ورود

View Full Version : سوال: چگونه فایل ساخته شده توسط وی بی رو فشرده کنیم؟

scarce
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 10:16 صبح
از دوستان کسی هست کمک کنه

.:KeihanCPU:.
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 12:53 عصر
میتونی از پکر استفاده کنی
هم هجم برنامه رو کاهش میده ,هم کرک شدنش سختتر میشه

scarce
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 13:12 عصر
میتونی از پکر استفاده کنی
هم هجم برنامه رو کاهش میده ,هم کرک شدنش سختتر میشه
آخه من از پکر استفاده کردم ولی آنتی ویروس ویروس میشناسه! میگه فایل Pied نمیدونم یه همچین چیزی

Nima NT
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 13:30 عصر
اگه از لحاظ امنیت برنامه مشکلی نداشته باشی ( نگران کرک شدن برنامه نیستی ) ، میتونی از UPX استفاده کنی ، مطمئن باش آنتی ویروس ها هم بهش گیر نمیدن ، تازه رایگان هم هست

scarce
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 14:17 عصر
اگه از لحاظ امنیت برنامه مشکلی نداشته باشی ( نگران کرک شدن برنامه نیستی ) ، میتونی از UPX استفاده کنی ، مطمئن باش آنتی ویروس ها هم بهش گیر نمیدن ، تازه رایگان هم هست
دوست عزیز من از UPX استفاده کردم و هم از fsg 2.0 و هم از MEW ولی هیچ کدوم جواب نداد تازه برنامه من در حالت عادی آنتی ویروس نمیشناسه ولی وقتی با برنامه های فوق فشرده می کنم ویروس میشناسه از نوع Win32/Gentrik.A Virus .!!!

.:KeihanCPU:.
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 15:00 عصر

اگه میتونی آدرس دانلود رو واسم بذارید
ممنون

Nima NT
چهارشنبه 13 شهریور 1387, 22:27 عصر
اگه میتونی آدرس دانلود رو واسم بذارید
ممنون ___________

اگه منظورتون UPX هست باید بگم این برنامه رایگانه ، فقط بنویس UPX Compressor یه عالمه لینک دانلود برات ردیف میشه.

دوست عزیز من از UPX استفاده کردم و هم از fsg 2.0 و هم از MEW ولی هیچ کدوم جواب نداد تازه برنامه من در حالت عادی آنتی ویروس نمیشناسه ولی وقتی با برنامه های فوق فشرده می کنم ویروس میشناسه از نوع Win32/Gentrik.A Virus .!!!

AS Pack 2.2 هم رو امتحان کن ، فکر نکنم دیگه به این گیر بده ، در ضمن اسم آنتی ویروس خودت رو هم بگو.

scarce
پنج شنبه 14 شهریور 1387, 09:09 صبح
اگه منظورتون UPX هست باید بگم این برنامه رایگانه ، فقط بنویس UPX Compressor یه عالمه لینک دانلود برات ردیف میشه.

AS Pack 2.2 هم رو امتحان کن ، فکر نکنم دیگه به این گیر بده ، در ضمن اسم آنتی ویروس خودت رو هم بگو.
من برنامه AS Pack 2.2 رو دارم راستش از این استفاده نکرده بودم . آنتی ویروس من Nod32