PDA

View Full Version : مشکل باSQL 2005

asefy2008
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 00:42 صبح
سلام دوستان میشه یه کتاب در مورد ساختن TABLEدر SQL Server2005 به من معرفی کنید چون من یه سری کتاب خوندم ولی مشکلم برطرف نشد من می تونم TABLEبسازم و در ارتباط کد های مربوط به اون هم مشکلی نیست ولی ازطریق سی شارپ نمی تونم به اون کانکت شم من این سوال رو تو سی شارپ هم پر سیدم ولی به نتیجه نرسیدم و در تاپیک ها هم همین طور از دوستان خواهش می کنم کمک کنن
یک چیزه دیگه این که در قسمت سرور نیم سی شارپ که لکال رو انتخاب می کنم همه TABLEهای رو شناسایی نمی کنه و اونایی هم که شناسایی میکنه در هنگام انتخاب میگه فقط نوع 2005مورد قبول هست

samprp
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 05:46 صبح
سلام
اولا نام تاپیکت رو سعی کنید درست انتخاب کنید تا دوستان سریعتر کمکتون کنن .
دوما شما چند تا سوال تو یه تاپیک پرسیدین که به هم ربطی ندارند :Confused:.

برای ایجاد یه جدول اول از استارت / آل پروگرم / مایکروسافت اسکوئل سرور 2005 و از اونجا SQL Server Management Studio Express CTP رو کلیک می کنید
بعد از باز شدنش در سمت چپ به راحتی علامت + کنار دیتابیستون رو کلیک می کنید وقتی گسترش یافت روی پوشه Table کلیک راست و گزینه New table رو انتخاب می کنید . سه صفحه صفت راست می یاد که شامل 3 ستونه که در ستون اول از سمت چپ می تونید نام فیلد و ستون وسطی هم نوعش رو معرفی کنید . بعدشم دکمه رو همون بالا بزنید و یه نام به جدول بدید . به همین راpحتی

مسئله کانکت شدن یه چیز دیگس . الان دقیق یادم نیست ولی تو سی شارپ باید از تو Toolbox اول یه TableAdapter ادد کنی بعد اونو بیار رو فرم . بعد براش کانکشن ایجاد کن . بعدش یه قسمت هایی برای ایجاد کوئری Select و ... داره .
در ضمن می تونی از کنترل Binding source هم استفاده کنی . که این راحت تره می تونی از طریق ویزارد هم dataset ایجاد کنی و هم کانکشن و هم tableApater .
اطلاعات بیشتر رو می تونی بوسیله سرچ در همین سایت بدست بیاری .

اونایی که تو بخش Dataexplorer سی شارپ نمایش داده نمی شن رو خودتون باید Attach کنید . به این ترتیب که یه کانکشن همون جا اماکن ایجادش هست . از طریق این کانکشن مسیر فایل رو بدید تا اتچ بشه .

asefy2008
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 23:30 عصر
دوست عزیز از توجه شما ممنونم
چیزهایی که شما فرمودین رو می دونم بحث این که سی شارپ با databaseهایی که من توسطSQL Server2005می سازم مشکل داره اصلا اون هارو قبول نمی کنه من گمون می کنم اشکال از ساختن من باشه چون سایر databaseها رو می پزیره درضمن سوال هایی که دراین تایپیک مطرح کردم در راستای حل یک مشکل هست
لطفا در مورد آخرین سطر نوشتتون بیشتر توضیح بدین فکر می کنم مشکلم مربوط به همون هست آیا منظورتون اتچ در سی شارپ ؟

samprp
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 00:38 صبح
آها حالا فهمیدم مشکل از کجاس :
ببین
از منوی view گزینه server explorer رو بزن .
بعد اونجا روی اون database همون بشکه های زرد رنگ کلیک راست و add connection رو بزن .
بعدش اس کیو ال رو انتخاب کن و ادادمه بده
تو صفحه باز شده در قسمت server name نام سرور رو وارد کن
مثلا : نقطه اسلش sqlexpress
از قسمت پايين نام پايگاه داده رو وارد کن همون نامی که منیجیمنت اکسپلورر نام بهش دادی.
بعد دکمه تست رو بزن
اگه اوکی داد بقیه مراحل رو برو جلو .

asefy2008
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 11:29 صبح
مشکل تو همین قسمت هست وقتی server name رونقطه اسلش sqlexpressمیزنم از قسمت پایین نام پايگاه داده رو انتخاب می کنم دکمه تست رومی زنم اشتباه نمی گیره ولی وقتی okرو میزنم میگه فقط sql 2005مورد قبول هست در حالی که sqlام2005هست

samprp
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 14:30 عصر
میشه زاز متنه کامل خطاش یه عکس اینجا بزارید

asefy2008
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 15:45 عصر
در حال حاضر نرم ازار عکس گرفتن از صفحه دسکتاپ رو ندارم ولی متنش می زارم

This server version is not supported. Only servers up to Microsoft SQL Server 2005 are supported.

samprp
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 18:01 عصر
ببینید ورژن ویژوال استودیو و ورژن اسکوئلتون (استاندارد یا اکسپرس یا ...) رو کامل بگید .

asefy2008
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 23:01 عصر
دوست عزیز با یک دنیا تشکر از توجه شما مشکلم حل شد
مشکلم این بود که در قسمت server nameبه طور دقیق اسم سرور را ذکر نمی کردم به همین دلیل سی شارپ از database های SQL 2008 که چند وقت پیش روی کامپیوترم نصب بود استفاده می کرد و چون اسامی database ها مشترک بود من رو دچار اشتباه کرد
باز هم از شما تشکرمی کنم