View Full Version : فارسي كردن چاپگر لیزری با پورت USB در محیط داس
frahimi
یک شنبه 10 شهریور 1387, 14:36 عصر
دوستان آیا نرم افزاری هست که بتوان چاپگر های لیزری با پورت usb را در محیط داس فارسی کرد
برای چاپگرهای لیزری که پورت lpt دارند را با laserf میتوان فارسی کرد اما در مورد چاپگرهای لیزری که فقط پورت usb دارند اگر دوستان راهنمائی بفرمایند متشکر میشوم.
pooyeshpajooh
یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:14 عصر
بله در همین بخش دنبال dosprn بگرد
منتها شرطش اینه که برنامه تحت داست تو محیط ویندوز هم کار کنه که اکثرا کار میکنه
noorieh
سه شنبه 28 آبان 1387, 11:36 صبح
سلام
راه بهتري هم هست!!!
اختصاصيه!!!!
اول پرينتر رو share كنيد و بعد از دستوري مشابه دستور زير استفاده كنيد (البته با اين كار توي ويندوز مي تونيد از چاپگر با پورت usb توسط برنامه هاي تحت داس استفاده كنيد):
net use lpt1: \\192.168.0.10\HPlaser (file://\\192.168.0.10\HPlaser)
rostamiani
شنبه 30 آبان 1388, 08:37 صبح
سلام
راه بهتري هم هست!!!
اختصاصيه!!!!
اول پرينتر رو share كنيد و بعد از دستوري مشابه دستور زير استفاده كنيد (البته با اين كار توي ويندوز مي تونيد از چاپگر با پورت usb توسط برنامه هاي تحت داس استفاده كنيد):
net use lpt1: \\192.168.0.10\HPlaser (file://\\192.168.0.10\HPlaser)
البته این در صورتیه که پرینتر روی حالت text تنظیم شده باشه که در این صورت برنامه های ویندوز دچار مشکل میشن !
بهتره از برنامه هایی مثل DOSPRN و DOS2USB استفاده کنید تا خروجی Text رو به حالت فرمت بندی شده ویندوز تبدیل می کنند
saeed_82
شنبه 24 بهمن 1388, 16:17 عصر
من یه برنامه تحت داس مربوط به اطلاعات دانش آموزان و صدور کارنامه مدارس آموزش و پرورش دارم
متاسفانه حتی با DosPrn هم نمیتونم فارسی پرینت بگیرم
به محض صدور دستور چاپ یه سری حروف نامفهوم میزنه و تمام کاغذها رو میکشه
چاپگر هم یو اس بی لیزری هست
من شنیدم نرم افزار DosPrn احتیاچی به فارسی کردن نداره ولی متاسفانه اینجا که جواب نداد
کسی راه حلی نداره؟
pooyeshpajooh
سه شنبه 27 بهمن 1388, 09:21 صبح
احتمالا برنامه تحت داس شما قبل از چاپ فارسی ساز های چاپگر داس را به پرینتر ارسال می کند و راه حل اینست که اگر به سورس برنامه داس دسترسی ندارید فایهای مربوطه به فارسی سازی چاپگر را از مسیر برنامه پاک کنید(فایهایی نظیر lqdr.com lqr.com laserf.comو .....
تا اینکار انجام نشود
احتمال دوم اینست که کد پیج را در برنامه dosprn تغییر نداده باشد پس از نصب dosprn تب فونت را انتخاب نموده و قسمت CP را انتخاب نموده وان را در حالت farsi تنظیم کنید
هچنین فونت انتخاب شده حتما باید courier new باشد
tk2005730
چهارشنبه 19 خرداد 1389, 12:37 عصر
سلام من برنامه dosprn را برای کدپیج ایران سیستم نوشتم و برای بسیاری از نرم افزارهای ایران درست کار می کنه اگه بخواین می تونم بهتون بدم منتها هزینه داره!!!!!!
ایمیل:hyousofi@noornet.net
tk2005730@yahoo.com
بني حسيني
پنج شنبه 20 خرداد 1389, 10:21 صبح
تو برنامه آموزش و پرورش يه شاخه به نام lst وجود داره كه يه فايل تكست توش هست به نام rpg1 اين فايل آخرين گزارشيه كه ديدي. ببين اون فايل براي چاپ بدردت مي خوره بدردت مي خوره يا نه.
Mahsoft
شنبه 03 آبان 1393, 16:59 عصر
سلام و عرض ادب
من برنامه نویسی می کنم خواستم چند تا سوال بکنم اگه راه نمایی کنی ممنونم
1. من با فاکس پرو 2.6 داس می نویسم اولا این برنامه dosprn رو پیدا نکردم اگه میشه راهنمایی کنین که کجا دانلودش کنم .
2.اینه من برای ارسال گزارشاتم به پرینترهای لیزری می تونم از این برنامه استفاده کنم ؟ می دونید که نحوه ارسال گزارشات تو داس بصورت پرتابله اکه با دستورات خاصی پرینترهای یوزنی فشرده میشن آیا همین قابلیت برای ای نرم افزار هم هست یا نه مثلا یک گزارش از لحاظ عرض فشرده می شه پا پیتچ 20 درصورتی که حالت عادی ار کاغذ A4 بیرون می زنه ؟
ممنون میشم اگه بتونین جوابمو بدید
Mahsoft
شنبه 03 آبان 1393, 17:23 عصر
سلام جناب پویش پژو
با تشکر از راهنمائیاتون بعضی از گزارشات من توسط کد پیچ های فاکس فشرده می شوند تا در کاغذ A4 جا بشوند آیا با این نرم افزار می تونم همین حالت رو داشته باشم مثلا گزارش سند حسابداری من 200 کارکتر داره در هر عرضش که مسلما از پهنای کاغذ A4 بیشتره که من موقع چاپ با ارسال کد اسکی حالت فشردگی چاپگرمو روی 17 یا 20 میزارم آیا با همان دستورهای فایل تکست من روی پرینتر لیزری فشرده میشن یا نه ؟
در ضمن می خواستم بدونم آیا سوئیچ هم داره یا دستورات داس شکل که Portabl یاLandescape چاپگرمو تنظیم کنم ؟
با تشکر
Mahsoft
یک شنبه 04 آبان 1393, 18:27 عصر
آقا یکی منو کمک کنه
1. اعداد من فارسی چاپ نمیشن .
2.اینکه می خوام بدونم این نرم افزار رو میشه در فاکس با پارامتر حالات چاپشو از قبیل پرتاب کردن و لنداسکیپ یا درشتی Cpi و غیره رو تنظیم کرد اگه از کاربرا کسی چیزی می دونه بگه ممنون میشم راهنمائی کنید.
EBRAHIM_BANIHOSEINI
دوشنبه 10 آذر 1393, 00:23 صبح
برای فارسی کردن اعداد به کنترل پنل برو سپس regional and language رو باز کن. تو تب regional option کلید customize رو بزن. آخرین کمبو باکس باید national باشه.
hassan p.b
جمعه 09 مرداد 1394, 00:28 صبح
برنامه dos print برای همین کار میباشد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.