ورود

View Full Version : نصب خودکار ASP و ISS

eniak.master
دوشنبه 11 شهریور 1387, 11:42 صبح
با سلام
میخواستم بدونم برنامه ای هست که خودکار IIS و ASP رو نصب و تنظیمات رو انجام بده
مثل WAMP Server برای PHP
ممنون .

moosa2007
دوشنبه 11 شهریور 1387, 12:01 عصر
سلام دوست من
آخه Asp3.0 و iis که تنظیمی نداره که به مرحله ارائه نرم افزار هم برسه

eniak.master
دوشنبه 11 شهریور 1387, 21:07 عصر
فرمایش شما صحیح است .
ولی کاربران کامپیوتر که در ویندوز هیچ تخصصی ندارند را نمیشود با یک راهنما توجیح کرد .
مثلا فرض کنید که اگر در یک سی دی فایلهای سایت و ASP را قرار داده و در اختیار هزاران نفر بگذارید ، حتما احتیاج به یک برنامه نصب و یا اینستال شیلد و یا چیزی شبیه WAMPSERVER در PHP خواهید داشت تا کاربر به راحتی فقط با زدن دکمه نصب و یا حداکثر فقط با کپی کردن سی دی در یک شاخه خاص ، بتواند سایت را بصورت آفلاین در رایانه شخصی اش بالا آورد .
لطفا راهنمایی فرمایید .

aryaei2000
دوشنبه 11 شهریور 1387, 22:33 عصر
شما اگه IIS رو نصب کنید ASP خودش نصب میشه

eworkpro
دوشنبه 11 شهریور 1387, 22:37 عصر
هیچ راهی جز نصب دات نت فریم ورک و iis نیست .البته اگه دیتابیس هم داشته باشه که یه engine , ms sql هم باید اضافه نصب کنی . اون برنامه هایی رو هم که می بینی برای php هست بدلیل اینه که برا تو شبیه سازی کنه لینوکس رو . ولی تو ویندوز و ویژال استودیو که دیگه برنامه کمکی می خوای چیکار ! از لحاظ نصب کردن هم بیشتر از 5 دقیقه حالا دیگه آخرش 10 دقیقه کار نمی بره .

eniak.master
سه شنبه 12 شهریور 1387, 12:02 عصر
شما اگه IIS رو نصب کنید ASP خودش نصب میشه

بله بنده می تونم نصب کنم و خیلی هم راحته ، ولی 1000 تا 5000 کاربر رایانه با سلیقه های متفاوت و سوادهای متفاوت که نمی تونند هم سی دی ویندوز داشته باشند تا IIS نصب کنند و هم تنظیماتش رو ( هرچند راحت) انجام دهند .

اگر بشه نرم افزاری برای این کار درست کرد هم خیلی بهتره و دیگر احتیاجی به نصب دستی نیست .

منتظر جواب شما هستم .

moosa2007
سه شنبه 12 شهریور 1387, 12:30 عصر
سلام دوست من
پروژه ای که شما میخواهین ارائه بدهید فکر نکنم بیشتر از 20مگابایت باشه خوب چرا در داخل این سی دی ویندوز را همراه با آموزش طریقه نصب iis نمی گنجانید ؟
با این کار خیلی سریع تر به نتیجه میرسین
یه کار دیگه هم میتوانید انجام بدید اون هم اینه که فایلهایی که برای نصب iis از روی سی دی گرفته میشن رو جدا کنی و بعد از طریق آموزش نصب به همین راحتی به نتیجه مطلوب میرسی

صددرصد اون کسی که داره از پروژه شما استفاده میکنه حتی خیلی ضعیف هم که شده به طور کلی با ویندوز و اصول سایت آشنا هست
موفق باشی
روزه و نمازت هم قبول خق

eniak.master
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 08:19 صبح
صددرصد اون کسی که داره از پروژه شما استفاده میکنه حتی خیلی ضعیف هم که شده به طور کلی با ویندوز و اصول سایت آشنا هست

روزه و نمازت هم قبول خق

اولا نماز و روزه شما هم قبول
دوما با حرف شما موافق نیستم . چون کاربران اصلا به دنبال دردسر نمی گردند و فقط لازمه که یک مشکل کوچک پیش بیاد و کلا عطایش را به لقایش ببخشند .
احتمال بسیار زیاد از بر و بچ ASP کار کسی نمی تونه این کار رو بکنه و مجبورم این عنوان تاپیک را به بخش برنامه نویسان ویندوز منتقل کنم .
متشکر

milade
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 09:45 صبح
ببخشد این تایپیک چه ربطی به asp.net داشت
فکر کنم تالار asp هم وجود داشته باشه ها

موفق باشید