View Full Version : فریب یا گمراه کردن کالرآیدی ( Caller ID )
yourdkhani
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 09:57 صبح
بچه ها من چندی قبل برنامه ای را در اینترنت دیدم که هر شماره ای را که می خواستی روی کالرآیدی طرف مقابل می انداخت اما روی خطوط ایران کار نمی کرد چون با VB کارکرده ام دوست داشتم بچه ها اگر اطلاعاتی دارند اینجا بگذارند .
mpmsoft
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:25 صبح
من فکر نمی کنم اینطور باشه چون CallerID توسط سوئیچهای مخابرات شناسایی می شه
ربطی به برنامه نویسی نداره
yourdkhani
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:35 صبح
پس اینطور که شما می فرمائید اینهمه برنامه نوشته شده که اینهمه فروش هم تو کشورهای خارجی داره و اونجا جواب می ده سرکاریه ؟؟؟؟!!!
vbhamed
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:04 صبح
سلام
دوستمون راست ميگه
منم اون برنامه رو ديدم
خودش سيگنالهاي DTMF رو توليد مي كنه و بلافاصله بعد از تماس مي فرسته
اما تو ايران كار نكرد
Sir.V65j
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:08 صبح
یورد خانی جان سلام
توی موبایل یه قسمتی هست که می شه از اون قسمت افتادن شماره به طرف مقابل رو غیر فعال کرد ولی توی ایران کار نمی ده! همه ی این چیزا توی ایران بسته هست و کار نمیکنه
حرف دوست عزیزمون mpmsoft (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=17067) رو هم تایید می کنم چون شماره ای که روی کالر ایدی می یفته از مخابرات فرستاده می شه که اون شماره هم شماره ی تماس گیرنده هست نه یک دیتا که از شماره ی تماس گیرنده فرستاده می شه!
yourdkhani
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 11:35 صبح
همه این حرفها و قبول دارم ، اما نمی تونم بپذیرم سیستم مخابراتی ایران پیشرفته تر از آمریکا باشه ، من می تونم با موبایل به شما زنگ بزنم و شماره دیگه ای بیفته نه که غیرفعال شه ، طبیعتا باید از طریق تلفن ثابت و pc هم امکانپذیر باشه ، من یه نرم افزار رو راه انداختم و حتی مدارشو هم ساختم شماره ای که خواستم افتاد اما بعد از چند بار زنگ خوردن و افتادن شماره اصلی خودم ، حدس زدم بچه هایی که توی برنامه نویسی تبحر دارن می تونن کمکم کنن .
Babak.Hassanpour
یک شنبه 17 شهریور 1387, 12:10 عصر
دوست عزیز شماره ای که شما به عنوان شماره تماس گیرنده روی گوشیت میبینی در واقع یه سیگناله که مخابرات توسط مودم DTMF بین زنگ اول و دوم به گیرنده ارسال میکنه.توی بعضی کشور ها امکان ارسال این سیگنال از گوشی به گوشی فراهم شده ولی توی این خراب شده نه.اگه میخوای واسه یه جای خاص زنگ بزنی و شمارت نیفته و در ضمن به خط اصلی تلفنش دسترسی داری میتونی از یه وسیله که بین خط تلفن طرف و گوشیش قار میگیره استفاده کنی.این وسیله قادره این سیگنال رو کدگشایی کنه و اگه برابر شماره تلفنی که شما بهش دادید(موقع ساخت) بود اون وقت از ارسالش به گوشی جلوگیری کنه و در عوض اون شماره ای که شما بهش دادی(موقع ساخت) رو به گوشی ارسال کنه.این دستگاه رو که با AVR ساخته شده میتونی از سایت های خارجی به همراه برنامش پیدا کنی.
yourdkhani
دوشنبه 18 شهریور 1387, 08:52 صبح
بابک جان ممنون از توضیح اما ممنون می شم یه کم واضحتر بگو تا من بدونم چی رو باید سرچ کنم ؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.