ورود

View Full Version : بازیابی صفحه Cache شده

par_parvaz
یک شنبه 10 شهریور 1387, 16:20 عصر
با عرض سلام
دوستان من نیاز شدیدی به کمک دارم، یک page دارم دارای چندین Grid تودرتو است. که در آخرین سطح جدول به ازای هر row یک response.redirect به صفحه جدید دارم.
میخواهم در این صفحه جدید وقتی دکمه برگشت را کلیک می کنم دقیقا صفحه قبلی را نمایش بدهد. یعنی همان جدولها با همان سطرهای انتخاب شده.
یعنی مثل زمانی عمل کند که وقتی با BACK IE بر می گردیم اطلاعات را می بینیم.

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 10:18 صبح
لطفا کمک کنید
منتظرم

milade
دوشنبه 11 شهریور 1387, 10:36 صبح
سلام
ببین این کد رو که می دم کاربر رو بر می گردونه همون موقعیت اما نمی دونم(امتحان نکردم)که همون خونه رو فعال کنه یا نه!!!
اینه:

smartNavigation="true"
این رو توی مقدار pages این طوری بزار

<pages smartNavigation="true" >
بای

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:00 صبح
نه متاسفانه، درست کار نمی کند.
من می خوام وقتی کاربر به صفحه مورد نظر می رود جدول ها را با همان سطر های انتخاب شده ببیند.

milade
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:13 صبح
نه متاسفانه، درست کار نمی کند.

می شه بگید کد رو کجا گذاشتید؟
باید توی web.config بزاریدا
بای

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:19 صبح
بله
<system.web>
<pages smartNavigation="true" />
</system.web>

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:20 صبح
ببخشید من این سوال رو می پرسم، من تونستم منظورم رو کامل برسونم؟

milade
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:43 صبح
بله من که منظورتون رو کامل می فهمم.
حالا چرا می خوای این کار رو کنی؟
بای

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:54 صبح
تشکر از اینکه پاسخ می دهید.
برای اینکه کاربر وقتی به صفحه جدولها برگشت مجبور نباشه مجددا به ازای هر جدول سطر مورد نظر رو انتخاب کنه تا به آخرین جدول برسه حالا از اون جدول به صفحه دیگری هدایت شود.

milade
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:57 صبح
خوب شما تکنیکتون رو عوض کنید(چرا جدول جدول یا گرید در گرید؟؟)
(دعوا نداریما نظره!!!)
بای

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 12:10 عصر
چون حجم اطلاعات زیاد است. در شروع از TreeView استفاده کرده بودم ولی با حجم اطلاعات زیاد جوابگو نیست یعنی نمی توان در هر level صفحه بندی (paging) تعریف کرد ولی در Gridview این امکان وجود دارد.
یه سوال دیگر
آیا امکان دارد با کد یک سطر از جدول را انتخاب کرد.(programmatically select row gridview)

twelve
دوشنبه 11 شهریور 1387, 12:31 عصر
میخواهم در این صفحه جدید وقتی دکمه برگشت را کلیک می کنم دقیقا صفحه قبلی را نمایش بدهد. یعنی همان جدولها با همان سطرهای انتخاب شده.

شما یه دکمه بازگشت در صفحه جدید درست کنید و با جاوا اسکریپت به صفحه قبل برگردید

<input type='button' value='Back' onClick='javascript: history.go(-1)' />

آیا امکان دارد با کد یک سطر از جدول را انتخاب کرد
آره ، مطلب زیاده جستجو کنید

peymannaji
دوشنبه 11 شهریور 1387, 12:58 عصر
منظورتون اگه اشتباه نکرده باشم این هست که یک صفحه دارید که درون اون یک گرید هست و امکان این رو دارید که در گرید آیتم هایی که در سطرها هست رو تغییر بدید مثلا در هر سطر یک Drop Down list‌ گذاشتید و از داخل اون یک آیتم انتخاب کردید و موارد مشابه ... و حالا شما به یک صفحه جدید لینک میشید و میخواهید با یک دکمه BACK یا هر اسمی به صفحه قبل برید و دقیقا همون تنظیمات را که قبلا انجام داده اید رو ببینید . آیا درست متوجه شدم ؟؟؟

اگر حدسم درست باشه :

اگر دقت کرده باشید شما یه چیزی نیاز به دکمه های Back , Forward اینترنت اکسپلورر دارید . شاید دیده باشید زمانی که یک فرم رو پر کردید و اتفاقی با موس به صفحه قبل مرید با زدن دکمه Forward میتونید دوبار قرم خودتون رو ببینید بدون اینکه فرم رست شده باشه ... البته در اکثر مواقع به اینصورت هست ....

برای این مورد من دو جیز به ذهنم میاد :
1- چک کردن ViewState که Disable نباشه .
2- استفاده از کد جاوا اسکریپت برای برگشت به صفحه قبل یا جلو که در واقع کار همان دکمه های Back , Forward مربوط به مرور گر وب شما رو انجام میده .

مطالعه بفرمائید - کدهای مربوطه به زبان جاوا اسکریپت بهمراه مثال های تکمیلی : http://www.pageresource.com/jscript/jhist.htm و http://www.w3schools.com/htmldom/dom_obj_history.asp

یه تستی انجام بدید امیدوارم مشکل حل بشه .

par_parvaz
دوشنبه 11 شهریور 1387, 13:53 عصر
واقعا لطف کردید.
دقیقا همون چیزی بود که می خواستم.