View Full Version : سوال: وارد کردن اطلاعات در سایت اینترنتی به وسیله نرم افزار
alicomputer
سه شنبه 12 شهریور 1387, 12:37 عصر
سلام
چطوری می شه اطلاعاتی را بوسیله نرم افزاری که خودمان نوشتیم در یک سایت وارد نماییم. البته فقط با نرم افزار و بدون نوشتن اطلاعات در سایت.
مثلاا برنامه ای که لیست افرادی در آن ذخیره شده حال بخواهیم این نام ها را در سایتی وارد نماییم حال باید چه کار کنیم تا اطلاعات به صورت خودکار و فقط با زدن یک دکمه اسم افراد یکی یکی در سایت وارد شود
r0ot$harp
سه شنبه 12 شهریور 1387, 13:34 عصر
سلام
چطوری می شه اطلاعاتی را بوسیله نرم افزاری که خودمان نوشتیم در یک سایت وارد نماییم. البته فقط با نرم افزار و بدون نوشتن اطلاعات در سایت.
مثلاا برنامه ای که لیست افرادی در آن ذخیره شده حال بخواهیم این نام ها را در سایتی وارد نماییم حال باید چه کار کنیم تا اطلاعات به صورت خودکار و فقط با زدن یک دکمه اسم افراد یکی یکی در سایت وارد شود
دوست عزیز این کار با سوکت امکان پذیره که :قهقهه::قهقهه::قهقهه: خودم خورشمممممممم :گریه::خجالت::خجالت: . اسم سایت رو بنویس همچنین قسمتی که می خوای اطلاعات رو توش بریزی هم بگو تا اگر از دستم بر می آمد کاملا راهنمایی کنم .
:عصبانی++::عصبانی++:
باتشکر احسان
alicomputer
سه شنبه 12 شهریور 1387, 17:38 عصر
فرض کنیم در نرم افزار من تعدادی user name و pass سایت یاهو برای نمایش ایمیل وجود دارد حال اگر من می خواهم با زدن دکمه ای مقدار هر رکورد در دو تکس سایت یاهو (user name و pass) قرار گیرد چه باید بکنم.
r0ot$harp
سه شنبه 12 شهریور 1387, 20:34 عصر
فرض کنیم در نرم افزار من تعدادی user name و pass سایت یاهو برای نمایش ایمیل وجود دارد حال اگر من می خواهم با زدن دکمه ای مقدار هر رکورد در دو تکس سایت یاهو (user name و pass) قرار گیرد چه باید بکنم.
دوست عزیز بهترین راه برای این کار استفاده از Winsock هست ولی من تا به امروز با اینکه چگونه به HTTPS وصل شم راهی پیدا نکردم !!! :عصبانی::عصبانی::عصبانی::عصب نی++::عصبانی++::عصبانی++::متفک ::متفکر: نمی دونم آیا دوستان می دونند چونه یا نه ؟ :متفکر::متفکر::متفکر:
ولی راه بعدی استفاده از Inet هست و نوشتن یه Header که به شما کمک می کند تا بتوانید اصلاعات مورد نظر خود را به سایت بفرستید .
باتشکر احسان
amirzibaee
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 12:06 عصر
سلام آقا
کسی میتونه به من کمک کنه بدون اینکه وارد یه سایت بشم فقط آدرس رو بهش بدم بعد اون فرم رو واسم پر کنه ؟
نه مثل یاهو بلکه ساده مثل نظرات در بلاگفا !!!
من آدرس صفحه نظرات رو بدم بعد اون واسم یه نظر پست کنه !!!!
Help Me !!! :کف:
r0ot$harp
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 16:43 عصر
سلام آقا
کسی میتونه به من کمک کنه بدون اینکه وارد یه سایت بشم فقط آدرس رو بهش بدم بعد اون فرم رو واسم پر کنه ؟
نه مثل یاهو بلکه ساده مثل نظرات در بلاگفا !!!
من آدرس صفحه نظرات رو بدم بعد اون واسم یه نظر پست کنه !!!!
Help Me !!! :کف:
دوست عزیز فکر می کنی خیلی راحت هست ؟
اگر همچنین فکری می کنید بشینید فقط Header های مورد نظر رو بنویسید :قهقهه::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: جالت::خجالت:
باتشکر احسان
amirzibaee
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 01:43 صبح
منظورت از این حرف چیه دوست عزیز
یعنی چی به این راحتا نیست !!!!!!!! مگه میخوایم چیکار کنیم که بزرگش میکنی ؟
اگه شما واست خیلی سخته و نمیتونی هیچ قسمتی کمکم کنی خودم مینویسم !!
آقا هیچکی غیر از آقا احسان نمیتونه همکاری کنه ؟!!!
r0ot$harp
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 04:11 صبح
منظورت از این حرف چیه دوست عزیز
یعنی چی به این راحتا نیست !!!!!!!! مگه میخوایم چیکار کنیم که بزرگش میکنی ؟
اگه شما واست خیلی سخته و نمیتونی هیچ قسمتی کمکم کنی خودم مینویسم !!
آقا هیچکی غیر از آقا احسان نمیتونه همکاری کنه ؟!!!
دوست عزیز من از شما عذر می خوام که تویه دل شما رو خالی کردم . و حرف راست رو زدم که کمی مشکله . شما رو تنها می زارم تا بتنونید به راحتی این برنامه رو بنویسید . نشد نداره ولی کمی مشکله :قهقهه::قهقهه::قهقهه::لبخند:: بخند:
دوست عزیز بهتره بری PHP و مخصوصا ASP.NET که زبان سیستم مدیریت Blogfa رو یاد بگیری و ببینی چه جوری می تونی اطلاعات رو POST یا GET کنی .
در آخرم یه عکس واست می زارم از Spammer من که نگه دروغه .
یکی از سایت Ariyateams.com
http://i34.tinypic.com/67le2h.gif
http://i37.tinypic.com/10dcrp4.jpg
واین یکی برای سایت معروف و محبوب Rapfa.com
http://i33.tinypic.com/298mbr.jpg
باتشکر احسان
amirzibaee
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 18:27 عصر
من تا الان تونستم فقط یه روباط درست کنک که صفحه نظرات بلاگفا رو باز کنه !!! شما نمیتونید راهی بدید که خودش فیلد ها رو پر کنه و درج نظر رو بزنه ؟
مانند روبات یاهو توی روم که خودش روی پنجره روم فاکوس و قسمت تکست متن مورد نظر رو وارد و سپس سند میکنه !!!
به نظر شما نمیشه این کارو با صفحه نظرات کرد ؟ :لبخند:
شما احسان جان قسمت تاپیک روباط بلاگفا هم همکاری داشتی . خوب میشه اگه اینجا هم همکاری کنی :چشمک:
r0ot$harp
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 18:45 عصر
من تا الان تونستم فقط یه روباط درست کنک که صفحه نظرات بلاگفا رو باز کنه !!! شما نمیتونید راهی بدید که خودش فیلد ها رو پر کنه و درج نظر رو بزنه ؟
مانند روبات یاهو توی روم که خودش روی پنجره روم فاکوس و قسمت تکست متن مورد نظر رو وارد و سپس سند میکنه !!!
به نظر شما نمیشه این کارو با صفحه نظرات کرد ؟ :لبخند:
شما احسان جان قسمت تاپیک روباط بلاگفا هم همکاری داشتی . خوب میشه اگه اینجا هم همکاری کنی :چشمک:
دوست عزیز عکس های بالا رو واسه این گذاشتم که فکر نکنی دارم دروغ می گم !!!
دوست عزیز تا فردا واستون برنامه رو می نویسم .
باتشکر احسان
amirzibaee
جمعه 15 شهریور 1387, 15:55 عصر
:کف: :قلب: خیلی از زحمات شما ممنونم احسان جان ....
منتظر میمونم و خیلی خوشحال میشم مثل شما بتونم برنامه بنویسم و به بقیه دوستان کمکی کنم !!!! :لبخندساده:
r0ot$harp
جمعه 15 شهریور 1387, 16:11 عصر
:کف: :قلب: خیلی از زحمات شما ممنونم احسان جان ....
منتظر میمونم و خیلی خوشحال میشم مثل شما بتونم برنامه بنویسم و به بقیه دوستان کمکی کنم !!!! :لبخندساده:
دوست عزیز اینم برنامه ای که می خواستین .
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=121073
باتشکر احسان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.