View Full Version : سوال: تاریخ میلادی به شمسی در دلفی
delara
یک شنبه 10 شهریور 1387, 22:13 عصر
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه تاریخ جاری سیستم رو گرفت و یه شکل شمسی در بانک اطلاعات ذخیره کرد؟
ENG_COM1979
دوشنبه 11 شهریور 1387, 08:20 صبح
سلام دوست عزیز فایلی به نام udate رو باید واست میل کنم که add file to project اش کنی. بعد در قسمت uses برنامه کلمه udate رو اضافه کن و کد زیر رو در on create فرمت بنویس البته قبلش یه label توی فرم بذار و در نهایت label رو به dbedit ای که به بانک sql ات نصب هست نسبت بده
var
d,y:t_date;
yy,mm,dd:word;
begin
decodedate(date,yy,mm,dd);
d.y:=yy;
d.m:=mm;
d.d:=dd;
mtosh(d,y);
label1.Caption:=inttostr(y.y)+'/'+inttostr(y.m)+'/'+inttostr(y.d);
من تا بحال در چندی برنامه از این روش استفاده کردم.
البته می تونی از shamsi.dll هم استفاده کنی.
در صورت تمایل یا آدرس میلتون رو بدید یا یه روشی بگید که فایل udate رو واستون بفرستم
delara
دوشنبه 11 شهریور 1387, 23:20 عصر
ممنون از راهنماییتون این ایمیل من هست:
tanha_vamandeh@yahoo.com
اگه میشه 1 توضیح مختصری راجع به استفاده از shamsi.dll بدید من فایلشو دارم اما نمی دونم چطور استفاده کنم
ENG_COM1979
سه شنبه 12 شهریور 1387, 09:32 صبح
فایلتون رو توی system32 کپی کنید سپس در start\run عبارت regsvr32 shamsi.dll رو بنویسید و اینتر بزنید. پیغام موفقیت رو می بینید بعد باید برید توی دلفی project\import type library رو اجرا کن و از لیست قسمت بالا آیتم مربوط به Shamsi رو انتخاب کن فکر کنم عبارت"oxin soft shamsi calander..." رو انتخاب کن و بعد install سپس برید توی tab activeX مشخصه shamsi.dll رو می بیند به یکی از فرمهای برنامه اضافه اش کنید و سپس می تونید از توابع اش استفاده نمایید. کارهای فوق رو که انجام دادید اگه با موفقیت انجام شد بگید که توابع رو هم بهتون بدم
موفق باشید.
yfarzad
دوشنبه 18 شهریور 1387, 22:48 عصر
چگونه می توانیم از dll persisn در دلفی استفاده کنیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.