View Full Version : پايگاه داده توزيع شده
darioush01
سه شنبه 12 شهریور 1387, 10:57 صبح
با سلام
ممکنه در مورد پايگاه داده توزيع شده و نحوه پياده سازی اون راهنماييم کنين .
AminSobati
سه شنبه 12 شهریور 1387, 21:00 عصر
دوست عزیزم مطلب درخواستی شما به شکل مقاله های بلند بالا در اینترنت موجوده. چیزی نیست که در Forum کسی توضیح بده. لطفا مطالعه بفرمایید و اگر سوال داشتین به Forum پست کنین
darioush01
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 17:20 عصر
من يه برنامه ساده می خوام , اصلا نمی دونم چطور بايد پياده سازيش کنم , يعنی اصلا بايد دو تا سيستم داشته باشم که ديتابيس ها روی اونا قرار داشته باشن , يه کم راهنماييم کنين ممنون ميشم .:ناراحت:
رضا عربلو
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 18:08 عصر
خودت وقت نمی ذاری سوالت را کامل بپرسی. کمتر از 100 کاراکتر تایپ کردی اونوقت انتظار داری؟
در مرود برنامه ات بیشتر توضیح بده. چی هست؟ چرا بایستی دوتا دیتابیس داشته باشی؟ خودت تا کجا پیش رفتی؟
darioush01
جمعه 15 شهریور 1387, 00:06 صبح
استاد من اگه می دونستم چيکار بايد بکنم حتما سوال کامل تری می پرسيدم , اما من اصلا نمی دونم واسه پياده سازی چيکار بايد کرد و به چه چيز هايی نياز هست فقط يه چيزای تئوری می دونم و بايد يه برنامه واسش ارائه کنم . پس نيآز به راهنمايی واسه نحوه پياده سازيش دارم که به چه چيزهايی نياز دارم و چيکار بايد بکنم
Itist82
سه شنبه 16 مهر 1387, 14:23 عصر
دوست عزیز پایگاه داده توزیع شده به معنای واقعی یه مفهومه که هنوز هیچ شرکتی اونو پیاده سازی نکرده! البته یه ساپورت های محدودی هم ماکروسافت و هم اوراکل توی نسخه های جدید ترشون دارن که البته خیلی کار داره تا اون توزیع شدگی واقعی. مفهومیه که همون طور که گفتن توی مقالات بلند بالا می شه پیدا کرد و جزو درس پایگاه داده پیشرفته(ارشد نرم افزار) هم هست.
اما احتمالا شما چیز دیگه ای می خوای، چرا دوتا پایگاه داده؟ شرایط پروژه تون چیه؟ دومین پایگاه برای بک آپه یا کار دیگه ای؟ اینا رو توضیح بدید، حتما کسی پیدا می شه کمکتون کنه.
می گن مشکلی رو که بشه توضیح داد حتما راه حلی هم داره! پس اگه راه حل می خواهید توضیح مشکل حد اقل کاره!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.