش کد رو اضافه کردم ولی باز هم نشناخت

DBISAMSession1.AddPassword('11111');
Session.Open;
Session.AddPassword('11111');

در ضمن برای DBISAMQuery که می خواستم خاصیت sesstion Name اونها رو تعیین کنم به DBISAMSession1 این کامپوننت رو نشناخت و فقط گزینه defult داشت که انتخاب کردم و باز هم هیچ

یه سوال دیگه فایل dbisam.lck چه فایلیه چون موقع اجرا از نبود اون خطا میگیره

Valadi
یک شنبه 10 شهریور 1387, 18:03 عصر
DBISAM اطلاعات رمز گذاري شده را به صورت كد شده با الگوريتمهاي رمز گذاري كد كرده و در بانك ذخيره مي كند . و موقع كار كردن با داشتن كد Decode كه همان رمز شماست داده ها را برمي گرداند . سرعت كاهش مي يابد ولي نه آنقدر كه محسوس باشد . من 5 الي 6 سال است با dbisam كار مي كنم همچين مشكلي نداشتم .
روش وارد كردن رمز به صورت زير است آيا با اين روش رمز را تزريق مي كنيد :

DBISAMSession1.AddPassword(رمز);

با سلام
میشه یک مثال کوچک از این موضوع هم با Tabel و هم کوئری قرار بدید چون خیلی از اعضا به این مشکل برخوردند و به نحوی سوالشون در سایت مطرح کردند
موفق موید باشید

nassim_20
سه شنبه 12 شهریور 1387, 14:15 عصر
زمانیکه از دستور فوق استفاده می کنم این خطا رو میده

Cannot Perform this operation on an inactive session

و تنها رمز رو در کادری که نشون میده میپیذیره
در ضمن سرعت باز کردن بانک هم خیلی پایینه

دنیای دلفی
سه شنبه 12 شهریور 1387, 16:33 عصر
اين برنامه را نوشتم براي رفع اشكال كليه دوستان در استفاده صحيح از سيژن و رمز گذاري به وسيله كد نويسي در DBISAM

اميد اينكه مشكلتون حل شه