ورود

View Full Version : سوال: تغییر نام بانک اطلاعاتی ASPNETDB ...

moji2007
سه شنبه 12 شهریور 1387, 10:31 صبح
دوستان من یه مشکل دارم که حتما باید بانک اطلاعاتی ASPNETDB که خود ASP.NET برای ایجاد کاربران و رولها ایجاد می کنه رو تغییر اسم بدم ولی هر بار که اون رو تغییر می دم دوباره یه بانک با همون نام ASPNETDB ایجاد می شه .
لطفا من رو راهنمایی کنید چطوری می تونم این بانک رو تغییر نام بدم چون برای بارگزاری در وب باید نام بانک من یکتا باشه :گیج:

در حاشیه : راهی هست که اطلاعات کاربران را در یک بانک دیگر رستور کنم و بعد مثلا جای این تغییرات رو تعریف کنم .

mehdi.mousavi
سه شنبه 12 شهریور 1387, 10:59 صبح
دوستان من یه مشکل دارم که حتما باید بانک اطلاعاتی ASPNETDB که خود ASP.NET برای ایجاد کاربران و رولها ایجاد می کنه رو تغییر اسم بدم ولی هر بار که اون رو تغییر می دم دوباره یه بانک با همون نام ASPNETDB ایجاد می شه .
لطفا من رو راهنمایی کنید چطوری می تونم این بانک رو تغییر نام بدم چون برای بارگزاری در وب باید نام بانک من یکتا باشه :گیج:

در حاشیه : راهی هست که اطلاعات کاربران را در یک بانک دیگر رستور کنم و بعد مثلا جای این تغییرات رو تعریف کنم .

سلام.
با rename کردن اسم بانک کار به جایی نمیبرید. اگر میخواهید جداول مربوط به Membership Provider رو به بانک خودتون اضافه کنید، باید به Command Prompt رفته، و دستور زیر رو وارد کنید:

aspnet_regsql -W

به این ترتیب Wizard ای باز میشه، که به شما امکان میده تا نام بانک رو انتخاب کنید. در نهایت، بعد از نکمیل مراحل Wizard، جداول مربوطه در بانک شما ایجاد خواهند شد. به یاد داشته باشید که Command Prompt رو از منوی Visual Studio Tools در Start Menu باز کنید.

skflower
شنبه 24 بهمن 1388, 09:21 صبح
سلام.
با rename کردن اسم بانک کار به جایی نمیبرید. اگر میخواهید جداول مربوط به Membership Provider رو به بانک خودتون اضافه کنید، باید به Command Prompt رفته، و دستور زیر رو وارد کنید:

aspnet_regsql -W

به این ترتیب Wizard ای باز میشه، که به شما امکان میده تا نام بانک رو انتخاب کنید. در نهایت، بعد از نکمیل مراحل Wizard، جداول مربوطه در بانک شما ایجاد خواهند شد. به یاد داشته باشید که Command Prompt رو از منوی Visual Studio Tools در Start Menu باز کنید.

دوست عزیز. بعد از انجام این کارها چطوری بانک اطلاعاتی رو که توش جداول ایجاد شده رو به پروژم اضافه کنم؟

Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 11:58 صبح
دوست عزیز. بعد از انجام این کارها چطوری بانک اطلاعاتی رو که توش جداول ایجاد شده رو به پروژم اضافه کنم؟

لازم نيست به پروژه ( به صورت فيزيكي ) اضافه كنيد (چه بسا كه اشكالي هم ندارد). در وب كانفيك رشته اتصال را به ديتابيس جديد انتصاب بديد

m1pfard
شنبه 24 بهمن 1388, 15:15 عصر
<connectionStrings>
<remove name="LocalSqlServer"/>
<add name="LocalSqlServer" connectionString="Data Source=1.1.1.1;Initial Catalog=DBNAME;User Id=DBUSERNAME;Password=DBPASSWORD"/>
</connectionStrings>

<membership>
<providers>
<clear/>
<add name="AspNetSqlMembershipProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider" connectionStringName="LocalSqlServer" enablePasswordRetrieval="false" enablePasswordReset="true" requiresQuestionAndAnswer="false" applicationName="/" requiresUniqueEmail="true" passwordFormat="Hashed" maxInvalidPasswordAttempts="10" minRequiredPasswordLength="5" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" passwordAttemptWindow="20" passwordStrengthRegularExpression=""/>
</providers>
</membership>

skflower
شنبه 24 بهمن 1388, 15:17 عصر
لازم نیست به پروژه ( به صورت فیزیکی ) اضافه کنید (چه بسا که اشکالی هم ندارد). در وب کانفیک رشته اتصال را به دیتابیس جدید انتصاب بدید

اینکارو که از اول کردم. ولی اررو میده. ارورهای مختلف و رنگا و رنگ.